Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Inning contributie

Eind deze maand staat de inning van de contributie van het laatste kwartaal, seizoen 2019-2020 gepland (april-juni). Uiteraard is dit binnen het bestuur besproken en hebben we besloten om deze wel te innen, ook al is er door de coronacrisis weinig gevoetbald.

Het gezamenlijke standpunt vanuit de KNVB en de sport is dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen. V.V. ’s-Heerenbroek sluit zich bij dit uitgangspunt aan. Voor vragen hierover kunt u zich melden bij de penningmeester (J de Groot) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bastiaan-installatie.pngbergmakelaardij.pnghetparochiehuis.png123machineverhuur.pngsebo-personeelsdiensten.pngsheerenhoeve.pngautotaalglas.pngbbm-advocaten.pngidagro.pngbrugmedia.pngdeweste.pnguitgekookt.pngnl.ecco.com.pngcafeeigenwijs.pngbernardkeppel.pngslagerijvanguilik.pngmailservicezwolle.pngh-deleeuw.pnghoutburcht.pngdesmaakfactor.pngwielinkzalk.pngweeghel_gewasbescherming.pngmuldertweewielers.pngschuttetweewielers.pnghairqueen.pngphverhuur.pngboerverzekeringen.pngloonbedrijf_bastiaan.pngprofnormkampen.pngvdbergmastenbroek.pngblomauto.pnghofstederijopleidingen.pngrecyclingkampen.pngumbouw.pngbastiaan-installatie.pngbergmakelaardij.pnghetparochiehuis.png123machineverhuur.pngsebo-personeelsdiensten.pngsheerenhoeve.pngautotaalglas.pngbbm-advocaten.pngidagro.pngbrugmedia.pngdeweste.pnguitgekookt.pngnl.ecco.com.pngcafeeigenwijs.pngbernardkeppel.pngslagerijvanguilik.pngmailservicezwolle.pngh-deleeuw.pnghoutburcht.pngdesmaakfactor.pngwielinkzalk.pngweeghel_gewasbescherming.pngmuldertweewielers.pngschuttetweewielers.pnghairqueen.pngphverhuur.pngboerverzekeringen.pngloonbedrijf_bastiaan.pngprofnormkampen.pngvdbergmastenbroek.pngblomauto.pnghofstederijopleidingen.pngrecyclingkampen.pngumbouw.png