Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

HET SPROOKJE VAN DE WOENSDAGAVOND....

Er was eens een voetbal vereniging. Heel lang geleden. Ze hadden groene shirts en bij elke wedstrijd stonden er 200 bloedmooie vrouwen die hen zaterdag op zaterdag naar de overwinning schreeuwden. Na hun sportieve inspanning kwamen ze op de masagetafel diezelfde vrouwen weer tegen. En ook bij de training elke woensdagavond waren de dames van de partij.

Dit is natuurlijk een fantastisch sprookje. Bij het schrijven droomde ik al weg. Maar in werkelijkheid is het op woensdagavond koud en vies. Helemaal in deze tijd van het jaar. Geen kusje achter je oren maar modder. Geen zoete woordjes maar scheldpartijen. Geen heerlijke masage maar met 4 iets te dikke mannen in een krappe douche. En dan moet je nog hopen dat het water warm is. Toch waren er nog mensen die in dit sprookje geloofden of zoiets. Want op woensdag zag je geen kip meer. De trainingsavond van het 2e 3e en wat veteranen, bij elkaar zo'n 30 man en niemand meer.

Daar moest een reden voor zijn en dus vorige week zaterdag de koppen bij elkaar gestoken. De meeste mensen zijn gebeld of hebben op een andere manier contact gehad en daar zaten we dan. De vragen die iedereen die daar was gesteld zijn waren, is de avond niet goed? Is de tijd niet goed? Is de manier van trainen niet goed?

Uitkomst: eigenlijk wou iedereen wel trainen, maar kon niet altijd. Zo is het een paar keer voorgevallen dat enkelen voor jan met die korte achternaam naar 's-Heerenbroek zijn gekomen. En die werden daar niet vrolijk van. Verder de meesten daar aanwezig wel tevreden over dag en tijd. Zeker niet eerder volgens sommige en een ander liever wat eerder. Die blijft dus eerst zo. Met zo'n grote groep zal niet iedereen tevreden zijn. Maar jah. Beetje aanpassing en misschien later nog eens weer bespreken en dan komen we een heel eind.

Conclusie: Op advies van de veteranen heeft iedereen daar aanwezig zijn email adres gegeven. Deze wordt door BB King de Leeuw, (Dick) op een site gezet met de naam TEAMERS. Je krijgt dan een mail met hoe je je aan kunt melden. Ook is er een link voor de mobiele app. De vraag is dan, of iedereen die dit heeft gedaan op maandag/dinsdag aan wil vinken of hij komt of niet. Op woensdag kijk je dan nog even en je weet precies met hoeveel mensen je bent. Nooit meer voor niets naar 's-Heerenbroek.... en het is zo gepiept.

Woensdag gingen er 16 enthousiaste mannen de wei in. We hopen dat dit zo blijft. Dan is het gezellig en wordt het partij spel ook veel leuker. Mensen die er niet waren kunnen zich ook even bij Dick melden. En mocht je nou echt nog alleen met rooksignalen werken, dan is het ook nog mogelijk om zo aan te komen waaien. Maar duidelijkheid doormiddel van TEAMERS heeft de voorkeur.

Tags:
vdbergmastenbroek.pngphverhuur.pngblomauto.pngh_deleeuw.pngdeweste.pnghet_notarieel.pngbernardkeppel.pngidagro.pngdesmaakfactor.pngslagerijvanguilik.pngvandijkgroothandel.jpgbbm_advocaten.pngmachineverhuur123.pngautotaalglas.pngbergmakelaardij.pngschuttetweewielers.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pnghofstederijopleidingen.pngbastiaan_installatie.pngheutink&heij.pngboerverzekeringen.pngweeghel_gewasbescherming.pngwielinkzalk.pngmailservicezwolle.pngfov.pnguitgekookt.pnghoutburcht.pngbrugmedia.pngsebo_personeelsdiensten.pngmuldertweewielers.pngkeukendesign_kampen.pngvisscher_mastenbroek.pngloonbedrijf_bastiaan.pngrecyclingkampen.pngumbouw.pngnl_ecco_com.pnghetparochiehuis.pngprofnormkampen.pngcafeeigenwijs.pngpartyverhuurzwolle.pngvdbergmastenbroek.pngphverhuur.pngblomauto.pngh_deleeuw.pngdeweste.pnghet_notarieel.pngbernardkeppel.pngidagro.pngdesmaakfactor.pngslagerijvanguilik.pngvandijkgroothandel.jpgbbm_advocaten.pngmachineverhuur123.pngautotaalglas.pngbergmakelaardij.pngschuttetweewielers.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pnghofstederijopleidingen.pngbastiaan_installatie.pngheutink&heij.pngboerverzekeringen.pngweeghel_gewasbescherming.pngwielinkzalk.pngmailservicezwolle.pngfov.pnguitgekookt.pnghoutburcht.pngbrugmedia.pngsebo_personeelsdiensten.pngmuldertweewielers.pngkeukendesign_kampen.pngvisscher_mastenbroek.pngloonbedrijf_bastiaan.pngrecyclingkampen.pngumbouw.pngnl_ecco_com.pnghetparochiehuis.pngprofnormkampen.pngcafeeigenwijs.pngpartyverhuurzwolle.png