Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

50 jaar VV!! FOTO'S, VERHALEN EN ARTIKELEN GEZOCHT!!

📢 📸 *OPROEP* 📸 📢

Zoals veel mensen inmiddels wel weten bestaat de plaatselijke voetbal vereniging in 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ alweer 5️⃣0️⃣ jaar. 🎉

Verschillende vrijwilligers zijn inmiddels gestart met het in elkaar draaien van een jubileumboek. Na onze vorige oproep zijn er gelukkig al veel mensen de archiefkast in gedoken en kunnen we stellen dat we al een aardige verzameling hebben.

Ook zijn de nodige anekdotes al over tafel gegaan. En het stadsarchief lijkt ook een interessante bron.

Maar we kunnen nog VEEL MEER gebruiken. Dit hoeven niet persé foto's van kampioenschappen en dergelijke te zijn. We zijn ook en misschien wel vooral, op zoek naar de hele normale foto's. Denk aan;

  • De woningbouw op de voormalige velden
  • Diverse feestavonden
  • Helikoptervlucht met vertrek vanaf het hoofdveld
  • Luchtballon vanaf hetzelfde hoofdveld
  • Vrijwilligers (al dan niet actief)
  • Bazaars
  • Enz. Enz. Enz...

Deze Hollandse zomer bied voldoende mogelijkheden ⛈️🌧️ om in uw vakantie een verloren uurtje op te vullen met het zoeken naar deze foto's, krantenknipsels, of wat dan ook.

Heeft u wat, dan mag u dit mailen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U mag ook alleen doorgeven dat u wat heeft. Dan komen wij bij u langs om het bijvoorbeeld in te scannen.

Alvast heel erg bedankt en deel dit bericht met iedereen waarvan u denkt dat ze ons kunnen helpen.

hofstederijopleidingen.pngdeweste.pngschuttetweewielers.pngautotaalglas.pngboerverzekeringen.pnguitgekookt.pnghoutburcht.pngwielinkzalk.pngvdbergmastenbroek.pngnl.ecco.com.pngmuldertweewielers.pngprofnormkampen.pngslagerijvanguilik.pngsheerenhoeve.pngloonbedrijf_bastiaan.pngumbouw.pnghairqueen.pngmailservicezwolle.pngbrugmedia.pngidagro.pngweeghel_gewasbescherming.pngbergmakelaardij.pngdesmaakfactor.pngbastiaan-installatie.pngcafeeigenwijs.pngbbm-advocaten.pngblomauto.pngrecyclingkampen.pngh-deleeuw.pngbernardkeppel.pngsebo-personeelsdiensten.png123machineverhuur.pngphverhuur.pnghetparochiehuis.pnghofstederijopleidingen.pngdeweste.pngschuttetweewielers.pngautotaalglas.pngboerverzekeringen.pnguitgekookt.pnghoutburcht.pngwielinkzalk.pngvdbergmastenbroek.pngnl.ecco.com.pngmuldertweewielers.pngprofnormkampen.pngslagerijvanguilik.pngsheerenhoeve.pngloonbedrijf_bastiaan.pngumbouw.pnghairqueen.pngmailservicezwolle.pngbrugmedia.pngidagro.pngweeghel_gewasbescherming.pngbergmakelaardij.pngdesmaakfactor.pngbastiaan-installatie.pngcafeeigenwijs.pngbbm-advocaten.pngblomauto.pngrecyclingkampen.pngh-deleeuw.pngbernardkeppel.pngsebo-personeelsdiensten.png123machineverhuur.pngphverhuur.pnghetparochiehuis.png