Er zijn momenteel geen evenementen

Pupil van de week 's-Heerenbroek - MSC

Zaterdag 12 november staat de 7e competitie wedstrijd van 't 1e op het programma. Op sportpark Broekerland treft 's-Heerenbroek de volgende relatief onbekende ploeg in de competitie. MSC uit Meppel. MSC werd vorig seizoen op de laatste voorlaatste speeldag kampioen in de 5e klasse noord. Een klasse die lange tijd niet bestaan heeft in Oost, maar na het huidige seizoen opnieuw gevormd zal worden. Maarliefst 6 ploegen uit de huidige competitie zullen volgend seizoen hun opwachting gaan maken in de nieuw te vormen 5e klasse oost. Voor MSC en 's-Heerenbroek is het echter momenteel nog niet aan de orde, beide ploegen zijn goed begonnen aan de competitie en zullen zich willen focussen op de bovenste plekken.

Naomi van Spijker zal zaterdag de aftrap verzorgen. De middenveldster van MO-10 heeft er veel zin in. 's ochtends moet ze zelf nog voetballen teken Berkum, ook daar heeft ze heel veel zin in!

Naomi doet op training het liefst partijtje en ze vindt het het allerleukst als ze een doelpunt maakt tijdens de wedstrijden. Dat vindt ze nog wel moeilijk, maar als ze beter, harder en gerichter kan schieten gaat het scoren vanzelf beter!! aan trainers William en coaches Wilfried en Gesbert de taak om hier op de training wat meer aandacht aan te besteden.

Naomi's favoriete club staat op het moment van schrijven in ieder geval nog bovenaan in de Eredivisie, na de gewonnen topper van afgelopen zondag. In haar vrije tijd vindt Naomi het leuk om te voetballen of om te knutselen. En ooitt... zou ze graag op skivakantie gaan!

Trainer en ervaren middenvelder William Meuleman is Naomi's favoriete speler van 't eerste. Als de groenhemden zaterdag goed overspelen en er eentje meer scoren dan de tegenstander dan heeft Naomi er alle vertrouwen in dat de 3 punten zaterdag in huis blijven. Ze heeft er zelfs vertrouwen in dat 's-Heerenbroek er 2 meer maakt dan de tegenstander; ze voorspelt een 3-1 overwinning.

Ondanks dat de sint komende zaterdag weer het land binnenkomt, hopen we dat u zaterdag gewoon weer langs de lijnen van het Broekerland staat. Cadeautjes zullen er niet uitgedeeld worden, maar hopelijk kunt u wel genieten van een heerlijk avondje middagje voetbal tussen 's-Heerenbroek en MSC.

pupil

Tags: