Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Pupil van de week 25 maart 2023; VV 's-Heerenbroek - VV Kampen

Schermafbeelding 2023 03 22 222950

Nadat het 1e elftal van SHB letterlijk en figuurlijk een stortbui over zich heen had gekregen, is het aan de mannen om de rug weer ter rechten. Wederom staat er een wedstrijd op het programma tegen de hekkensluiter. Afgelopen zaterdag liep het niet goed af, aan de groenheden de taak om te laten zien wat ze in huis hebben en de 3 punten in huis te houden.

De jonge supporters zullen ongetwijfeld de groenen weer vooruit schreeuwen. Jelte Boeve zal als Pupil van de Week als eerste laten zien aan de mannen van Freddie hoe het is om te scoren, hopelijk dat de senioren zijn goede voorbeeld (veelvuldig) kunnen volgen.

Jelte speelt het liefst als centrale middenvelder, en kan goed dribbelen. Hij speelt in JO-9, de selectie van trainer Henk en Harry. Jelte oefent graag op vrije trappen tijdens de training, de aanloop zal hij misschien wel afkijken van zijn favoriete speler; C. Ronaldo.

Jelte wil op vakantie graag nog een keer naar Parijs. En in zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op het trainingsveld van ’s-Heerenbroek om te voetballen. Als het wat minder weer is houdt hij ook wel van een potje gamen. Een trucje die Jelte nog wil leren is “de Rainbow flick”.

Zaterdag spelen de jongens van jo-9 tegen WHC. Zoals altijd heeft Jelte er heel veel zin in!! Aan de mannen van het eerste geeft hij als tips mee dat er goed en strak gepasst moet worden en dat er veel 1-2tjes gemaakt moeten worden. Als dat goed uitgevoerd wordt dan ziet Jelte de groenen met 2-0 winnen van de Kampenaren. Hopelijk scoort zijn favoriete aanvaller Jonno 1 of 2 doelpunten!

Graag zien we u zaterdag weer langs de lijn! 14.30 op het Broekerland; ’s-Heerenbroek – VV Kampen

Mocht je nou ne gedacht hebben: “ik heb nog nooit van gehoord van de Rainbow flick” en je afvragen of je misschien toch niet meer zo bij de tijd bent… Ook ik kende het voordat ik het van Jelte te horen kreeg nog niet. Hieronder een filmpje en een korte uitleg. Dus mocht je nog tijd overhebben; succes! (geslaagd pogingen mogen worden ingezonden via de ’s-Heerenbroek Facebook.)

Stap 1: Plaats je zwakke been voor de bal.

Stap 2: Rol de bal met je favoriete been omhoog langs je standbeen.

Stap 3: Wip de bal lichtjes omhoog met je zwakke been.

Stap 4: Wip je de bal met de hak van je favoriete been over je heen.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=YNMtC3T5b38&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.voetbaltrucjesleren.nl%2F&source_ve_path=Mjg2NjIsMjM4NTE&feature=emb_title

Tags:
brugmedia.pngmailservicezwolle.pngsebo_personeelsdiensten.pngvandijkgroothandel.jpgumbouw.pnghetparochiehuis.pngvisscher_mastenbroek.pngbbm_advocaten.pngbastiaan_installatie.pngloonbedrijf_bastiaan.pngnl_ecco_com.pngwielinkzalk.pnghoutburcht.pngblomauto.pngvdbergmastenbroek.pngh_deleeuw.pngboerverzekeringen.pngfov.pnguitgekookt.pngautotaalglas.pngkeukendesign_kampen.pngsheerenhoeve.pngslagerijvanguilik.pngdesmaakfactor.pnghet_notarieel.pngmachineverhuur123.pngweeghel_gewasbescherming.pnghofstederijopleidingen.pngbernardkeppel.pngbergmakelaardij.pngmuldertweewielers.pngcafeeigenwijs.pngschuttetweewielers.pnghairqueen.pngphverhuur.pngheutink&heij.pngrecyclingkampen.pngpartyverhuurzwolle.pngprofnormkampen.pngdeweste.pngidagro.pngbrugmedia.pngmailservicezwolle.pngsebo_personeelsdiensten.pngvandijkgroothandel.jpgumbouw.pnghetparochiehuis.pngvisscher_mastenbroek.pngbbm_advocaten.pngbastiaan_installatie.pngloonbedrijf_bastiaan.pngnl_ecco_com.pngwielinkzalk.pnghoutburcht.pngblomauto.pngvdbergmastenbroek.pngh_deleeuw.pngboerverzekeringen.pngfov.pnguitgekookt.pngautotaalglas.pngkeukendesign_kampen.pngsheerenhoeve.pngslagerijvanguilik.pngdesmaakfactor.pnghet_notarieel.pngmachineverhuur123.pngweeghel_gewasbescherming.pnghofstederijopleidingen.pngbernardkeppel.pngbergmakelaardij.pngmuldertweewielers.pngcafeeigenwijs.pngschuttetweewielers.pnghairqueen.pngphverhuur.pngheutink&heij.pngrecyclingkampen.pngpartyverhuurzwolle.pngprofnormkampen.pngdeweste.pngidagro.png