Er zijn momenteel geen evenementen

v.v. ’s-Heerenbroek haalt eigen jeugd terug naar ‘het Broekerland’

Jonno Pruim en Willard Visscher keren terug naar de club van hun jeugd en van hun vriendengroep. De 23- en 24 jarige spelers zullen aankomend seizoen weer te zien zijn in het groen -zwart van v.v. ’s-Heerenbroek.

Trainer Freddie van de Burg is zeer tevreden dat beide spelers zich bij zijn selectie willen voegen: “Het is erg mooi dat deze jongens terugkeren op het oude nest. Het is een compliment voor de ontwikkeling van het team in de afgelopen periode dat deze spelers graag voor ’s-Heerenbroek willen voetballen, ondanks het feit dat ze in een lagere klasse gaan voetballen. (Ook Björn Wezenberg koos er al eerder voor om weer terug te gaan naar ’s-Heerenbroek.) De concurrentie binnen de groep wordt zo alleen maar groter, wat voor de ontwikkeling van de spelers prima is. Naast het feit dat Jonno en Willard weer met hun vrienden worden ‘herenigd’, hebben ze met hun ervaring op een hoger niveau en kwaliteiten een meerwaarde voor het team.” Dit biedt een goed perspectief voor komend seizoen.

Visscher speelde zijn hele jeugd op het middenveld van ’s-Heerenbroek en 3 jaar in de senioren. Zoals het doorgaans gaat bij v.v. ’s-Heerenbroek maakte hij al op jonge leeftijd zijn debuut bij het 1e. Zijn goede spel leverde hem een overstap op naar Olympia ‘28, uitkomend in de 3e klasse. In Hasselt was Willard in de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot publiekslieveling (wat hem veel man-of-the-match munten op heeft geleverd.) Visscher groeide in Hasselt uit tot een van de dragende spelers van het team, het zal voor Olympia dan ook voelen als een gemis dat Visscher terugkeert naar ‘s-Heerenbroek.

"Na maanden lang door Freddie te zijn platgebeld ben ik blij dat ik akkoord heb gegeven aan 's-Heerenbroek, dit scheelt me minstens een kwartier per week," aldus Willard. "Maar zonder gekheid, ik zie er naar uit om weer voor 's-Heerenbroek te spelen."

Samen met Willard keert ook Jonno Pruim terug naar de club van zijn jeugd.  Jonno speelde de afgelopen seizoenen veelvuldig in de basis bij IJVV.

In de jeugd was Jonno ook al actief bij de groenhemden en ook speelde hij twee seizoenen in de senioren, waar hij dusdanig opviel dat  DOS Kampen hem ophaalde. Vervolgens werd na een jaar de IJssel alweer overgestoken richting IJsselmuiden, met enkele goede seizoenen op de vleugels bij IJVV.

Komend seizoen lijkt er, mede vanwege het aantrekken van enkele nieuwe aanvallers, weinig potentie voor Pruim bij IJVV.

Mede door veelvuldig aanmoedigen van zijn vriendengroep besloot Pruim om terug te keren naar v.v. ’s-Heerenbroek. De club waar hij goede herinneringen aan heeft, onder andere vanwege de succesvolle jaren onder Anton Visscher, met een kampioenschap bij de B’s en zijn debuut bij het 1e.

Jonno heeft enorm veel zin om weer voor 's-Heerenbroek te spelen en kijkt er naar uit om weer met z'n vrienden op het veld te staan.

Met deze twee spelers heeft v.v. ’s-Heerenbroek zich goed versterkt voor komende seizoen. Met het terughalen van deze jongens met ervaring in 2e en 3e klasse krijgt de club een goede kwaliteitsimpuls. De club hoopt de lijn van de afgelopen seizoenen onder het trainersduo Van den Burg en Bergsma door te trekken en ook komend seizoen weer boven in de vierde klasse mee te kunnen draaien.

Waarbij hopelijk komend seizoen wél volledig gespeeld kan worden.