Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Pupil van de week SHB - CSV

jesper

Na het behalen van de 1e periode vorige week uit bij Zalk en het kleine feestje naar afloop stond vanaf afgelopen dinsdag meteen het vizier alweer op de komende 3 wedstrijden voor de winterstop. 3 wedstrijden die gewonnen moeten worden om als welbekende herbstmeister het nieuwe jaar in te gaan. De groenhemden hebben 2 thuiswedstrijden tegen Zwollenaren en de derby uit bij Wilsum nog op het programma.

Zaterdag volgt het duel tegen de ploeg die hemels breed nog geen 2 kilometer verderop in de voormalige Mastenbroekerpolder is gelegen: nummer 2 in 4e; CSV’28. Deze burenstrijd zal, zoals altijd, worden vooraf gegaan door een aftrap van de pupil van de week.

Deze pupil van de week is een ‘bekende’ van SHB 1, menig uitwedstrijd stond deze fanatieke pupil al tussen de warmlopende ’s-Heerenbroekers. Zat hij naast trainer Freddie of Carlo in de duc out of liep hij mee bij de keeperstraining (gegeven door zijn vader). Voor Jesper (die naam had u waarschijnlijk al geraden) zal het dan ook geen spannende dag zijn… Al hoewel, oog in oog met 11 spelers van CSV, dat is nog wel andere koek.

Jesper speelt in JO9, het team wat geleid wordt door het duo Henk en Harry. In dit team speelt Jesper graag rechtsvoor, maar keepen vindt ie  ook heel leuk om te doen. Het seizoen dat ze kampioen werden vond Jesper het allerleukste uit zijn voetbalcarrière tot nu toe. Zaterdag wordt er gevoetbald tegen WVF JO-9.

Op training wil hij het liefst partij doen, maar ook technische oefeningen vindt hij leuk en daar wil hij zich graag in verbeteren. De Heerenveense topschutter, Aminn Sarr is Jespers favoriete voetballer. Jesper loopt ook graag in het shirtje van zijn favoriete club; sc Heerenveen.

Voor komende zaterdag moet er flink gecombineerd worden, richting de goal van CSV. Met Jonno in de voorhoede (Jespers favoriete speler) zal er een goede pot op de mat worden gelegd, zo denkt de pupil. Hij voorspelt dat hij 3x juichend van de bank mag springen en dat de door zijn vader getrainde doelman van de groenhemden zijn goal schoonhoudt.  (kortom: 3-0 einduitslag).

Graag zien we u zaterdag weer langs de lijn van het Broekerland!

Tags:
profnormkampen.pngkeukendesign_kampen.pngsebo_personeelsdiensten.pngvandijkgroothandel.jpgpartyverhuurzwolle.pngvisscher_mastenbroek.pngrecyclingkampen.pngumbouw.pngslagerijvanguilik.pngspijkerboer_bouwadvies.jpgbastiaan_installatie.pngschuttetweewielers.pngdesmaakfactor.pngheutink&heij.pnghoutburcht.pnguitgekookt.pngboerverzekeringen.pngbergmakelaardij.pngmailservicezwolle.pngfov.pngbernardkeppel.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pnghet_notarieel.pngmuldertweewielers.pngdeweste.pngweeghel_gewasbescherming.pngloonbedrijf_bastiaan.pngnl_ecco_com.pnghofstederijopleidingen.pngh_deleeuw.pngidagro.pngwielinkzalk.pngbbm_advocaten.pngvdbergmastenbroek.pngphverhuur.pngblomauto.pngprofnormkampen.pngkeukendesign_kampen.pngsebo_personeelsdiensten.pngvandijkgroothandel.jpgpartyverhuurzwolle.pngvisscher_mastenbroek.pngrecyclingkampen.pngumbouw.pngslagerijvanguilik.pngspijkerboer_bouwadvies.jpgbastiaan_installatie.pngschuttetweewielers.pngdesmaakfactor.pngheutink&heij.pnghoutburcht.pnguitgekookt.pngboerverzekeringen.pngbergmakelaardij.pngmailservicezwolle.pngfov.pngbernardkeppel.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pnghet_notarieel.pngmuldertweewielers.pngdeweste.pngweeghel_gewasbescherming.pngloonbedrijf_bastiaan.pngnl_ecco_com.pnghofstederijopleidingen.pngh_deleeuw.pngidagro.pngwielinkzalk.pngbbm_advocaten.pngvdbergmastenbroek.pngphverhuur.pngblomauto.png