Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Pupil van de week 's-Heerenbroek - Zalk

Zaterdag 15 april, de derby ’s-Heerenbroek – Zalk.

WhatsApp Image 2023 04 12 at 07.57.40

Met het Zalkerveer inmiddels weer in de vaart en naar het lijkt uitstekend weer om te voetballen belooft het een mooie derby zaterdag te worden. De immer belangrijke wedstrijd tussen de groenen en de gelen is ook deze zaterdag voor beide partijen, los van de winst in de derby een belangrijke pot.

’s-Heerenbroek zou heel graag nog 4 wedstrijden willen winnen en daarmee een kampioenschap behalen. En Zalk dat een gat van 5 punten heeft tot de 6e plek en daarmee behoud van een plek in de 4e klasse. Voor beide ploegen dus een belangrijke pot.

Pupil van de Week is zaterdag Owen van Spijker, speler van JO-9. Het jonge talent speelt in de verdediging en vindt het erg leuk om ballen van de tegenstander af te pakken. Vervolgens moeten de jongens voor hem maar zorgen voor de doelpunten. Het voorkomen van tegendoelpunten, dat is wat Owen graag doet. Je zou haast denken dat Rik Kroeze zijn favoriete speler zou zijn. Maar dat is toch de immer vlugge Jesper Wennemers. De aanvaller van ’s-Heerenbroek is Owen’s favoriete speler.

De JO-9 wordt gecoacht door Henk en de vader van Owen (Harry). Owen is een fan van PSV en zijn favoriete speler is Mbappé, vorige week vielen deze speler en club ook al in de smaak bij de pupil v.d. week! Owen zal graag een bezoekje brengen aan Parc des Princes, de thuishaven van de club van Mbappé. Op training doet Owen het liefst partijtje, of afwerken op de goal. En voor en na de training is Owen ook het allerliefst aan het voetballen!

Zaterdag staat de wekker alweer vroeg voor de talenten van de JO-9. Om 08.30 wordt er namelijk al afgetrapt in Westenholte. Owen heeft er erg veel zin in! En ook in de middag, hij kijkt er naar uit om de aftrap te mogen doen in de derby. Waar bij Owen stiekem hoopt op een herhaling van de wedstrijd van 2022. Veel doelpunten en een 3-punter voor ’s-Heerenbroek.

Of het zo’n spektakel wordt, dat ziet u vanaf 14.30 op Sportpark het Broekerland. Graag tot dan!

Tags:
heutink&heij.pngschuttetweewielers.pngvandijkgroothandel.jpgumbouw.pnghet_notarieel.pngweeghel_gewasbescherming.pngcafeeigenwijs.pngautotaalglas.pngvdbergmastenbroek.pngpartyverhuurzwolle.pngmuldertweewielers.pnghetparochiehuis.pngdeweste.pnguitgekookt.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pngsebo_personeelsdiensten.pngbastiaan_installatie.pngfov.pngslagerijvanguilik.pnghoutburcht.pngboerverzekeringen.pngblomauto.pngmailservicezwolle.pnghofstederijopleidingen.pngrecyclingkampen.pngloonbedrijf_bastiaan.pngnl_ecco_com.pngphverhuur.pngmachineverhuur123.pngwielinkzalk.pngkeukendesign_kampen.pngidagro.pngbrugmedia.pngbergmakelaardij.pngh_deleeuw.pngvisscher_mastenbroek.pngdesmaakfactor.pngbbm_advocaten.pngprofnormkampen.pngbernardkeppel.pngheutink&heij.pngschuttetweewielers.pngvandijkgroothandel.jpgumbouw.pnghet_notarieel.pngweeghel_gewasbescherming.pngcafeeigenwijs.pngautotaalglas.pngvdbergmastenbroek.pngpartyverhuurzwolle.pngmuldertweewielers.pnghetparochiehuis.pngdeweste.pnguitgekookt.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pngsebo_personeelsdiensten.pngbastiaan_installatie.pngfov.pngslagerijvanguilik.pnghoutburcht.pngboerverzekeringen.pngblomauto.pngmailservicezwolle.pnghofstederijopleidingen.pngrecyclingkampen.pngloonbedrijf_bastiaan.pngnl_ecco_com.pngphverhuur.pngmachineverhuur123.pngwielinkzalk.pngkeukendesign_kampen.pngidagro.pngbrugmedia.pngbergmakelaardij.pngh_deleeuw.pngvisscher_mastenbroek.pngdesmaakfactor.pngbbm_advocaten.pngprofnormkampen.pngbernardkeppel.png