Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Hugo in het kort

Kort..? Ja, inderdaad korter dan andere jaren, echter 2020 heeft mij nou niet echt getriggerd om uitgebreid op terug te kijken.
Zelden sloot ik een jaar dan ook zo graag af als het jaar 2020. Een jaar wat geweldig begon met een eerste elftal als herfstkampioen en later zelfs periodekampioen. Meer jeugdleden dan ooit te voren en werkelijk niets leek het ‘succesvolste seizoen van de plaatselijke vv’ in de weg te kunnen staan. Totdat… Tsja, eigenlijk had ik mezelf voorgenomen geen woord vuil te maken aan het Covid-19 virus, oftewel ‘CORONA’, echter heeft dit het jaar dusdanig beïnvloed dat er geen ontkomen meer aan is. Het opvallendste wat mij betreft is de hypocrisie van de meeste Nederlanders die voor (naar eigen zeggen) de veiligheid van anderen thuis gaan ‘werken’ om vervolgens wel op Black Friday gewapend met mondkapje zo’n beetje over de medewinkeliers te duiken om op het laatste moment nog het uitermate scherp aangeboden tosti-ijzer te bemachtigen. Het welbekende ‘principes tot een tientje’ verhaal. Maar goed, ook ík heb door deze gekte soms de neiging om de werkelijke ernst niet meer te wíllen zien en iedereen met een corona-allergie zou ik dan ook graag een ‘stuk gewassen’ hand willen geven, wat helaas niet gebruikelijk meer is. Waar ik in het verleden een allergie voor de band Racoon had ontwikkeld daar komen alle woorden en termen welke een relatie hebben met het corona-virus mij zo onderhand nóg meer de strot uit en klinkt ‘No Mercy’ als muziek in de oren (nou ja, bíjna dan). Met angst en beven zet ik elke avond de TV aan met het gevaar dat ik weer wordt overspoeld met coronanieuws. Het lijkt er zelfs op dat er verder niets meer in de wereld gebeurt. Als er ergens een leraar of een half Afrikaans dorp wordt onthoofd door moslimextremisten moet je de krant 2x lezen om hier een artikel over te vinden. Het enige wat het coronanieuws een beetje deed verstommen waren de ‘Black Lives Matters’ perikelen. Op zich een nobel streven, maar helaas ook iets wat binnen de kortste keren compleet doorgeslagen was en zo onderhand alleen maar voor méér verdeeldheid heeft gezorgd. Maar goed, als klap op de inmiddels verboden vuurpijl kwam daar dan ook nog het nieuwe seizoen ‘Beste (huilende) Zangers’ om de hoek kijken…
Een beetje emotie op TV vind ik uiteraard geen probleem, maar dit seizoen sloeg werkelijk alles. Man, man, man. Ik dacht dat rappers stoere gasten met dikke gouden kettingen waren die niet snel ergens van onder de indruk raakten, maar Diggy Dex (misschien ligt het aan de naam) is volgens mij nog in staat te gaan brullen wanneer Stef Bos (de pratende zanger) het telefoonboek voorleest. “Pagina 63, Amersfoort, J. Haverkort, Prinses Beatrixstraat 31” en ja hoor, daar veranderd Diggy alweer in een jankende plumpudding…  
Toch maar even over voetbal hebben dan. Het leek inderdaad een mooi seizoen te worden, maar helaas kende dit een abrupt einde. Echter ook in het nieuwe seizoen doet het eerste elftal het weer naar behoren en vinden wij ze terug op een keurige 3e plaats, achter het verrassende Wijthmen en Zalk. Het is echter ook nu helaas nog maar de vraag of ook deze competitie wel wordt uitgespeeld. Zo niet, dan is het tevens de vraag hoe de selectie van onze plaatselijke vv er in het nieuwe seizoen uit komt te zien. Rik, alias ‘de Tank’, lijkt definitief te stoppen aan het eind van dit seizoen en ook de komst van Kelly (onze nieuwe verzorgster) lijkt hem niet op andere gedachten te kunnen brengen. Ook zijn buurman Rob overweegt om te stoppen, simpelweg omdat hij aan een ‘serieus’ leven wil beginnen of zoiets. Aangaande de jeugd ziet de toekomst, zoals gezegd, er gelukkig hoopvol uit en lijkt een kwestie van tijd wanneer het eerste weer een versterking vanuit de eigen jeugd kan verwelkomen.
Daarbij is het geweldig om te zien dat onze club liefst 3 JO7 teams kon inschrijven voor de competitie, diverse jeugdleden zich beschikbaar stellen als jeugdtrainer en dat er ondanks de stilliggende competities door alle jeugdteams fanatiek werd doorgetraind. Al met al maar weer de bevestiging dat het kunstgrasveld misschien wel de beste investering is geweest sinds de oprichting van de club.
Ook de voorzieningen rondom het hoofdveld hebben dankzij de inzet van diverse vrijwilligers een flinke update gehad. Zo zijn er nieuwe dug-outs geplaatst en is de tribune voorzien van nieuwe stoeltjes. Nu alleen nog hopen dat er in januari/februari ook weer gebruik kan worden gemaakt van deze voorzieningen. En dan niet om stiekem op de roken of een biertje te drinken, maar gewoon om te genieten van een leuke pot voetbal.
 
