Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Webshop v.v. 's-Heerenbroek officieel online!

Het draaide al even op de achtergrond, maar het is officeel; de enige echte webshop van v.v. 's-Heerenbroek is online!

 

S HEERENBROEK 281x281pixels

 

In het hoofdmenu staat rechts de knop 'Webshop". Hier vindt je de link naar de webshop en een legenda met extra informatie over de voorgeselecteerde items.

Info tenue

Bestel met leuke kortingen en steun ook nog eens de vereniging!

Leden kunnen van alles bestellen, eventueel eigen bedrukking toevoegen en dit zelf afrekenen. De producten zijn al voorgesorteerd (clubitems) en vallen binnen de gekozen (Valencia) lijn van de vereniging. Hierop willen wij als vereniging graag sturen. Dit gaat ervoor zorgen dat straks leden in herkenbare kleding rondlopen in lijn met de vereniging.

Info tenue en kledinglijn

Wat kun je allemaal bestellen? Zoveel!

  • Wedstrijdshorts en wedstrijdsokken.
  • Voorgesorteerde kleding lijn van v.v ’s-Heerenbroek (Valencia lijn).
  • Trainingskleding (truien, shirts, shorts, pants en sokken).
  • Thermokleding (ook in kleuren lijn van het wedstrijdtenue).
  • Jassen
  • Tassen (pupil, junior en senior).
  • Scheenbeschermers
  • Voetballen
  • En ga zo nog maar even door...

Info underwearjassenentassen

Er is een ruim aanbod en zo kun je veel kiezen. Kleding en materiaal komt bij Flier terecht (wordt bedrukt) en is beschibaar. Hoe zit het dan met ophalen van de materialen? Zelf ophalen bij Flier geniet natuurlijk de voorkeur. 

Soms zal het wel automatisch terecht komen bij de vereniging, wanneer Flier wel toevallig langs komt of een bestuurslid in de buurt is en het meeneemt (hiervan krijgt u dan bericht).

Hoort u niks? Bel dan Flier even op, dan weet u of het bestelde materiaal al klaar ligt en kunt u het zelf ophalen. Voor contact gegevens; zie de webshop.

De Ledenshop is handig voor de leden, maar vooral ook goed voor de club. Want alle online bestellingen tellen mee in het aantrekkelijke bonussysteem en creëren kledingbudget voor het nieuwe seizoen.

Passen en bekijken van kleding/materialen:

Voor het passen en bijken van kleding/materialen kunt u natuurlijk bij Flier terecht. Ook is het een optie om via www.sportdirect.com (gratis o.v.b.) Hummel kleding te bestellen, te passen en gratis te retourneren. Zo kunt u daarna de juiste maten bestellen via de clubwebshop. Zo weet je dat het altijd goed zit! 

De Ledenshop is handig voor de leden, maar vooral ook goed voor de club. Want alle online bestellingen tellen mee in het aantrekkelijke bonussysteem en creëren kledingbudget voor het nieuwe seizoen.

Nog goed om te weten, vanaf komend seizoen geldt er een nieuw kledingbeleid.

Let dus op! Wat houdt dat in?

- Wedstrijdshorts

- Wedstrijdkousen 

- Tassen 

komen allemaal voor eigen rekening.

Via de webshop is dit gelukkig zo besteld!

brugmedia.pngnl.ecco.com.pngblomauto.pngdesmaakfactor.pngh-deleeuw.pngphverhuur.pnghairqueen.pnghofstederijopleidingen.pngbergmakelaardij.pngschuttetweewielers.pngdeweste.pngrecyclingkampen.pngumbouw.pngvdbergmastenbroek.pngbernardkeppel.pngmailservicezwolle.pngwielinkzalk.pngbastiaan-installatie.pngautotaalglas.pnguitgekookt.pngidagro.pngsebo-personeelsdiensten.pngslagerijvanguilik.pngcafeeigenwijs.pngmuldertweewielers.pnghetparochiehuis.pngweeghel_gewasbescherming.pngbbm-advocaten.pngsheerenhoeve.png123machineverhuur.pngprofnormkampen.pngboerverzekeringen.pngloonbedrijf_bastiaan.pnghoutburcht.pngbrugmedia.pngnl.ecco.com.pngblomauto.pngdesmaakfactor.pngh-deleeuw.pngphverhuur.pnghairqueen.pnghofstederijopleidingen.pngbergmakelaardij.pngschuttetweewielers.pngdeweste.pngrecyclingkampen.pngumbouw.pngvdbergmastenbroek.pngbernardkeppel.pngmailservicezwolle.pngwielinkzalk.pngbastiaan-installatie.pngautotaalglas.pnguitgekookt.pngidagro.pngsebo-personeelsdiensten.pngslagerijvanguilik.pngcafeeigenwijs.pngmuldertweewielers.pnghetparochiehuis.pngweeghel_gewasbescherming.pngbbm-advocaten.pngsheerenhoeve.png123machineverhuur.pngprofnormkampen.pngboerverzekeringen.pngloonbedrijf_bastiaan.pnghoutburcht.png