Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Pupil van de week vv 's-Heerenbroek - Oene

De 2e thuiswedstrijd in het blok van 3 thuiswedstrijden staat zaterdag op het programma. Nou is het wel weer even spannend gezien de grote hoeveelheid neerslag die we weer te verwerken krijgen en kregen. De grasmat van het Broekerland heeft het zwaar te verduren wat dat betreft. Opzich ook weinig verrassend, aangezien broekgronden getypeerd worden als laaggelegen gronden, die blijvend nat zijn. Wat dat betreft is het weinig gelukkig in 's-Heerenbroek. Maar ook op een natte grasmat kan een prima pot gevoetbald worden. 

Zaterdag is Lizette Douma pupil van de week. Lizette is speelster in de MO-11 en speelt centraal achterin. Ze is goed in verdedigen en ook corners nemen gaat haar goed af! Ze zal dus extra goed opletten op de 4 achterhoede spelers van de groene draken, en hoopt dat zij net als vorige week 'de nul kunnen houden'. Bij het nemen van de corners heeft ze wel goed door; als er niemand vrij staat is het lastig om een medespeler te bereiken, en dan is het lastig om een corner goed te trappen.

Noemenswaardig is het leukste voetbalmoment uit haar carrière. Meestal lezen we hier over een ruime overwinning of een kampioenschap. Maar Lizette denkt graag terug aan een inhaalwedstrijd in Dalfsen. Op een verlicht veld moesten de dames aantreden tegen het team van SV Dalfsen. De tegenstander was een stuk beter zegt Lizette, maar doordat ze goed hun best deden, wisten ze erg goed weerstand te bieden en verloren ze slechts met 3-2. Kortom; als je goed je best doet kun je een heel mooi resultaat bereiken! En dat hoeft niet altijd winnen te zijn!

Lizette is fan van de dames van PSG. Dit omdat haar favoriete speelster Lieke Martens daar voetbalt. Op de training, gegeven door Marion en WIlfried of Maaike en Jonas doet Lizette het liefst partijtje. In haar vrije tijd is ze het liefst sportief bezig; Rennen in de vorm van wedstrijden hardlopen, of rennen achter de bal aan zijn haar favoriete hobby's. 

Zaterdag staat de immer spannende derby tegen de MO-11 van het naburige Wilsum op het programma. De dames van WIlsum staan bovenaan, dus het belooft een spannende pot te worden! Aan Wilried en Gesbert de taak om de dames zaterdag te motiveren en te coachen richting een mooi resultaat! 

Voor de wedstrijd van de mannen van het eerste heeft ze vertrouwen in een goed resultaat. Lizette voorspelt een 3-1 overwinning voor de groenhemden! Hopelijk staat Martin van Ittersum vertrouwt op zijn plekkie centraal op het middenveld. De Mede-Mastenbroeker is de favoriete speler van onze pupil van de week.

Graag zien we u zaterdagmiddag weer langs de lijn van het Broekerland! De stoep en de tribune rond deze lage natte gronden is uitstekend te betreden, dus als supporter staat u niks in de weg om de mannen aan te moedigen! Hopelijk hoeft de paraplu niet mee en kunt u een mooie pot voetbal aanschouwen. Lizette trapt rond 14.30 de wedstrijd in gang. Graag tot zaterdag!

Wedstrijdtenue en clubkleding update! Club- en Valencialijn gaan helaas uit de collectie.

Hummel heeft ons laten weten dat gedurende de loop van het jaar 2024 onze gekozen kledinglijnen uit het assortiment gaan.

 

Voor ons betekend dit dat wij de vertrouwde wedstrijdtenues (Club lijn) en de clubkleding (Valencia lijn) niet meer terug gaan zien. De beschikbare maten kunnen nog wel besteld worden, maar er wordt niet meer geproduceerd. OP = OP dus!

 

Er zullen dus nieuwe wedstrijd-, trainings- en presentatie lijnen moeten worden gekozen voor onze vereniging. Over de invulling hiervan gaan wij nadenken en wij houden jullie hiervan zeker op de hoogte!

 

De keuze is daarbij tussen 2 standaard team lijnen of een eigen ontwerp die speciaal gemaakt kan worden.

 

Clublijnen eruit

Elftalfoto's

Het heeft even wat langer geduurd maar inmiddels zijn voor de meeste elftallen de elftalfoto's voor dit seizoen geplaatst.

Pupil van de week 's-Heerenbroek - Hattem

Als de weergoden het toestaan begint komende zaterdag de 2e seizoenshelft voor 's-Heerenbroek 1. De eerste seizoenshelft werd afgesloten op een 9e plek. Deze positie is straks eind mei precies genoeg om nacompetitie te ontlopen. Vanaf deze positie hopen de groenhemden toch vooral naar boven te mogen kijken. Maar er moet zeker niet worden vergeten dat ook de degradatiestreep kortbij is! 

