Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Primeur!! Week 23/24 inlevermoment spullen/materialen van de vereniging op de bestuurskamer.

Primeur! 

Het einde van het seizoen komt er alweer aan! Vanaf nu willen wij graag dat iedereen (spelers/begeleiders/trainers) al hun kleding/materialen van de vereniging inlevert. 

Waarom?

Om zo alles te kunnen inventariseren, organiseren en te controleren voor volgend seizoen. Het is de bedoeling dat elk team dezelfde materialen krijgt en zo het verantwoordelijkheids gevoel bij iedereen gaat toenemen. Wij willen graag dat iedereen er piccobello bij loopt en er geen verschillen zijn. 

Wat?

Denk aan;

  • Wedstrijdteneus (shirts, broeken en sokken).
  • Waterzak
  • Bidons
  • Ballennet/ballenzak
  • Wedstrijdballen
  • Trainingsballen
  • Hesjes
  • Hoedjes/pionnen
  • Leiders jassen


Misschien is niet alles genoemd, maar lever alles a.u.b. in wat jullie hebben!

Wanneer inleveren?

Wij willen jullie vragen alle materialen op de bestuurskamer neer te zetten. Omdat er nog wat wedstrijden en toernooien gespeeld worden is dit een wat bredere periode. Graag in de weken 23 en 24 alles inleveren op de bestuurskamer. 8 juni is de Familiedag; dus dit kan prima gecombineerd worden met het inleveren; zo hoef je er niet speciaal voor te komen. 

Alvast bedankt voor het meedenken/helpen namens de materialencommissie. 

desmaakfactor.pnghofstederijopleidingen.pngdeweste.pngmuldertweewielers.pngcafeeigenwijs.pngnl.ecco.com.pngvdbergmastenbroek.pngloonbedrijf_bastiaan.pnghoutburcht.pngautotaalglas.pngwielinkzalk.pngmailservicezwolle.png123machineverhuur.pngsheerenhoeve.pngbrugmedia.pngblomauto.pngh-deleeuw.pngsebo-personeelsdiensten.pnghetparochiehuis.pngprofnormkampen.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan-installatie.pngumbouw.pngrecyclingkampen.pngslagerijvanguilik.pnguitgekookt.pngidagro.pngbbm-advocaten.pngboerverzekeringen.pngbergmakelaardij.pnghairqueen.pngschuttetweewielers.pngphverhuur.pngbernardkeppel.pngdesmaakfactor.pnghofstederijopleidingen.pngdeweste.pngmuldertweewielers.pngcafeeigenwijs.pngnl.ecco.com.pngvdbergmastenbroek.pngloonbedrijf_bastiaan.pnghoutburcht.pngautotaalglas.pngwielinkzalk.pngmailservicezwolle.png123machineverhuur.pngsheerenhoeve.pngbrugmedia.pngblomauto.pngh-deleeuw.pngsebo-personeelsdiensten.pnghetparochiehuis.pngprofnormkampen.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan-installatie.pngumbouw.pngrecyclingkampen.pngslagerijvanguilik.pnguitgekookt.pngidagro.pngbbm-advocaten.pngboerverzekeringen.pngbergmakelaardij.pnghairqueen.pngschuttetweewielers.pngphverhuur.pngbernardkeppel.png