Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Storing website, daarom geen programma e.d. -UPDATE 22-09

In verband met een storing aan de website kunnen wij momenteel geen programma e.d. laten zien. Excuses voor het ongemak. 


De storing aan de website is opgelost. Het programma en de uitslagen zijn weer beschikbaar.

Waarom een webshop bij v.v. 's-Heerenbroek? Veel voordelen!

Waarom een webshop?

Als vereniging krijgen wij met de webshop veel voordelen:

  • Vaste sponsorbijdrage van Hummel zelf (dit zijn alleen middelen/materialen).
  • Clubshop (overzicht, korting en eigen beheer).
  • Ledenshop (flinke korting voor leden en een klein deel gaat naar vereniging).
  • Uniek bonussysteem (eventuele bonus a.d.h.v. gedane bestellingen).

Webshop SHB

Hierbij nog wat gedetailleerde informatie over de verschillende voordelen:

Sponsorbijdrage:

Hummel geeft het kledingbudget van onze vereniging een aanzienlijke boost! Ze bieden een royale sponsorbijdrage, in de vorm van een kledingbudget dat is afgestemd op de vereniging. Dit kledingbudget kan de club niet alleen besteden aan kleding van Hummel zelf, maar ook aan bijvoorbeeld nieuwe ballen van de merken Derbystar.

De sponsorbijdrage verbinden ze aan een innovatief concept, dat bestaat uit een online Clubshop, Ledenshop en een daaraan gekoppeld spaarsysteem voor extra sponsoring voor de vereniging.

Clubshop:

Met een online Clubshop en Ledenshop, speciaal ingericht voor onze vereniging, creëren we overzicht en gemak voor onszelf. De vereniging kan eenvoudig online bestellingen doen in de volledig gepersonaliseerde Clubshop. Dit is in samenwerking met de sportspeciaalzaak Flier Sport & Fashion (Genemuiden).

De club bestelt de benodigde artikelen en geeft aan wat er bedrukt moet worden. De bestelling die de club doet, belandt direct in de mailbox van de sportspeciaalzaak. Het wordt gecontroleerd en in samenwerking met Hummel verwerkt. Hummel levert de bestelling af bij de sportspeciaalzaak, waar eventueel de bedrukking van de materialen wordt verzorgd. Hierna komen de materialen (om de zoveel tijd) naar ’s-Heerenbroek toe of u kunt ze zelf ophalen bij Flier.

Ledenshop:

Eigenlijk geldt hetzelfde voor de ledenshop. Leden kunnen van alles bestellen, eventueel eigen bedrukking toevoegen en dit zelf afrekenen. De producten zijn al voorgesorteerd (clubitems) en vallen binnen de gekozen (Valencia) lijn van de vereniging. Dit gaat ervoor zorgen dat straks leden in herkenbare kleding rondlopen in lijn met de vereniging.

Denk aan een trainingsshirt voor je broertje , een extra paar trainingskousen voor jezelf, nieuwe wedstrijdsokken omdat ze af zijn of een handige clubtas met logo voor je dochter. Ook scheenbeschermers, ballen, trainingspak en jassen met ’s-Heerenbroek logo kunnen naar eigen wens worden besteld.

Er is een ruim aanbod en zo kun je veel kiezen. Kleding en materiaal komt bij Flier terecht, bedrukt het eventueel, en ook deze spullen komen om de zoveel tijd naar ’s-Heerenbroek toe (of u haalt ze zelf op bij Flier).

De Ledenshop is handig voor de leden, maar vooral ook goed voor de club. Want alle online bestellingen tellen mee in het aantrekkelijke bonussysteem en creëren kledingbudget voor het nieuwe seizoen.

Uniek bonussysteem:

Met het bonussysteem van Partnership 2.0 kan het sponsorbedrag ieder jaar nog flink oplopen. Aan het eind van ieder seizoen ontvangt de club de bonus die alle bestellingen, van zowel de Clublogin als de Ledenshop, samen hebben opgeleverd. Dit kan de club in het nieuwe seizoen besteden aan nieuwe aankopen. Van elke online bestelling die de club en haar leden doen, komt een percentage terug in de vorm van een sponsorbonus bovenop het basisbedrag, te besteden in de Clubshop.

Nieuw kledingbeleid bij v.v. ’s-Heerenbroek vanaf seizoen ’20-‘21.