's-Heerenbroek begon het jaar 2024 goed met een 0-0 uit bij 2e klasser Hatto Heim. De ploeg van afzwaaiend trainer vd Burg hoopt tegen de buurman, VV Hattem, dat het resultaat zelfs nog iets gunstiger kan uitpakken en een mooie 3 punter op kan gaan leveren. Een zeer welkome overwinning, zeker ook omdat de laatste punten alweer dateren van 11 november!! En zoals het mooie gezegde luidt: "een goed begin is het halve werk!"

Simon de Groot zou de laatste wedstrijd van het jaar in gang trappen. Het duel tussen 's-Heerenbroek en Oene ging echter niet door. Met de spannende omstandigheden van deze week is het ook nog maar afwachten of hij komende zaterdag dan wél mag aftrappen. Maar er vanuit gaande dat 20 januari de grasmat van het Broekerland in speelbare conditie is, zal Simon als pupil van de week de wedstrijd openen. 

Onderstaand wat knip-en-plakwerk uit het stukje van december. We maken het onszelf natuurlijk niet te moeilijk!

Deze speler van de JO-10-2 is komende zaterdag namelijk pupil van de week. De pupil staat in zijn team op midmid en is goed in koppen en schieten. In zijn vrije tijd is hij veel te vinden op het kunstgrasveld om lekker te voetballen en te oefenen in het schieten! Op de trainingsavonden wordt door Noah en Seth de kneepjes in het passen en trappen bij gebracht. Als het aan Simon ligt wordt dit vooral geoefend in partijvorm, want dat is het leukste op training! Warner en Bianca zorgen er op de zaterdag voor dat er met een goed strijdplan gestreden kan worden voor de punten.

Qua profvoetbal heeft Simon het dit seizoen goed voor elkaar. De nummer 1 van de Eredivisie, PSV is namelijk zijn favoriete club!  Ronaldo, en dan ga ik er gemakshalve maar even vanuit dat dit niet de oud PSV'er is, is zijn favoriete voetballer. En als het op 's-Heerenbroek aan komt dan is Rutger Plette de favoriete speler van Simon. 

Voor de wedstrijd 's-Heerenbroek - Hattem voorspelt Simon een 2-1 uitslag. Een spannende pot dus, waarin de groenen uiteindelijk aan het langste eind gaan trekken!

Hopelijk is de mat van het Broekerland zaterdag speelklaar en hoeft Simon zijn 'pupil van de week' moment niet nog weer een keer te verplaatsen! Graag zien we u zaterdag vanaf 14.30 langs de lijn! Voor het eerste competitieduel van de groenhemden in dit verder boordevolle kalenderjaar. Want tot en met eind mei zijn er nog maar 3 vrije zaterdagen in de agenda! 

He’j nog plankies….?

Je neemt een zaaltje met mensen, 120 getallen verdeeld over 40 plankjes. Vervolgens zet je een rad met diezelfde 120 getallen erop ergens in die zaal. En u heeft het recept voor complete chaos.

Het is alweer vele jaren de gewoonte om tijdens de nieuwjaarsreceptie geld in te zamelen voor een goed doel. Alleen tijdens de coronajaren is er 2 keer noodgedwongen een online quiz gehouden, wat trouwens ook een waar succes was. Nu geeft Google als definitie van een traditie het volgende antwoord. De functie van een traditie is het in stand houden van de maatschappelijke stabiliteit. Ik weet niet of elkaar de hersenpan inslaan om een plankje te bemachtigen valt onder maatschappelijke stabiliteit. Maar dit jaar viel wel voor het eerst het woord traditie.

Een kijkje achter de schermen…. Voor de eerste editie van het rad van fortuin tijdens de nieuwjaarsreceptie is er de “He’j nog plankies” WhatsApp groep opgericht. Een zestal mensen zit hierin en die besloten bedrijven te benaderen om prijzen beschikbaar te stellen voor dit fantastische evenement. Dit wordt na al die jaren nog steeds bijzonder goed ontvangen en het is eigenlijk nooit een probleem om minstens 10 goed gevulde rondes te kunnen houden. De winkelwaarde van alle prijzen bij elkaar is dikwijls hoger dan het uiteindelijke bedrag wat we over kunnen maken. Eigenlijk kent deze vorm van loterij alleen maar winnaars.

Dit jaar begon de chaos echter al voordat er überhaupt een plankje te koop was. Verschillende leden van de “he’j nog plankies” groep waren van mening dat ze dit jaar te druk waren om op pad te kunnen. Of dit gegrond was, laten we maar in het midden. Feit is, dat er ongemerkt best wel wat tijd in gaat zitten, zoals dit wel vaker het geval is met vrijwilligerswerk. En daar viel het woord traditie. Wanneer iets al vele jaren georganiseerd wordt, gaan mensen er vanuit dat het dit jaar ook wel weer zo zal zijn. Twee leden konden deze druk uit de ’s-Heerenbroeker samenleving niet weerstaan en besloten om het dit jaar dan maar met z’n 2en op te lossen. Waarbij één persoon er wel heel erg druk mee is geweest. Deze wil echter liever anoniem blijven i.p.v. de aandacht te krijgen die hij verdient. Dit respecteren we dus, maar we laten niet onvermeld dat zonder de inzet van Bearny P. van de Zwolse W. uit ’s-Heeren B. er dit jaar waarschijnlijk geen rad in de Kandelaar had gestaan. Good old Dick K. wist zoals gewoonlijk ook weer de nodige prijzen los te peuteren en zodoende klonk afgelopen zaterdag weer het traditionele geratel van het inmiddels even traditionele rad.