Webshop
Wat verder nog zéker het vermelden waard is betreft onze nieuwe webshop waar diverse clubartikelen kunnen worden besteld en waarmee automatisch de clubkas wordt gespekt. Een aantal ijverige vrijwilligers hebben hier tijdens de pandemie behoorlijk wat tijd in gestoken en het resultaat mag er zijn! Voor deze webshop verwijs ik u graag naar https://www.vvsheerenbroek.nl/webshop.html.
 
2021
Het nieuwe jaar zullen wij helaas moeten aftrappen zonder nieuwjaarsreceptie. Ontzettend jammer natuurlijk, maar gelukkig hebben een aantal vrijwilligers voor een fantastisch alternatief gezorgd. Op 9 januari wordt er namelijk door vv ’s-Heerenbroek een nieuwjaarsquiz georganiseerd waar zowel jong als oud aan mee kan doen. Tegen betaling van slechts € 5,00 p.p. ben je al deelnemer en ding je direct mee naar de prijzen van de verloting. Daarbij bied De Smaakfactor een bezorgd borrelarrangement aan voor slechts € 12,50 p.p. Voor verdere info aangaande deze quiz verwijs ik u graag naar https://www.vvsheerenbroek.nl/nieuwjaarsquiz.html.
Qua inspiratie houdt het hier voor mij helaas een beetje op. Een erg inspirerend jaar was het dan ook niet en laten we hopen dat 2021 weer zal voelen als een ‘normaal’ jaar. Een jaar waarin we weer durven te hoesten in de supermarkt en wanneer iemand niest, we gewoon weer “gezondheid!” tegen elkaar kunnen zeggen in plaats van gillend weg te rennen.
Voor nu wil ik eenieder een fantastisch en bovenal gezond 2021 toewensen!! Maak er wat van!
 
Hugo

Nieuw geldende regels met ingang van 14 oktober 2020 rondom Corona

Via deze weg willen wij jullie, conform de regels die ons zijn opgelegd door het kabinet, op de hoogte stellen van de volgende regels:

 • Er gaat een streep door de wedstrijden (zowel competitie als oefenwedstrijden) en trainingen voor volwassenen.
 • Er gaat een streep door de competitie en oefenwedstrijden tegen andere verenigingen voor alle jeugd.
 • Jeugdteams (t/m JO19) mogen blijven trainen
 • Er mogen voor de jeugd (t/m JO19) onderlinge oefenwedstrijden worden ingepland tussen teams van vv 's-Heerenbroek.
 • Naast de kantine worden ook de kleedkamers en douches gesloten

Tot nader bericht gelden deze regels.

Wij hopen op jullie begrip en medewerking.

Coronamaatregelen, ingaand vanaf 30-09-2020 tot nader bericht

Tot nader bericht zijn onderstaande regels van toepassing, conform de richtlijnen van RIVM en KNVB. 

In bijgevoegde link worden de richtlijnen en daarbij veelgestelde vragen (inclusief antwoorden) toegelicht. Ons advies; lees deze richtlijnen goed door aangezien dit belangrijke informatie voor iedereen (dus niet alleen spelers, maar ook trainers/ouders/verzorgers) betreft over trainingen, thuis- en uitwedstrijden. 

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

Bij verdere vragen, onduidelijkheden en/of opmerkingen kunt u/jij terecht bij Gert Kwakkel, 06 83 91 41 93.

Webshop v.v. 's-Heerenbroek officieel online!

Het draaide al even op de achtergrond, maar het is officeel; de enige echte webshop van v.v. 's-Heerenbroek is online!