Nieuw kledingbeleid bij v.v. ’s-Heerenbroek vanaf seizoen ’20-‘21.

Namens het bestuur gaat vanaf komend seizoen (2020-2021) gaat het volgende veranderen:

  • Iedere speler die op dit moment lid is krijgt eenmalig een wedstrijdshort en wedstrijdsokken van de vereniging (dit komt natuurlijk te vervallen als een sponsor hier voor wil betalen). Hierna komt alles voor eigen rekening; ook voor nieuwe leden.
  • Spelerstassen komen ook voor eigen rekening, tenzij een sponsor voor deze kosten wil opdraaien.
  • Wij willen meer eenheid creëren binnen de vereniging qua kleding. Zo komen wij representatief en herkenbaar over. Daarom gaan wij als vereniging inzetten op het merk Hummel met de Valencia lijn als basis.
  • Er komt een heuse ‘v.v. ’s-Heerenbroek ledenwebshop’ in samenwerking met Hummel en Flier Sport & Fashion. Leden kunnen nu via een link op de site terecht bij onze eigen webshop en krijgen daarbij een mooie korting. Materialen worden gedrukt bij Flier en komen bij de vereniging terecht. Meer informatie over het hoe en waarom van de webshop komt nog. 

Waarom de verandering met wedstijdsokken, shorts en tassen?

  • Binnen de club gaan leden/vrijwilligers te slordig om met spullen die ze krijgen van de sponsor/vereniging. Materialen, tassen, ballen, hesjes en tenues raken kwijt. Aantallen kloppen niet meer en het is vaak een strijd om achter verloren spullen aan te gaan. Er moet daarom vaak weer bijbesteld worden. Wij willen graag het verantwoordelijkheidsgevoel verhogen bij iedereen en daarom is deze beslissing genomen. Is je huidige set niet meer goed? Informeer dan even bij jullie leiders. Deze kan dan via het bestuur/ kledingcommissie nieuwe regelen, dit geldt alleen voor dit seizoen ’20-‘21.
  • Om wel eenheid te houden voor de wedstrijdtenues is het belangrijk dat alle leden dit via de ledenwebshop van v.v. ’s-Heerenbroek gaan regelen. Graag willen wij vragen om hier elkaar op te wijzen en de leiders/trainers hierin het voortouw te laten nemen.

Voor wedstrijddagen is het daarom ook verplicht om in het officiële wedstrijdtenue te gaan lopen. Dit betekend:

- Wedstrijdshirt: Club shirt groen-wit. Deze krijg je van de sponsor/vereniging.

- Wedstrijdshort: Hummel Manchester short zwart-wit (120114 – 8200)

- Sokken: Uni Sock II kous groen (440001 – 1000).

Hierbij nog de voorbeelden:

Clubshirt groen-wit (110106 – 1200):

Hummel Clubshirt SHB

Manchester short zwart-wit (120114 – 8200):

Manchester short

Uni Sock II kous groen (440001 – 1000):

Uni Sock kous II

Definitieve trainingstijden seizoen 2020-2021

Trainingstijden 20 21

Wilbert van der Kolk kiest voor v.v. ’s-Heerenbroek.

Wilbert van der Kolk kiest voor v.v. ’s-Heerenbroek.

be7ed993 0018 46fe 8069 754d1e9bc1bf

’s-Heerenbroek – Met Wilbert van der Kolk heeft v.v ’s-Heerenbroek haar tweede versterking binnen voor komend seizoen. De in Oosterwolde woonachtige Wilbert van der Kolk komt over van het eerste elftal van VSCO ’61.

De 27-jarige melkveehouder van ongeveer 100 koeien aan de Zomerdijk, brengt daarmee de nodige ervaring mee. Hij is daarom een welkome versterking voor ‘SHB’. Van der Kolk heeft namelijk verschillende jeugdelftallen bij VSCO ’61 doorlopen en heeft al heel wat jaren bij het eerste elftal en tweede elftal van VSCO ‘61 gespeeld. Deze 3e en 2e klasse ervaring kan v.v. ’s-Heerenbroek natuurlijk goed gebruiken.

‘Ik was toe aan een nieuwe uitdaging’ zegt Wilbert. ‘Daarbij is v.v. ’s-Heerenbroek een leuke dorpsvereniging, weet zeker dat ik bij deze vereniging pas en het helpt natuurlijk altijd mee wanneer veel van je maten bij één vereniging voetballen’.

