Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Pupillen van de week 's-Heerenbroek - 't Harde

Na een vrij jubileum-weekend treedt 's-Heerenbroek 1 zaterdag 7 mei aan tegen 't Harde voor de 3e wedstrijd in periode 3. 't Harde is de winnaar van periode 2, die het ondanks een minder doelsaldo dan koploper Dieze, wist te behalen met 16 punten uit 7 duels. 's-Heerenbroek eindigde in diezelfde periode als 6e met 3 punten minder. 't Harde is dus al zeker van minimaal een 2e wedstrijd in juni. 's-Heerenbroek wil ook graag in juni meer wedstrijden spelen dan die tegen VHK, daarvoor zal het dan ook een periode moeten gaan pakken. Met 6 punten uit de eerste 2 wedstrijden van de periode, weliswaar tegen relatieve laagvliegers, is een goed begin gemaakt om dit doel te bereiken.

Uit bij 't Harde werd afgelopen februari de post-covid competitie weer opgestart. 's-Heerenbroek kende een valse start door met een 3-0 nederlaag van het veld te gaan. Er is de ploeg van Bergsma en v.d. Burg alles aan gelegen om dit keer de punten in eigen huis te houden. Pupillen van de week Danee Blom en Leonora Zijda zullen de mannen vanaf de dug-out aanmoedigen. De dames spelen in MO-10 onder leiding van Henk van der Steege. Op het trainingsveld zijn Bo en Twan de tactische mannen die de technieken en tactieken van deze mooie hobby aan de dames proberen te leren. Zaterdag wordt gespeeld tegen IJVV, beide dames zullen gaan proberen om de rood-witten van scoren af te houden. Beide meiden zijn verdedigers; goed in het tegen houden van de ballen en goed in de buurt blijven van "hun mannetje" en daarmee te verhinderen dat hij/zij gevaarlijk kan worden

Leonora wil graag nog leren om goed te dribbelen en lange ballen te kunnen geven. Danee wil nog beter worden in het aangaan van duels en wil de ballen goed kunnen plaatsen. Naast het bijspijkeren van het hiervoor genoemde doen beide dames graag kat-en-muis op training of partijtje. Danee is supporter van PEC Zwolle en vindt Messi de beste voetballer ter wereld. Leonora is supporter van Ajax. Leonora voetbalt, tekent en zwemt graag "buiten boord" (dit jaar kon ze in april al buiten boord zwemmen!!) Danee voetbalt ook graag in haar vrije tijd, maar ze mag ook graag gamen of Ducky's lezen.

Beide dames voorspellen een overwinning voor 's-Heerenbroek! Danee denkt aan 3-1 en Leonora aan 6-2! Danee heeft nog een belangrijke tip; Niet opgeven, ook niet mocht je achterkomen, want ook na een 0-1 kun je altijd nog met 3-1 winnen!!

Graag zien we u 7 mei langs de lijnen van het Broekerland. 14.30, de bekende tijd wordt afgetrapt door de dames en daarna kunt u hopelijk genieten van 90 minuten voetbal!

 

Tags:
sebo_personeelsdiensten.pngfov.pngbergmakelaardij.pngschuttetweewielers.pngsheerenhoeve.pnghetparochiehuis.pngrecyclingkampen.pngnl_ecco_com.pngdesmaakfactor.pnghet_notarieel.pngpartyverhuurzwolle.pngbernardkeppel.pngphverhuur.pnguitgekookt.pngdeweste.pngh_deleeuw.pngautotaalglas.pngblomauto.pnghairqueen.pngloonbedrijf_bastiaan.pngprofnormkampen.pnghoutburcht.pngidagro.pngvandijkgroothandel.jpghofstederijopleidingen.pngumbouw.pngbrugmedia.pngbastiaan_installatie.pngslagerijvanguilik.pngmailservicezwolle.pngcafeeigenwijs.pngweeghel_gewasbescherming.pngbbm_advocaten.pngvisscher_mastenbroek.pngmuldertweewielers.pngmachineverhuur123.pngkeukendesign_kampen.pngboerverzekeringen.pngheutink&heij.pngvdbergmastenbroek.pngwielinkzalk.pngsebo_personeelsdiensten.pngfov.pngbergmakelaardij.pngschuttetweewielers.pngsheerenhoeve.pnghetparochiehuis.pngrecyclingkampen.pngnl_ecco_com.pngdesmaakfactor.pnghet_notarieel.pngpartyverhuurzwolle.pngbernardkeppel.pngphverhuur.pnguitgekookt.pngdeweste.pngh_deleeuw.pngautotaalglas.pngblomauto.pnghairqueen.pngloonbedrijf_bastiaan.pngprofnormkampen.pnghoutburcht.pngidagro.pngvandijkgroothandel.jpghofstederijopleidingen.pngumbouw.pngbrugmedia.pngbastiaan_installatie.pngslagerijvanguilik.pngmailservicezwolle.pngcafeeigenwijs.pngweeghel_gewasbescherming.pngbbm_advocaten.pngvisscher_mastenbroek.pngmuldertweewielers.pngmachineverhuur123.pngkeukendesign_kampen.pngboerverzekeringen.pngheutink&heij.pngvdbergmastenbroek.pngwielinkzalk.png