Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Egbert Henniphof voorgedragen als nieuwe voorzitter VV 's-Heerenbroek

Als bestuur zijn wij verheugd te melden dat Egbert Henniphof zich beschikbaar heeft gesteld als nieuwe voorzitter voor onze voetbalvereniging. Egbert heeft veel raakvlakken binnen onze dorpsclub en is daarnaast zeker geen onbekende binnen 's-Heerenbroek.

Op dit moment is Egbert nog werkzaam bij de VVB Veluwe IJsselstreek, waar hij onderdeel uitmaakt van de directie. Naast zijn ervaring binnen dit bestuur is Egbert ook binnen andere organisaties en initiatieven nauw betrokken, waaronder ook bij de Deltaruiters te IJsselmuiden. Hier heeft hij in 2017 zelfs een officiele onderscheiding gekregen voor zijn werk als voorzitter en werd hij benoemd tot lid in de orde van Oranje.

Wij zijn dan ook erg blij met de ervaring die Egbert op dit niveau met zich meebrengt en zijn er van overtuigd dat Egbert het uitstekende werk van zijn voorganger Piet v/d Sluis een passend vervolg kan gaan geven. Uiteraard zal voor Piet v/d Sluis nog een officieel en passend afscheid volgen, daar hij ontzettend veel betekent heeft voor onze voetbalvereniging in zijn tijd als voorzitter en bestuurslid.

Personen die tegen deze aanstelling in verweer willen gaan, dienen binnen 14 dagen (gerekend vanaf 30 januari 2023) schriftelijk, met een geldige reden en ondertekend hun verweer ingediend te hebben bij secretaris Gert Kwakkel. Mocht er geen verweer ingediend worden binnen de genoemde tijd, dan is deze aanstelling onomkeerbaar. De contactgegevens van het secretariaat zijn elders op deze site onder 'Contact' te vinden.

Wij hopen u / jullie op deze manier voldoende geinformeerd te hebben!

Het bestuur

Tags:
vandijkgroothandel.jpgbergmakelaardij.pngcafeeigenwijs.pngvisscher_mastenbroek.pngpartyverhuurzwolle.pngheutink&heij.pngprofnormkampen.pngfov.pngwielinkzalk.pnghet_notarieel.pngnl_ecco_com.pngbastiaan_installatie.pngweeghel_gewasbescherming.pngloonbedrijf_bastiaan.pngdesmaakfactor.pngumbouw.pngschuttetweewielers.pngidagro.pngblomauto.pngmailservicezwolle.pngkeukendesign_kampen.pnghofstederijopleidingen.pngboerverzekeringen.pngslagerijvanguilik.pngh_deleeuw.pngsebo_personeelsdiensten.pngautotaalglas.pngphverhuur.pngrecyclingkampen.pnguitgekookt.pnghoutburcht.pngvdbergmastenbroek.pngdeweste.pngbernardkeppel.pngsheerenhoeve.pngmachineverhuur123.pngbbm_advocaten.pngmuldertweewielers.pnghairqueen.pngvandijkgroothandel.jpgbergmakelaardij.pngcafeeigenwijs.pngvisscher_mastenbroek.pngpartyverhuurzwolle.pngheutink&heij.pngprofnormkampen.pngfov.pngwielinkzalk.pnghet_notarieel.pngnl_ecco_com.pngbastiaan_installatie.pngweeghel_gewasbescherming.pngloonbedrijf_bastiaan.pngdesmaakfactor.pngumbouw.pngschuttetweewielers.pngidagro.pngblomauto.pngmailservicezwolle.pngkeukendesign_kampen.pnghofstederijopleidingen.pngboerverzekeringen.pngslagerijvanguilik.pngh_deleeuw.pngsebo_personeelsdiensten.pngautotaalglas.pngphverhuur.pngrecyclingkampen.pnguitgekookt.pnghoutburcht.pngvdbergmastenbroek.pngdeweste.pngbernardkeppel.pngsheerenhoeve.pngmachineverhuur123.pngbbm_advocaten.pngmuldertweewielers.pnghairqueen.png