Want, hoe is Van der Kolk nou eigenlijk in vredesnaam bij ’s-Heerenbroek terecht gekomen? ‘Met een paar vrienden zaten wij bij elkaar in de keet, ik voetbalde al heel mijn leven VSCO en de rest allemaal bij ’s-Heerenbroek. Van het een kwam het ander en met een paar potten bier op komen er altijd goede ideeën’ geeft Wilbert aan (waarheid als een koe natuurlijk).

Contact was snel gelegd, vrienden Wiljen van Ittersum (die ook terugkeert) en Jelmer Visscher (de ‘Petr Čech’ van de 4e klasse bij SHB) namen het initiatief en ‘gooide’ een balletje op bij de hoofdtrainers Freddie en Carlo. Na veel aandringen van Wilbert, kwamen Freddie en Carlo dan toch overstag en hebben ze een gesprek gepland op een dinsdag na melk- en etenstijd.

Wilbert heeft ze daarbij kats onder de tafel gepraat en hadden de hoofdtrainers weinig in te brengen. Hij gaf in het gesprek aan dat er verschillende parallellen zijn tussen Trump, Poetin, andere wereldleiders en zichzelf. Aan bravoure heeft deze kerel genoeg! Dit alles heeft uiteindelijk de doorslag gegeven, waardoor hij het aanmeldingsformulier heeft mogen tekenen. Freddie en Carlo waren namelijk al lang blij dat ze voor middernacht weer het bed in konden kruipen en wouden graag met Wilbert afwerken.  

Toch is v.v ’s-Heerenbroek blij met de komst van Van der Kolk die met zijn ervaring mede een positieve bijdrage zal gaan hebben binnen de groep. Wilbert heeft namelijk zoals eerder al gezegd, de mond op de goede plek zitten en is niet bang om het voortouw te nemen. Dit laat hij ook jaarlijks zien met ‘Trumpiaanse’ leiderschappen tijdens DE ketenrace. ‘Make SHB great again’ is daarom ook zijn nieuwe lijfspreuk.

Voor komend seizoen wil Wilbert dan ook een gooi doen naar iets moois met ’s-Heerenbroek en wil hij eigenlijk het liefst de hele wereld veroveren. Met puur zijn linksbenigheid, torso van grizzlybeer uit de Rocky Mountains en no-nonsense voetbal voegt hij letterlijk en figuurlijk echt wat toe aan de selectie.

Door zijn komst zullen er nog wel diverse hekken rondom het hoofdveld geplaatst moeten worden, want Wilbert is soms net de wilde stier uit zijn eigen stal die op/door alles loopt. Als tegemoetkoming heeft het melkveehouderij bedrijf Van der Kolk wel aangegeven bij de sponsorcommissie een bod te sponsoren met als opdruk: ‘Hek’n los want Trump kump eran’. Hierbij wil de sponsorcommissie via deze weg het bedrijf nogmaals danken.  

Daarnaast zijn Gerrie en Christine ook dankbaar voor de komst van Wilbert. Helemaal in combinatie met Wiljen. Wiljen was namelijk zelf al goed voor 2% verhoging van de omzet van de Kandelaar, nu daar Wilbert bij komt heeft het bestuur van de Kandelaar de prognose bijgesteld naar 5% meer omzet. Voor iedere uitbater is dit natuurlijk DE gouden combinatie om de afgelopen corona-dicht-weken goed te maken. Want wanneer deze heren namelijk op de barkruk gaan zitten na een intensieve training/wedstrijd, is het spoor bijster.. De warme hap gaat er namelijk goed in bij beide heren en er zal dus menig frikandelletje verkocht worden. Mooi om te zien dat het aantrekken van een speler het dorp(shuis) nu al een flinke impuls geeft. 

De selectie van ’s-Heerenbroek lijkt na de komst van Wiljen van Ittersum en Wilbert van der Kolk nagenoeg rond. Vanuit de jeugd sluiten waarschijnlijk nog ruwe diamanten/pareltjes aan. Hierover later MISSCHIEN meer.

Wiljen van Ittersum keert terug op het oude nest!

Wiljen

Wiljen van Ittersum keert terug op het oude nest!

