Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Webshop v.v. 's-Heerenbroek officieel online!

Het draaide al even op de achtergrond, maar het is officeel; de enige echte webshop van v.v. 's-Heerenbroek is online!

 

S HEERENBROEK 281x281pixels

 

In het hoofdmenu staat rechts de knop 'Webshop". Hier vindt je de link naar de webshop en een legenda met extra informatie over de voorgeselecteerde items.

Info tenue

Bestel met leuke kortingen en steun ook nog eens de vereniging!

Leden kunnen van alles bestellen, eventueel eigen bedrukking toevoegen en dit zelf afrekenen. De producten zijn al voorgesorteerd (clubitems) en vallen binnen de gekozen (Valencia) lijn van de vereniging. Hierop willen wij als vereniging graag sturen. Dit gaat ervoor zorgen dat straks leden in herkenbare kleding rondlopen in lijn met de vereniging.

Info tenue en kledinglijn

Wat kun je allemaal bestellen? Zoveel!

  • Wedstrijdshorts en wedstrijdsokken.
  • Voorgesorteerde kleding lijn van v.v ’s-Heerenbroek (Valencia lijn).
  • Trainingskleding (truien, shirts, shorts, pants en sokken).
  • Thermokleding (ook in kleuren lijn van het wedstrijdtenue).
  • Jassen
  • Tassen (pupil, junior en senior).
  • Scheenbeschermers
  • Voetballen
  • En ga zo nog maar even door...

Info underwearjassenentassen

Er is een ruim aanbod en zo kun je veel kiezen. Kleding en materiaal komt bij Flier terecht, bedrukt het eventueel, en ook deze spullen komen om de zoveel tijd naar ’s-Heerenbroek toe (of u haalt ze zelf op bij Flier).

De Ledenshop is handig voor de leden, maar vooral ook goed voor de club. Want alle online bestellingen tellen mee in het aantrekkelijke bonussysteem en creëren kledingbudget voor het nieuwe seizoen.

Nog goed om te weten, vanaf komend seizoen geldt er een nieuw kledingbeleid.

Let dus op! Wat houdt dat in?

- Wedstrijdshorts

- Wedstrijdkousen 

- Tassen 

komen allemaal voor eigen rekening.

Via de webshop is dit gelukkig zo besteld!

Zoeken

Hoofdsponsor

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor

Lodewijk Assurantiën is een
onafhankelijk financieel
advies- en bemiddelingsbureau

Klik hier voor de website

Lodewijk Assurantien

b0_mulder_tweewielers.pngoostindie.pngautotaalglas.pngschutte.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngh_uitgekookt.pnganytime.pngvdberg.pngbastiaan.pngsheerenhoeve.pngbergmakelaardij.pnghairqueen.png123verhuur.pngphverhuur.pngprofnorm.pngcafeeigenwijs.pngmail_service_zwolle.pngvan_guilik.pngweeghel_gewasbescherming.pngsebo.pngboerverzekeringen.pngblom_auto.pngbbm-advocaten.pngbernardkeppel_cleaning.pngsmaakfactor.pngbastiaan_installatietechniek.pngid-agro.pnghdeleeuw.pngEcco-Nederland.pnghetparochiehuis.pngbrugmedia.pnghoutburcht.pnghofstede_rijopleiding.pngubink_meuleman_bouw.pngb0_mulder_tweewielers.pngoostindie.pngautotaalglas.pngschutte.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngh_uitgekookt.pnganytime.pngvdberg.pngbastiaan.pngsheerenhoeve.pngbergmakelaardij.pnghairqueen.png123verhuur.pngphverhuur.pngprofnorm.pngcafeeigenwijs.pngmail_service_zwolle.pngvan_guilik.pngweeghel_gewasbescherming.pngsebo.pngboerverzekeringen.pngblom_auto.pngbbm-advocaten.pngbernardkeppel_cleaning.pngsmaakfactor.pngbastiaan_installatietechniek.pngid-agro.pnghdeleeuw.pngEcco-Nederland.pnghetparochiehuis.pngbrugmedia.pnghoutburcht.pnghofstede_rijopleiding.pngubink_meuleman_bouw.png