 

S HEERENBROEK 281x281pixels

 

In het hoofdmenu staat rechts de knop 'Webshop". Hier vindt je de link naar de webshop en een legenda met extra informatie over de voorgeselecteerde items.

Info tenue

Bestel met leuke kortingen en steun ook nog eens de vereniging!

Leden kunnen van alles bestellen, eventueel eigen bedrukking toevoegen en dit zelf afrekenen. De producten zijn al voorgesorteerd (clubitems) en vallen binnen de gekozen (Valencia) lijn van de vereniging. Hierop willen wij als vereniging graag sturen. Dit gaat ervoor zorgen dat straks leden in herkenbare kleding rondlopen in lijn met de vereniging.

Info tenue en kledinglijn

Wat kun je allemaal bestellen? Zoveel!

 • Wedstrijdshorts en wedstrijdsokken.
 • Voorgesorteerde kleding lijn van v.v ’s-Heerenbroek (Valencia lijn).
 • Trainingskleding (truien, shirts, shorts, pants en sokken).
 • Thermokleding (ook in kleuren lijn van het wedstrijdtenue).
 • Jassen
 • Tassen (pupil, junior en senior).
 • Scheenbeschermers
 • Voetballen
 • En ga zo nog maar even door...

Info underwearjassenentassen

Er is een ruim aanbod en zo kun je veel kiezen. Kleding en materiaal komt bij Flier terecht (wordt bedrukt) en is beschibaar. Hoe zit het dan met ophalen van de materialen? Zelf ophalen bij Flier geniet natuurlijk de voorkeur. 

Soms zal het wel automatisch terecht komen bij de vereniging, wanneer Flier wel toevallig langs komt of een bestuurslid in de buurt is en het meeneemt (hiervan krijgt u dan bericht).

Hoort u niks? Bel dan Flier even op, dan weet u of het bestelde materiaal al klaar ligt en kunt u het zelf ophalen. Voor contact gegevens; zie de webshop.

De Ledenshop is handig voor de leden, maar vooral ook goed voor de club. Want alle online bestellingen tellen mee in het aantrekkelijke bonussysteem en creëren kledingbudget voor het nieuwe seizoen.

Passen en bekijken van kleding/materialen:

Voor het passen en bijken van kleding/materialen kunt u natuurlijk bij Flier terecht. Ook is het een optie om via www.sportdirect.com (gratis o.v.b.) Hummel kleding te bestellen, te passen en gratis te retourneren. Zo kunt u daarna de juiste maten bestellen via de clubwebshop. Zo weet je dat het altijd goed zit! 

De Ledenshop is handig voor de leden, maar vooral ook goed voor de club. Want alle online bestellingen tellen mee in het aantrekkelijke bonussysteem en creëren kledingbudget voor het nieuwe seizoen.

Nog goed om te weten, vanaf komend seizoen geldt er een nieuw kledingbeleid.

Let dus op! Wat houdt dat in?

- Wedstrijdshorts

- Wedstrijdkousen 

- Tassen 

komen allemaal voor eigen rekening.

Via de webshop is dit gelukkig zo besteld!

Waarom een webshop bij v.v. 's-Heerenbroek? Veel voordelen!

Waarom een webshop?

Als vereniging krijgen wij met de webshop veel voordelen:

 • Vaste sponsorbijdrage van Hummel zelf (dit zijn alleen middelen/materialen).
 • Clubshop (overzicht, korting en eigen beheer).
 • Ledenshop (flinke korting voor leden en een klein deel gaat naar vereniging).
 • Uniek bonussysteem (eventuele bonus a.d.h.v. gedane bestellingen).

Webshop SHB

Hierbij nog wat gedetailleerde informatie over de verschillende voordelen:

Sponsorbijdrage:

Hummel geeft het kledingbudget van onze vereniging een aanzienlijke boost! Ze bieden een royale sponsorbijdrage, in de vorm van een kledingbudget dat is afgestemd op de vereniging. Dit kledingbudget kan de club niet alleen besteden aan kleding van Hummel zelf, maar ook aan bijvoorbeeld nieuwe ballen van de merken Derbystar.

De sponsorbijdrage verbinden ze aan een innovatief concept, dat bestaat uit een online Clubshop, Ledenshop en een daaraan gekoppeld spaarsysteem voor extra sponsoring voor de vereniging.

