Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Krantenartikel: Voetbalclub 's-Heerenbroek heeft extra kleedkamers nodig: ‘Dames gaan niet bij mannen in’

Voetbalclub 's-Heerenbroek heeft extra kleedkamers nodig: ‘Dames gaan niet bij mannen in’

De aanleg van een kunstgrasveld en de populariteit van het damesvoetbal legt VV 's-Heerenbroek geen windeieren. De club heeft dringend behoefte aan extra kleedruimtes in dorpshuis De Kandelaar. 

,,Twee kleedkamers en een ruimte voor de scheidsrechter", deelt voorzitter Piet van der Sluis zijn wens. De club heeft op dit moment 265 leden. Zij hebben de beschikking over twee kleedkamers. Volgens de normen van voetbalbond KNVB zijn bij dat aantal zes kleedkamers nodig. ,,Wij denken dat vier voldoende is", aldus Van der Sluis.

Meerdere wedstrijden

De voetbalclub groeit flink. Er gaan meer dames voetballen en vanuit Zwolle en Kampen komen spelers naar 's-Heerenbroek. Ook is het trainingsveld voorzien van kunstgras. Het levert de vereniging praktische problemen op met de kleedkamerindeling. ,,Dames gaan niet bij de mannen in", weet Van der Sluis. ,,Ook worden nu meerdere wedstrijden tegelijk gespeeld, waardoor extra kleedruimte nodig is.

 

VV 's-Heerenbroek wil De Kandelaar graag als uitvalsbasis houden, ook al ligt het hoofdveld ruim honderd meter verderop, aan de andere kant van een nieuwbouwwijkje. De voorzitter heeft zijn wens gedeeld met de gemeente Kampen. Die kijkt ‘serieus’ naar het verzoek, stelt wethouder Geert Meijering. ,,Het bijzondere is dat de gemeente op veel sportparken eigenaar is van de kleedkamers, maar is dat niet zo.”

Kantine

Als de extra kleedruimten er komen, ziet De Kandelaar ook kansen. De stichting achter het dorpshuis bestaat vijftig jaar en wil de accommodatie een oppepper geven. Zo is er door de groei van de voetbalclub meer ruimte nodig. De wens is er om de kantine en de bijbehorende opslagruimte te vergroten. 

Bron: De Stentor Kampen;

https://www.destentor.nl/kampen/voetbalclub-s-heerenbroek-heeft-extra-kleedkamers-nodig-dames-gaan-niet-bij-mannen-in~aadbfc45/  

schuttetweewielers.pngdesmaakfactor.pngrecyclingkampen.pngmailservicezwolle.pnghairqueen.pngumbouw.pngvdbergmastenbroek.pngbrugmedia.pnghetparochiehuis.pngbastiaan-installatie.pngautotaalglas.pngbernardkeppel.pnghoutburcht.pngmuldertweewielers.png123machineverhuur.pngbergmakelaardij.pnguitgekookt.pngidagro.pngprofnormkampen.pngweeghel_gewasbescherming.pngslagerijvanguilik.pngdeweste.pngwielinkzalk.pngphverhuur.pngloonbedrijf_bastiaan.pngboerverzekeringen.pngsebo-personeelsdiensten.pngsheerenhoeve.pngh-deleeuw.pngblomauto.pnghofstederijopleidingen.pngnl.ecco.com.pngcafeeigenwijs.pngbbm-advocaten.pngschuttetweewielers.pngdesmaakfactor.pngrecyclingkampen.pngmailservicezwolle.pnghairqueen.pngumbouw.pngvdbergmastenbroek.pngbrugmedia.pnghetparochiehuis.pngbastiaan-installatie.pngautotaalglas.pngbernardkeppel.pnghoutburcht.pngmuldertweewielers.png123machineverhuur.pngbergmakelaardij.pnguitgekookt.pngidagro.pngprofnormkampen.pngweeghel_gewasbescherming.pngslagerijvanguilik.pngdeweste.pngwielinkzalk.pngphverhuur.pngloonbedrijf_bastiaan.pngboerverzekeringen.pngsebo-personeelsdiensten.pngsheerenhoeve.pngh-deleeuw.pngblomauto.pnghofstederijopleidingen.pngnl.ecco.com.pngcafeeigenwijs.pngbbm-advocaten.png