Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Pupil van de week 28 september

Zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd van ’s-Heerenbroek op het programma. Traditiegetrouw is ook weer aan een van de vele jeugdige spelers van de V.V. de eer om ‘pupil-van-de-week’ te mogen zijn. Tegen VEVO is Jochem van Soldt, speler van jo-11 onze pupil van de week.

Jochem speelt het liefst op het middenveld en blinkt uit in het scoren. Zijn mooiste herinnering is dan ook het 4 wedstrijden achtereen een doelpunt mogen maken bij de jo-11 en daarmee hebben mogen bijdragen aan de overwinningen van zijn team. 

JO-11 heeft dit seizoen een nieuw trainersblok; met Max, Julian en Bernard hebben deze spelers maar liefst 3 trainers ter beschikking, met 2 coaches (Brenda en Henry) komt het tot een totaal van 5 vrijwilligers! Wellicht dat een van hen Jochem kan helpen om “de schaar” te perfectioneren, dit trucje vindt hij lastig en zou hij graag sneller willen uitvoeren.

Jochem is fan van Virgil van Dijk, zijn favoriete clubs zijn lokale trots PEC Zwolle, maar Ajax is wel een betere ploeg! Jochem zou later wel voor een van deze elftallen uit willen komen, het bestaan van een profvoetballer lijkt Jochem namelijk wel leuk! Met de uren die Jochem met voetbal bezig is zit het wel goed; hij voetbalt graag, buiten of op de WII. Zaterdag speelt Jochem met JO-11 tegen SVI, hij heeft er veel zin in en hoopt met een doelpunt weer bij te kunnen dragen aan een overwinning van zijn ploeg.

Jochem heeft er vertrouwen in dat ’t eerste  zich hersteld heeft van de afgelopen nederlagen en zaterdag de 1e 3-punter van het seizoen kan noteren! Na een goede pot voetbal, waarin met plezier gevoetbald wordt en de ’s-Heerenbroekers 2 maal het net vinden en doelman Visscher niet hoeft te vissen eindigt het in een 2-0 overwinning.

Graag zien we u zaterdag 28 september 15.00 langs de lijn, of natuurlijk al eerder op de dag bij een van de vele thuiswedstrijden die op het programma staan deze zaterdag. Waarna vervolgens na de wedstrijd kan worden nagenoten van de 3 punten en de gezelligheid van een markt/evenement in het dorp!20190709 175613a

nl.ecco.com.pngphverhuur.pngvdbergmastenbroek.pnghetparochiehuis.pngmailservicezwolle.pngsheerenhoeve.pngblomauto.pngprofnormkampen.pngslagerijvanguilik.pnguitgekookt.pngmuldertweewielers.pngloonbedrijf_bastiaan.pnghofstederijopleidingen.pngdeweste.pngsebo-personeelsdiensten.pngcafeeigenwijs.pngschuttetweewielers.pngautotaalglas.pngweeghel_gewasbescherming.pngbbm-advocaten.pngrecyclingkampen.pnghairqueen.pngh-deleeuw.pngbernardkeppel.pngumbouw.pngboerverzekeringen.png123machineverhuur.pngdesmaakfactor.pngidagro.pnghoutburcht.pngbrugmedia.pngbastiaan-installatie.pngbergmakelaardij.pngwielinkzalk.pngnl.ecco.com.pngphverhuur.pngvdbergmastenbroek.pnghetparochiehuis.pngmailservicezwolle.pngsheerenhoeve.pngblomauto.pngprofnormkampen.pngslagerijvanguilik.pnguitgekookt.pngmuldertweewielers.pngloonbedrijf_bastiaan.pnghofstederijopleidingen.pngdeweste.pngsebo-personeelsdiensten.pngcafeeigenwijs.pngschuttetweewielers.pngautotaalglas.pngweeghel_gewasbescherming.pngbbm-advocaten.pngrecyclingkampen.pnghairqueen.pngh-deleeuw.pngbernardkeppel.pngumbouw.pngboerverzekeringen.png123machineverhuur.pngdesmaakfactor.pngidagro.pnghoutburcht.pngbrugmedia.pngbastiaan-installatie.pngbergmakelaardij.pngwielinkzalk.png