Clubshop:

Met een online Clubshop en Ledenshop, speciaal ingericht voor onze vereniging, creëren we overzicht en gemak voor onszelf. De vereniging kan eenvoudig online bestellingen doen in de volledig gepersonaliseerde Clubshop. Dit is in samenwerking met de sportspeciaalzaak Flier Sport & Fashion (Genemuiden).

De club bestelt de benodigde artikelen en geeft aan wat er bedrukt moet worden. De bestelling die de club doet, belandt direct in de mailbox van de sportspeciaalzaak. Het wordt gecontroleerd en in samenwerking met Hummel verwerkt. Hummel levert de bestelling af bij de sportspeciaalzaak, waar eventueel de bedrukking van de materialen wordt verzorgd. Hierna komen de materialen (om de zoveel tijd) naar ’s-Heerenbroek toe. Dit wordt door Flier gebracht of zelf door het bestuur opgehaald.

Ledenshop:

Eigenlijk geldt hetzelfde voor de ledenshop. Leden kunnen van alles bestellen, eventueel eigen bedrukking toevoegen en dit zelf afrekenen. De producten zijn al voorgesorteerd (clubitems) en vallen binnen de gekozen (Valencia) lijn van de vereniging. Dit gaat ervoor zorgen dat straks leden in herkenbare kleding rondlopen in lijn met de vereniging.

Denk aan een trainingsshirt voor je broertje , een extra paar trainingskousen voor jezelf, nieuwe wedstrijdsokken omdat ze af zijn of een handige clubtas met logo voor je dochter. Ook scheenbeschermers, ballen, trainingspak en jassen met ’s-Heerenbroek logo kunnen naar eigen wens worden besteld.

Er is een ruim aanbod en zo kun je veel kiezen. Kleding en materiaal komt bij Flier terecht (wordt bedrukt) en is beschibaar. Hoe zit het dan met ophalen van de materialen? Zelf ophalen bij Flier geniet natuurlijk de voorkeur. Soms zal het wel automatisch terecht komen bij de vereniging, wanneer Flier wel toevallig langs komt of een bestuurslid in de buurt is en het meeneemt (hiervan krijgt u dan bericht). Hoort u niks? Bel dan Flier even op, dan weet u of het bestelde materiaal al klaar ligt en kunt u het zelf ophalen. Voor contact gegevens; zie de webshop.

De Ledenshop is handig voor de leden, maar vooral ook goed voor de club. Want alle online bestellingen tellen mee in het aantrekkelijke bonussysteem en creëren kledingbudget voor het nieuwe seizoen.

Passen en bekijken van kleding/materialen:

Voor het passen en bijken van kleding/materialen kunt u natuurlijk bij Flier terecht. Ook is het een optie om via www.sportdirect.com (gratis o.v.b.) Hummel kleding te bestellen, te passen en gratis te retourneren. Zo kunt u daarna de juiste maten bestellen via de clubwebshop. Zo weet je dat het altijd goed zit! 

Uniek bonussysteem:

Met het bonussysteem van Partnership 2.0 kan het sponsorbedrag ieder jaar nog flink oplopen. Aan het eind van ieder seizoen ontvangt de club de bonus die alle bestellingen, van zowel de Clublogin als de Ledenshop, samen hebben opgeleverd. Dit kan de club in het nieuwe seizoen besteden aan nieuwe aankopen. Van elke online bestelling die de club en haar leden doen, komt een percentage terug in de vorm van een sponsorbonus bovenop het basisbedrag, te besteden in de Clubshop.

Nieuw kledingbeleid bij v.v. ’s-Heerenbroek vanaf seizoen ’20-‘21.

Nieuw kledingbeleid bij v.v. ’s-Heerenbroek vanaf seizoen ’20-‘21.

Namens het bestuur gaat vanaf komend seizoen (2020-2021) gaat het volgende veranderen:

