Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Geen voetbalactiviteiten tot nader bericht in verband met Coronavirus

In verband met het coronavirus volgen wij onderstaand advies van de KNVB op. Wij hopen op uw begrip voor deze lastige beslissing. Tot nader bericht blijft onderstaand advies van kracht!

'Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

autotaalglas.pngsebo.pngbernardkeppel_cleaning.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngbastiaan.pngphverhuur.pngid-agro.pngmail_service_zwolle.pnghdeleeuw.pnghetparochiehuis.pngbastiaan_installatietechniek.pngEcco-Nederland.pngblom_auto.pngb0_mulder_tweewielers.pngcafeeigenwijs.pngoostindie.pngvan_guilik.pngbergmakelaardij.pngh_uitgekookt.pngbbm-advocaten.pnganytime.pngsmaakfactor.pngboerverzekeringen.png123verhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngschutte.pngvdberg.pngprofnorm.pngwielink_zink_en_daktechniek.pnghofstede_rijopleiding.pngubink_meuleman_bouw.pngbrugmedia.pnghairqueen.pngautotaalglas.pngsebo.pngbernardkeppel_cleaning.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngbastiaan.pngphverhuur.pngid-agro.pngmail_service_zwolle.pnghdeleeuw.pnghetparochiehuis.pngbastiaan_installatietechniek.pngEcco-Nederland.pngblom_auto.pngb0_mulder_tweewielers.pngcafeeigenwijs.pngoostindie.pngvan_guilik.pngbergmakelaardij.pngh_uitgekookt.pngbbm-advocaten.pnganytime.pngsmaakfactor.pngboerverzekeringen.png123verhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngschutte.pngvdberg.pngprofnorm.pngwielink_zink_en_daktechniek.pnghofstede_rijopleiding.pngubink_meuleman_bouw.pngbrugmedia.pnghairqueen.png