Er zijn momenteel geen evenementen

Nieuw kledingbeleid bij v.v. ’s-Heerenbroek vanaf seizoen ’20-‘21.

Namens het bestuur gaat vanaf komend seizoen (2020-2021) gaat het volgende veranderen:

• Iedere speler die op dit moment lid is krijgt eenmalig een wedstrijdshort en wedstrijdsokken van de vereniging (dit komt natuurlijk te vervallen als een sponsor hier voor wil betalen). Hierna komt alles voor eigen rekening; ook voor nieuwe leden.
  • Spelerstassen komen ook voor eigen rekening, tenzij een sponsor voor deze kosten wil opdraaien.
  • Wij willen meer eenheid creëren binnen de vereniging qua kleding. Zo komen wij representatief en herkenbaar over. Daarom gaan wij als vereniging inzetten op het merk Hummel met de Valencia lijn als basis.
  • Er komt een heuse ‘v.v. ’s-Heerenbroek ledenwebshop’ in samenwerking met Hummel en Flier Sport & Fashion. Leden kunnen nu via een link op de site terecht bij onze eigen webshop en krijgen daarbij een mooie korting. Materialen worden gedrukt bij Flier en komen bij de vereniging terecht. Meer informatie over het hoe en waarom van de webshop komt nog.

Waarom de verandering met wedstijdsokken, shorts en tassen?

• Binnen de club gaan leden/vrijwilligers te slordig om met spullen die ze krijgen van de sponsor/vereniging. Materialen, tassen, ballen, hesjes en tenues raken kwijt. Aantallen kloppen niet meer en het is vaak een strijd om achter verloren spullen aan te gaan. Er moet daarom vaak weer bijbesteld worden. Wij willen graag het verantwoordelijkheidsgevoel verhogen bij iedereen en daarom is deze beslissing genomen. Is je huidige set niet meer goed? Informeer dan even bij jullie leiders. Deze kan dan via het bestuur/ kledingcommissie nieuwe regelen, dit geldt alleen voor dit seizoen ’20-‘21.
  • Om wel eenheid te houden voor de wedstrijdtenues is het belangrijk dat alle leden dit via de ledenwebshop van v.v. ’s-Heerenbroek gaan regelen. Graag willen wij vragen om hier elkaar op te wijzen en de leiders/trainers hierin het voortouw te laten nemen.

Voor wedstrijddagen is het daarom ook verplicht om in het officiële wedstrijdtenue te gaan lopen. Dit betekend:

- Wedstrijdshirt: Club shirt groen-wit. Deze krijg je van de sponsor/vereniging.

- Wedstrijdshort: Hummel Manchester short zwart-wit (120114 – 8200)

- Sokken: Uni Sock II kous groen (440001 – 1000).

Hierbij nog de voorbeelden:

Clubshirt groen-wit (110106 – 1200):

Hummel Clubshirt SHB

Manchester short zwart-wit (120114 – 8200):

Manchester short

Uni Sock II kous groen (440001 – 1000):

Uni Sock kous II