Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Pupil van de week 's-Heerenbroek - Wilsum

lynn

Komende zaterdag staat alweer de laatste wedstrijd van het seizoen ‘22 - ‘23 op het programma. Een ongekend spannende competitie in de 4e klasse, want het complete rechterrijtje zal degraderen naar de 5e klasse. De eindstand in dit rechterrijtje is inmiddels zo goed als bepaald. Bovenin is het echter nog ontzettend spannend. 

‘s-Heerenbroek strijdt samen met CSV om de titel, waarbij de groenhemden de beste kaarten in handen hebben. Gelijkspel zal normaliter volstaan voor een kampioenschap. CSV speelt tegen Alcides en kan bij een overwinning en een nederlaag van ‘s-Heerenbroek er ook nog met de titel vandoor gaan. 

Ook voor Alcides staat er nog wat op het spel. Wint de ploeg uit Meppel van CSV en verliest 1 van de concurrenten (Ulu Spor en Wilsum), dan kan de ploeg zich nog veilig spelen voor de 4e klasse. En ook in de 3e periode is het nog spannend tussen de winnaars van de 1e (‘s-Heerenbroek) en de 2e (MSC) periode, zij maken namelijk beiden kans op nog een periodetitel. 

Kortom, er is nog genoeg om voor te strijden tijdens de afsluiter van het seizoen. Lynn Meuleman, dochter van de bij een ieder bekende “Meule” zal de laatste pupil van de week zijn dit seizoen. De speelster van MO-10 moet kijkt al lange tijd uit naar dit moment maar zaterdag is het dan eindelijk zover!

Op het voetbalveld is Lynn aanvaller of keeper, ze doet altijd ontzettend haar best. Een zeer belangrijke kwaliteit voor een voetballer als je het mij vraagt. De wilskracht blijkt ook uit één van haar mooiste momenten in haar nog prille voetbalcarrière, met een uiterste krachtinspanning scoorde ze met een halve sliding, de 9-0! 

Zoals vader Meuleman het graag ziet is Lynn fan van PSV en van Xavi Simons. Lynn krijgt training van Wilfried, Maaike en Jonas, Meule en Gesbert en Wilfried zet op zaterdag de lijnen uit. Op training doet Lynn graag partijtje en ook pionnen schieten vindt ze erg leuk om te doen. “even een balletje hooghouden” vindt ze nog wel lastig en daarin wil ze dan ook graag oefenen. 

Zaterdagochtend spelen de dames van MO-10 tegen ESC Elburg. Hopelijk lukt het om alvast een goede opwarmer te hebben richting de wedstrijd van de middag. Immers, een aftrap op het veld in dé derby van het seizoen, daar wil je graag goed voor opgewarmd zijn.

Lynn heeft vertrouwen in een goede afloop en voorspelt dat er een 5-1 zege wordt behaald. Als tip naar Freddie heeft Lynn nog dat “Papa in de basis moet staan en dat op zijn goeie plek.” We zullen zaterdag zien of Lynn naar haar vader kan kijken of dat haar vader samen met haar op de bank “moet” zitten en dan hopelijk dat ze gezamenlijk kunnen juichen, ook ná de 90e minuut!

Hartelijk dank wederom voor het lezen. In september komen we weer bij u terug, met een nieuwe lichting jeugdige talenten die staan te popelen om de aftrap te verrichten. Of dit in de 3e of 4e klasse wordt…? Daar wordt zaterdag om gevoetbald. 

Bijzijn = meemaken! 14.30 De aftrap tussen ‘s-Heerenbroek & Wilsum. graag tot dan

Tags:
visscher_mastenbroek.pngloonbedrijf_bastiaan.pngmailservicezwolle.pnguitgekookt.pngh_deleeuw.pnghet_notarieel.pngweeghel_gewasbescherming.pngautotaalglas.pngmachineverhuur123.pngrecyclingkampen.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan_installatie.pngheutink&heij.pngbergmakelaardij.pngschuttetweewielers.pngnl_ecco_com.pngslagerijvanguilik.pngbbm_advocaten.pngsheerenhoeve.pnghairqueen.pngwielinkzalk.pngpartyverhuurzwolle.pngvandijkgroothandel.jpgphverhuur.pngkeukendesign_kampen.pngbernardkeppel.pnghoutburcht.pngmuldertweewielers.pnghofstederijopleidingen.pngsebo_personeelsdiensten.pngidagro.pngumbouw.pngdesmaakfactor.pngfov.pngprofnormkampen.pngdeweste.pngblomauto.pngvdbergmastenbroek.pngboerverzekeringen.pngvisscher_mastenbroek.pngloonbedrijf_bastiaan.pngmailservicezwolle.pnguitgekookt.pngh_deleeuw.pnghet_notarieel.pngweeghel_gewasbescherming.pngautotaalglas.pngmachineverhuur123.pngrecyclingkampen.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan_installatie.pngheutink&heij.pngbergmakelaardij.pngschuttetweewielers.pngnl_ecco_com.pngslagerijvanguilik.pngbbm_advocaten.pngsheerenhoeve.pnghairqueen.pngwielinkzalk.pngpartyverhuurzwolle.pngvandijkgroothandel.jpgphverhuur.pngkeukendesign_kampen.pngbernardkeppel.pnghoutburcht.pngmuldertweewielers.pnghofstederijopleidingen.pngsebo_personeelsdiensten.pngidagro.pngumbouw.pngdesmaakfactor.pngfov.pngprofnormkampen.pngdeweste.pngblomauto.pngvdbergmastenbroek.pngboerverzekeringen.png