’s-Heerenbroek – Vierdeklasser vv ’s-Heerenbroek heeft de eerste versterking voor komend seizoen dan eindelijk binnen. Na een jaar afwezigheid heeft ‘oude’ bekende Wiljen van Ittersum besloten terug te keren bij de ‘Groene Draken’.

Van Ittersum doorliep alle standaardelftallen van de ’s-Heerenbroeker jeugdopleiding en schopte als ware kilometervreter zelfs moeiteloos tot onbetwiste basisspeler in het eerste elftal.

Echter zijn boerenhart deed hem besluiten om een beloftevolle carrière als 4e klasse-speler in te ruilen voor periode van werken in het land van Kiwi’s, Maori’s en het land met circa 10x zoveel schapen dan inwoners, namelijk Nieuw-Zeeland.

Koeien melken kon hij al en dus leerde Wiljen bijvoorbeeld dat de ‘Haka’ uitsluitend een volksdans is en dus niet bedoeld om vrouwen te versieren en dat er ook kiwi’s bestaan met 2 pootjes en een snavel. Na dit uiterst leerzame jaar, waar hij zich pas écht kon ontpoppen als kilometervreter, heeft hij onlangs toch besloten terug te keren naar ons koude kikkerlandje.

Bij terugkomst in Nederland kreeg de 25-jarige allrounder meerdere aantrekkelijke aanbiedingen van diverse clubs, waaronder 2 parenclubs en een schapenscheerdersvereniging. Van Ittersum legde deze echter gewillig naast zich neer. “In tegenstelling tot gezonde koeien is voetballen voor ’s-Heerenbroek pas écht vet!”, was het veelzeggende commentaar van de Mastenbroeker boerenzoon die bovendien aangaf het afgelopen jaar wel meer te hebben gemist. “Ik heb echt ongelofelijke schik gehad met die Maori’s, wat een mafkezen zijn dat, maar de feestjes met die lui duurden vaak tot laat in de nacht en vervolgens sta je de volgende ochtend circa 2 uur lang weer al die verf van je smoel te poetsen, nee, doe mij dan maar de oer-hollandse Campina-boerderijdagen. Lekker rustig en daarbij prima te combineren met voetballen bij ’s-Heerenbroek.”

Voor het komende seizoen legt van Ittersum, zie zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan, de lat hoog bij ’s-Heerenbroek. “Laten we hopen dat de geschiedenis zich deels zal herhalen en dat we wederom een gooi kunnen doen naar de titel in de 4e klasse. En dan hopelijk nu met happy end”, sluit Van Ittersum af in vloeibaar Engels.

De selectie van ’s-Heerenbroek lijkt met de komst van van Ittersum nagenoeg rond al sluit men niet uit nog een nieuwe verrassing uit de hoge hoed te toveren.

Bron:

www.transfermarkt.nl

ubink_meuleman_bouw.pnghetparochiehuis.pngcafeeigenwijs.pngh_uitgekookt.pngautotaalglas.pngbastiaan.pngoostindie.pngsmaakfactor.pnghairqueen.pngbrugmedia.pngbernardkeppel_cleaning.pngvdberg.pngprofnorm.pngEcco-Nederland.pngb0_mulder_tweewielers.pngblom_auto.pngid-agro.pngphverhuur.pngbergmakelaardij.pnghofstede_rijopleiding.pnghdeleeuw.pnganytime.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngbastiaan_installatietechniek.pngmail_service_zwolle.pngweeghel_gewasbescherming.pngschutte.pngsebo.png123verhuur.pnghoutburcht.pngvan_guilik.pngbbm-advocaten.pngsheerenhoeve.pngboerverzekeringen.pngubink_meuleman_bouw.pnghetparochiehuis.pngcafeeigenwijs.pngh_uitgekookt.pngautotaalglas.pngbastiaan.pngoostindie.pngsmaakfactor.pnghairqueen.pngbrugmedia.pngbernardkeppel_cleaning.pngvdberg.pngprofnorm.pngEcco-Nederland.pngb0_mulder_tweewielers.pngblom_auto.pngid-agro.pngphverhuur.pngbergmakelaardij.pnghofstede_rijopleiding.pnghdeleeuw.pnganytime.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngbastiaan_installatietechniek.pngmail_service_zwolle.pngweeghel_gewasbescherming.pngschutte.pngsebo.png123verhuur.pnghoutburcht.pngvan_guilik.pngbbm-advocaten.pngsheerenhoeve.pngboerverzekeringen.png