Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Pupil van de week 8 april: SHB - Alcides

Zaterdag 8 april was tot een aantal weken terug nog een voetballoze zaterdag. Maar een verdwaalde sneeuwbui in maart maakte daar een einde aan. 's-Heerenbroek speelt een inhaalduel tegen Alcides uit Meppel. Het duel in Meppel werd na een lange blessuretijd met 1-2 gewonnen. Een belangrijke 3 punter, die de ploeg aankomende zaterdag ook weer over de streep zou willen trekken.

Pupil van de week is komende zaterdag Daan Kwakkel, speler van JO-9. Hij zal proberen om zaterdag het eerste doelpunt voor de groenhemden te scoren! Daan wordt getraind door Henk en Harrie. Omdat de jeugd wel gewoon kon voetballen een paar weken terug is er geen sprake van een in te halen duel. Gelukkig voor Daan hoeft hij deze zaterdag niet geheel voetballoos te doorgaan, want hij mag met de jongens van 't eerste mee het veld op. En anders was Daan zonder wedstrijd waarschijnlijk ook wel te vinden op het trainingsveld om met wat vrienden samen te voetballen.

Zijn favoriete voetbalclub is PSV. En zijn favoriete speler is Mbappe. De favoriete spelers uit de selectie van het eerste dragen dezelfde achternaam als de pupil; dit zijn namelijk Wim Gert. 

Daan heeft de boodschap goed begrepen. Zaterdag telt maar 1 ding en dat is winnen!!! Hij heeft er goed vertrouwen in en voorspelt een 4-2 zege voor de groenhemden.

Gaat Daan gelijk krijgen? Of niet? Komt het zien op sportpark Broekerland, zaterdag 14.30. Waar ondanks alle inflatie en kostenverhogingen de entree nog steeds geheel kosteloos is. Al worden de lootjes van Henk en Dick u natuurlijk van harte aanbevolen.

Tags:
vdbergmastenbroek.pnghofstederijopleidingen.pnghetparochiehuis.pngmuldertweewielers.pngumbouw.pngbbm_advocaten.pngidagro.pngprofnormkampen.pngblomauto.pngvisscher_mastenbroek.pngboerverzekeringen.pnghoutburcht.pngrecyclingkampen.pngbrugmedia.pngsheerenhoeve.pngsebo_personeelsdiensten.pngbastiaan_installatie.pngdesmaakfactor.pngloonbedrijf_bastiaan.pngkeukendesign_kampen.pngvandijkgroothandel.jpghairqueen.pngdeweste.pngmailservicezwolle.pngschuttetweewielers.pngcafeeigenwijs.pngfov.pngautotaalglas.pngwielinkzalk.pngphverhuur.pngslagerijvanguilik.pngbernardkeppel.pngweeghel_gewasbescherming.pngmachineverhuur123.pnghet_notarieel.pngpartyverhuurzwolle.pngh_deleeuw.pnguitgekookt.pngnl_ecco_com.pngbergmakelaardij.pngheutink&heij.pngvdbergmastenbroek.pnghofstederijopleidingen.pnghetparochiehuis.pngmuldertweewielers.pngumbouw.pngbbm_advocaten.pngidagro.pngprofnormkampen.pngblomauto.pngvisscher_mastenbroek.pngboerverzekeringen.pnghoutburcht.pngrecyclingkampen.pngbrugmedia.pngsheerenhoeve.pngsebo_personeelsdiensten.pngbastiaan_installatie.pngdesmaakfactor.pngloonbedrijf_bastiaan.pngkeukendesign_kampen.pngvandijkgroothandel.jpghairqueen.pngdeweste.pngmailservicezwolle.pngschuttetweewielers.pngcafeeigenwijs.pngfov.pngautotaalglas.pngwielinkzalk.pngphverhuur.pngslagerijvanguilik.pngbernardkeppel.pngweeghel_gewasbescherming.pngmachineverhuur123.pnghet_notarieel.pngpartyverhuurzwolle.pngh_deleeuw.pnguitgekookt.pngnl_ecco_com.pngbergmakelaardij.pngheutink&heij.png