 • Iedere speler die op dit moment lid is krijgt eenmalig een wedstrijdshort en wedstrijdsokken van de vereniging. Hierna komt alles voor eigen rekening; ook voor nieuwe leden.
 • Spelerstassen komen ook voor eigen rekening.
 • Wij willen meer eenheid creëren binnen de vereniging qua kleding. Zo komen wij representatief en herkenbaar over. Daarom gaan wij als vereniging inzetten op het merk Hummel met de Valencia lijn als basis. Dit zal voor een paar jaar onze basis zijn.
 • Er komt een heuse ‘v.v. ’s-Heerenbroek ledenwebshop’ in samenwerking met Hummel en Flier Sport & Fashion. Leden kunnen nu via een link op de site terecht bij onze eigen webshop en krijgen daarbij een mooie korting. Materialen worden gedrukt bij Flier en zijn dan beschikbaar. Hoe zit het dan met ophalen van de materialen? Zelf ophalen bij Flier geniet natuurlijk de voorkeur. Soms zal het wel automatisch terecht komen bij de vereniging, wanneer Flier wel toevallig langs komt of een bestuurslid in de buurt is en het meeneemt (hiervan krijgt u dan bericht). Hoort u niks? Bel dan Flier even op, dan weet u of het bestelde materiaal al klaar ligt en kunt u het zelf ophalen. Voor contact gegevens; zie de webshop!
 • Voor het passen van nieuwe kleding kunt u bij Flier terecht. Ook is het een optie om via www.sportdirect.com (gratis o.v.b.) Hummel kleding te bestellen, te passen en gratis te retourneren. Zo kunt u daarna de juiste maten bestellen via de clubwebshop. Zo weet je dat het altijd goed zit!

Waarom de verandering met wedstijdsokken, shorts en tassen?

 • Binnen de club gaan leden/vrijwilligers te slordig om met spullen die ze krijgen van de sponsor/vereniging. Materialen, tassen, ballen, hesjes en tenues raken kwijt. Aantallen kloppen niet meer en het is vaak een strijd om achter verloren spullen aan te gaan. Er moet daarom vaak weer bijbesteld worden. Wij willen graag het verantwoordelijkheidsgevoel verhogen bij iedereen en daarom is deze beslissing genomen. Is je huidige set niet meer goed? Informeer dan even bij jullie leiders. Deze kan dan via het bestuur/ kledingcommissie nieuwe regelen, dit geldt alleen voor dit seizoen ’20-‘21.
 • Om wel eenheid te houden voor de wedstrijdtenues is het belangrijk dat alle leden dit via de ledenwebshop van v.v. ’s-Heerenbroek gaan regelen. Graag willen wij vragen om hier elkaar op te wijzen en de leiders/trainers hierin het voortouw te laten nemen.

Voor wedstrijddagen is het daarom ook verplicht om in het officiële wedstrijdtenue te gaan lopen. Dit betekend:

- Wedstrijdshirt: Club shirt groen-wit. Deze krijg je van de sponsor/vereniging.

- Wedstrijdshort: Hummel Manchester short zwart-wit (120114 – 8200)

- Sokken: Uni Sock II kous groen (440001 – 1000).

Hierbij nog de voorbeelden:

Clubshirt groen-wit (110106 – 1200):

Hummel Clubshirt SHB

Manchester short zwart-wit (120114 – 8200):

Manchester short

Uni Sock II kous groen (440001 – 1000):

Uni Sock kous II

uitgekookt.pngwielinkzalk.pngumbouw.pngh-deleeuw.pngdesmaakfactor.pngblomauto.pnghofstederijopleidingen.pngnl.ecco.com.pngbbm-advocaten.pngmailservicezwolle.pngdeweste.pnghoutburcht.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pngidagro.pngschuttetweewielers.pngslagerijvanguilik.pngboerverzekeringen.pngbergmakelaardij.pngmuldertweewielers.pngrecyclingkampen.pngbernardkeppel.pngprofnormkampen.pngbrugmedia.pnghairqueen.pngloonbedrijf_bastiaan.pngbastiaan-installatie.pngphverhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngsebo-personeelsdiensten.pngvdbergmastenbroek.png123machineverhuur.pnghetparochiehuis.pngsheerenhoeve.pnguitgekookt.pngwielinkzalk.pngumbouw.pngh-deleeuw.pngdesmaakfactor.pngblomauto.pnghofstederijopleidingen.pngnl.ecco.com.pngbbm-advocaten.pngmailservicezwolle.pngdeweste.pnghoutburcht.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pngidagro.pngschuttetweewielers.pngslagerijvanguilik.pngboerverzekeringen.pngbergmakelaardij.pngmuldertweewielers.pngrecyclingkampen.pngbernardkeppel.pngprofnormkampen.pngbrugmedia.pnghairqueen.pngloonbedrijf_bastiaan.pngbastiaan-installatie.pngphverhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngsebo-personeelsdiensten.pngvdbergmastenbroek.png123machineverhuur.pnghetparochiehuis.pngsheerenhoeve.png