Evenementen

Pupil van de week 28 mei

IMG 20220526 WA0007

Zaterdag staat de laatste thuiswedstrijd van 's-Heerenbroek op het programma. Tevens de laatste derby van het seizoen. Aan de groenhemden de taak om de eerdere nederlaag van de wedstrijd in Zalk weg te spoelen. Destijds werd met 2-1 verloren, na een gemiste strafschop en een onhandig weggegeven vrije trap in de slotfase van de wedstrijd.

Iets wat tot extra motivatie zou kunnen leiden is het iet wat denigrerende voorbeschouwing op de website van de club aan de zuidelijke IJsseloever.

Bij deze wedstrijd is Lente uit MO-10 de pupil van de week. Ze speelt op het middenveld en vindt het erg leuk om corners te nemen. Het leukste wat ze heeft gedaan tijdens een wedstrijd is het maken van een doelpunt tegen Go Ahead Kampen.

Coach Henk van der Steege moet de tactiek wat aanpassen zodat de bal beter in bezit kan worden gehouden tijdens een wedstrijd. Trainers Bo en Twan zullen hier op de training extra moeten gaan focussen. Zaterdag tegen IJVV kan dit gelijk worden geoefend, de laatste wedstrijd van het seizoen voor de dames. Lente heeft er zin in, want ze heeft goede vertrouwen in een overwinning.

In haar vrije tijd speelt ze graag thuis op de boerderij. En op voetbal doet Lente graag partijtje.

Lente denkt dat 's-Heerenbroek de goede lijn van de afgelopen weken door kan trekken en met 3-2 gaat winnen van Zalk! Hiermee kan het 1e goede zaken doen voor het behouden/veroveren van de 2e plek in 4D. Bovendien is er nog wat recht te zetten tegen de zuiderburen!

14.30 wordt de wedstrijd in gang gefloten door de heer Rigterink, afkomstig uit het naburige Wilsum. Graag zien we u langs de lijn van het Broekerland!
Gastheren Henk en Dick zullen u verwelkomen met een bak vol loten, geld en een pinapparaat, ze hebben weer een selectie mooie prijzen samengesteld! Dus draag uw steentje bij en bezorg de heren een mooie middag! :)

Tags:
recyclingkampen.pngschuttetweewielers.pngidagro.pngbergmakelaardij.pngbastiaan_installatie.pngprofnormkampen.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pngwielinkzalk.pngvisscher_mastenbroek.pngmailservicezwolle.pngphverhuur.pngautotaalglas.pngfov.pngweeghel_gewasbescherming.pngdeweste.pngpartyverhuurzwolle.pnghet_notarieel.pngbernardkeppel.pngcafeeigenwijs.pngmuldertweewielers.pngbbm_advocaten.pngblomauto.pngvdbergmastenbroek.pnghoutburcht.pngdesmaakfactor.pngh_deleeuw.pngslagerijvanguilik.pngspijkerboer_bouwadvies.jpgvandijkgroothandel.jpgsebo_personeelsdiensten.pnghofstederijopleidingen.pngkeukendesign_kampen.pngheutink&heij.pngloonbedrijf_bastiaan.pngumbouw.pngboerverzekeringen.pnguitgekookt.pngnl_ecco_com.pngrecyclingkampen.pngschuttetweewielers.pngidagro.pngbergmakelaardij.pngbastiaan_installatie.pngprofnormkampen.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pngwielinkzalk.pngvisscher_mastenbroek.pngmailservicezwolle.pngphverhuur.pngautotaalglas.pngfov.pngweeghel_gewasbescherming.pngdeweste.pngpartyverhuurzwolle.pnghet_notarieel.pngbernardkeppel.pngcafeeigenwijs.pngmuldertweewielers.pngbbm_advocaten.pngblomauto.pngvdbergmastenbroek.pnghoutburcht.pngdesmaakfactor.pngh_deleeuw.pngslagerijvanguilik.pngspijkerboer_bouwadvies.jpgvandijkgroothandel.jpgsebo_personeelsdiensten.pnghofstederijopleidingen.pngkeukendesign_kampen.pngheutink&heij.pngloonbedrijf_bastiaan.pngumbouw.pngboerverzekeringen.pnguitgekookt.pngnl_ecco_com.png