Er zijn momenteel geen evenementen

Waarom een webshop bij v.v. 's-Heerenbroek? Veel voordelen!

Waarom een webshop?

Als vereniging krijgen wij met de webshop veel voordelen:

• Vaste sponsorbijdrage van Hummel zelf (dit zijn alleen middelen/materialen).
  • Clubshop (overzicht, korting en eigen beheer).
  • Ledenshop (flinke korting voor leden en een klein deel gaat naar vereniging).
  • Uniek bonussysteem (eventuele bonus a.d.h.v. gedane bestellingen).

Webshop SHB

Hierbij nog wat gedetailleerde informatie over de verschillende voordelen:

Sponsorbijdrage:

Hummel geeft het kledingbudget van onze vereniging een aanzienlijke boost! Ze bieden een royale sponsorbijdrage, in de vorm van een kledingbudget dat is afgestemd op de vereniging. Dit kledingbudget kan de club niet alleen besteden aan kleding van Hummel zelf, maar ook aan bijvoorbeeld nieuwe ballen van de merken Derbystar.

De sponsorbijdrage verbinden ze aan een innovatief concept, dat bestaat uit een online Clubshop, Ledenshop en een daaraan gekoppeld spaarsysteem voor extra sponsoring voor de vereniging.

Clubshop:

Met een online Clubshop en Ledenshop, speciaal ingericht voor onze vereniging, creëren we overzicht en gemak voor onszelf. De vereniging kan eenvoudig online bestellingen doen in de volledig gepersonaliseerde Clubshop. Dit is in samenwerking met de sportspeciaalzaak Flier Sport & Fashion (Genemuiden).

De club bestelt de benodigde artikelen en geeft aan wat er bedrukt moet worden. De bestelling die de club doet, belandt direct in de mailbox van de sportspeciaalzaak. Het wordt gecontroleerd en in samenwerking met Hummel verwerkt. Hummel levert de bestelling af bij de sportspeciaalzaak, waar eventueel de bedrukking van de materialen wordt verzorgd. Hierna komen de materialen (om de zoveel tijd) naar ’s-Heerenbroek toe.

Ledenshop:

Eigenlijk geldt hetzelfde voor de ledenshop. Leden kunnen van alles bestellen, eventueel eigen bedrukking toevoegen en dit zelf afrekenen. De producten zijn al voorgesorteerd (clubitems) en vallen binnen de gekozen (Valencia) lijn van de vereniging. Dit gaat ervoor zorgen dat straks leden in herkenbare kleding rondlopen in lijn met de vereniging.

Denk aan een trainingsshirt voor je broertje , een extra paar trainingskousen voor jezelf, nieuwe wedstrijdsokken omdat ze af zijn of een handige clubtas met logo voor je dochter. Ook scheenbeschermers, ballen, trainingspak en jassen met ’s-Heerenbroek logo kunnen naar eigen wens worden besteld.

Er is een ruim aanbod en zo kun je veel kiezen. Kleding en materiaal komt bij Flier terecht, bedrukt het eventueel, en ook deze spullen komen om de zoveel tijd naar ’s-Heerenbroek toe (of u haalt ze zelf op bij Flier).

De Ledenshop is handig voor de leden, maar vooral ook goed voor de club. Want alle online bestellingen tellen mee in het aantrekkelijke bonussysteem en creëren kledingbudget voor het nieuwe seizoen.

Uniek bonussysteem:

Met het bonussysteem van Partnership 2.0 kan het sponsorbedrag ieder jaar nog flink oplopen. Aan het eind van ieder seizoen ontvangt de club de bonus die alle bestellingen, van zowel de Clublogin als de Ledenshop, samen hebben opgeleverd. Dit kan de club in het nieuwe seizoen besteden aan nieuwe aankopen. Van elke online bestelling die de club en haar leden doen, komt een percentage terug in de vorm van een sponsorbonus bovenop het basisbedrag, te besteden in de Clubshop.

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor

Lodewijk Assurantiën is een
onafhankelijk financieel