We wisten met z’n allen weer een bedrag van €1200,- op te brengen, waarvan het inmiddels ook een traditie is dit uit te keren aan een door iemand binnen de club uitgekozen goed doel. Doordat alles dit jaar anders verliep, was ook het uitkiezen van het goede doel dit jaar anders verlopen. Er waren wat ideeën in de WhatsApp voorbij gekomen en laten we eerlijk zijn. Eigenlijk bestaan er geen slechte, goede doelen. Leuk is alleen wel als we er met z’n allen ook een beetje gevoel bij hebben. €1200,- overmaken naar een doel welke waarschijnlijk niet eens weet waar ’s-Heerenbroek ligt en waarvan het saldo zo gigantisch is dat ze dit bedrag wellicht niet eens opmerken voelde op het laatste moment toch niet echt bevredigend. Zodoende werd op het allerlaatste moment besloten om met een kleine petje op, petje af selectie, iemand over te houden die alsnog een doel mocht kiezen welke wat meer aansluiting vond. Dit verliep ook zeer chaotisch zoals alles dit jaar en de mensen die het verkeerde antwoord gaven op de vraag wat het duurste schilderij ooit was gingen daardoor een ronde verder. Onze excuses daarvoor. Maar gezien het aantal complimenten wat we hebben ontvangen is er niemand die zich daar heel erg druk over maakt. Uiteindelijk was het weer een fantastische avond en kunnen we de vrijwilligers van WensAmbulance blij maken met een prachtig bedrag. Een doel wat ons allemaal wel bekend is doordat Ben Bouwmeester dankzij het bestaan van deze ambulance op een schitterende en waardevolle wijze afscheid kon nemen van onze mooie vereniging. En wij helaas van Ben.

Iedereen weer hartelijk bedankt voor uw inbreng op welke manier dan ook. En tot volgend jaar. Want zo gaat dat met tradities…..

Derby zaterdag in Wilsum

Zaterdag 13 januari staan er maarliefst 3 derby's op het programma. Het 1e, 2e en dameseltfal van 's-Heerenbroek spelen een wedstrijd tegen V.V. Wilsum. Een gezellige middag, met 3 wedstrijden, muziek en natuurlijk een hapje en drankje vooraf-, tussendoor, of na afloop van de wedstrijdIMG 20240106 WA0007

nl_ecco_com.pngkeukendesign_kampen.pngwielinkzalk.pngvandijkgroothandel.jpgautotaalglas.pnghet_notarieel.pngmailservicezwolle.pngbergmakelaardij.pngsebo_personeelsdiensten.pngumbouw.pngbernardkeppel.pnghofstederijopleidingen.pngschuttetweewielers.pngfov.pngbbm_advocaten.pngblomauto.pngcafeeigenwijs.pngmachineverhuur123.pngloonbedrijf_bastiaan.pngdeweste.pngphverhuur.pngbastiaan_installatie.pnguitgekookt.pnghetparochiehuis.pngidagro.pngslagerijvanguilik.pngvdbergmastenbroek.pnghoutburcht.pngmuldertweewielers.pngrecyclingkampen.pngheutink&heij.pngboerverzekeringen.pnghairqueen.pngh_deleeuw.pngweeghel_gewasbescherming.pngsheerenhoeve.pngprofnormkampen.pngpartyverhuurzwolle.pngdesmaakfactor.pngvisscher_mastenbroek.pngbrugmedia.pngnl_ecco_com.pngkeukendesign_kampen.pngwielinkzalk.pngvandijkgroothandel.jpgautotaalglas.pnghet_notarieel.pngmailservicezwolle.pngbergmakelaardij.pngsebo_personeelsdiensten.pngumbouw.pngbernardkeppel.pnghofstederijopleidingen.pngschuttetweewielers.pngfov.pngbbm_advocaten.pngblomauto.pngcafeeigenwijs.pngmachineverhuur123.pngloonbedrijf_bastiaan.pngdeweste.pngphverhuur.pngbastiaan_installatie.pnguitgekookt.pnghetparochiehuis.pngidagro.pngslagerijvanguilik.pngvdbergmastenbroek.pnghoutburcht.pngmuldertweewielers.pngrecyclingkampen.pngheutink&heij.pngboerverzekeringen.pnghairqueen.pngh_deleeuw.pngweeghel_gewasbescherming.pngsheerenhoeve.pngprofnormkampen.pngpartyverhuurzwolle.pngdesmaakfactor.pngvisscher_mastenbroek.pngbrugmedia.png