Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Pupillen van de week; zaterdag 18 september

WhatsApp Image 2021 09 16 at 17.27.45

Aankomende zaterdag treft v.v. ’s-Heerenbroek 1 v.v. Bergentheim 1 in de 3e wedstrijd van de groepsfase in de beker. De thuisploeg gaat aan kop in de poule, gevolgd door de uitspelende ploeg.

Zaterdag zullen er niet 1 maar liefst 2 pupillen van de week hun opwachting maken. Op deze manier kan na de afgelopen seizoenen waarin weinig wedstrijden werden gespeeld én de toegenomen hoeveelheid talentvolle jeugdspelers binnen de v.v. iedereen hopelijk toch nog pupil van de week zijn voordat de ‘pupil’ leeftijd ontstegen wordt. Bovendien liggen er dan (hopelijk) alvast 2 ballen achter de doelman van onze tegenstander!

De eerste 2 pupillen die dit seizoen de aftrap mogen nemen zijn Roan Bastiaan en Milan Meuleman. Milan speelt in JO-10 en wordt getraind door Twan en Bo. Deze jonge trainers leren momenteel de kneepjes van het vak bij de selectie van het 2e (onder Anton) en het 1e  (onder toeziend oog van Freddie en Carlo). Met zulke trainers worden ook vast de verdedigende kwaliteiten van de Milan goed bijgespijkerd, dit vindt hij namelijk het lastigste bij het voetballen. Het zal daarom ook niet verbazen dat Milan het liefst voorin speelt! Roan speelt in JO-11 en staat het liefst op het middenveld. William Meuleman is zijn trainer en op zaterdag nemen Geertje en Hetty de coaching langs de lijn voor hun rekening. Op training doen beide pupillen het liefst partijtje en als het even kan voetballen ze in hun vrije tijd ook op het kunstgras bij de Kandelaar.

Tot mijn grote plezier is Milan van mening dat Ajax de beste voetbalclub is, afgelopen woensdag werd dat dan ook maar weer bevestigd 😉 Roan is fan van PSV én zijn favoriete voetballer speelt bij PSG; Lionel Messi. Ondanks dat in huize Meuleman de clubliefde verschilt én ook de pupillen tegenover elkaar staan, zijn ze het wel eens over de beste speler van het 1e; ‘captain’ William Meuleman.

JO-10 speelt ’s-Ochtends tegen IJVV! Milan heeft er veel zin in en zal vast een doelpuntje meepakken! Voor de wedstrijd van het 1e verwacht hij een 4-1 overwinning. Met als alles mee zit een doelpunt voor hemzelf bij de aftrap en daarna in de wedstrijd nog 1 van ‘Meule’?!

Roan speelt met zijn JO-11 tegen ESC JO-11-2.  En ook Roan verwacht een doelpuntrijke 4-1 overwinning! Als tip geeft hij nog mee: “veel over spelen en proberen de bal voorin te houden.

Graag zien we u/jullie zaterdagmiddag weer langs de lijn op sportpark Broekerland!

50 jaar VV!! FOTO'S, VERHALEN EN ARTIKELEN GEZOCHT!!

📢 📸 *OPROEP* 📸 📢

Zoals veel mensen inmiddels wel weten bestaat de plaatselijke voetbal vereniging in 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ alweer 5️⃣0️⃣ jaar. 🎉

Verschillende vrijwilligers zijn inmiddels gestart met het in elkaar draaien van een jubileumboek. Na onze vorige oproep zijn er gelukkig al veel mensen de archiefkast in gedoken en kunnen we stellen dat we al een aardige verzameling hebben.

Ook zijn de nodige anekdotes al over tafel gegaan. En het stadsarchief lijkt ook een interessante bron.

Maar we kunnen nog VEEL MEER gebruiken. Dit hoeven niet persé foto's van kampioenschappen en dergelijke te zijn. We zijn ook en misschien wel vooral, op zoek naar de hele normale foto's. Denk aan;

  • De woningbouw op de voormalige velden
  • Diverse feestavonden
  • Helikoptervlucht met vertrek vanaf het hoofdveld
  • Luchtballon vanaf hetzelfde hoofdveld
  • Vrijwilligers (al dan niet actief)
  • Bazaars
  • Enz. Enz. Enz...

Deze Hollandse zomer bied voldoende mogelijkheden ⛈️🌧️ om in uw vakantie een verloren uurtje op te vullen met het zoeken naar deze foto's, krantenknipsels, of wat dan ook.

Heeft u wat, dan mag u dit mailen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U mag ook alleen doorgeven dat u wat heeft. Dan komen wij bij u langs om het bijvoorbeeld in te scannen.

Alvast heel erg bedankt en deel dit bericht met iedereen waarvan u denkt dat ze ons kunnen helpen.

v.v. ’s-Heerenbroek haalt eigen jeugd terug naar ‘het Broekerland’

 Jonno Pruim en Willard Visscher keren terug naar de club van hun jeugd en van hun vriendengroep. De 23- en 24 jarige spelers zullen aankomend seizoen weer te zien zijn in het groen -zwart van v.v. ’s-Heerenbroek.

Trainer Freddie van de Burg is zeer tevreden dat beide spelers zich bij zijn selectie willen voegen: “Het is erg mooi dat deze jongens terugkeren op het oude nest. Het is een compliment voor de ontwikkeling van het team in de afgelopen periode dat deze spelers graag voor ’s-Heerenbroek willen voetballen, ondanks het feit dat ze in een lagere klasse gaan voetballen. (Ook Björn Wezenberg koos er al eerder voor om weer terug te gaan naar ’s-Heerenbroek.) De concurrentie binnen de groep wordt zo alleen maar groter, wat voor de ontwikkeling van de spelers prima is. Naast het feit dat Jonno en Willard weer met hun vrienden worden ‘herenigd’, hebben ze met hun ervaring op een hoger niveau en kwaliteiten een meerwaarde voor het team.” Dit biedt een goed perspectief voor komend seizoen.

Visscher speelde zijn hele jeugd op het middenveld van ’s-Heerenbroek en 3 jaar in de senioren. Zoals het doorgaans gaat bij v.v. ’s-Heerenbroek maakte hij al op jonge leeftijd zijn debuut bij het 1e. Zijn goede spel leverde hem een overstap op naar Olympia ‘28, uitkomend in de 3e klasse. In Hasselt was Willard in de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot publiekslieveling (wat hem veel man-of-the-match munten op heeft geleverd.) Visscher groeide in Hasselt uit tot een van de dragende spelers van het team, het zal voor Olympia dan ook voelen als een gemis dat Visscher terugkeert naar ‘s-Heerenbroek.

"Na maanden lang door Freddie te zijn platgebeld ben ik blij dat ik akkoord heb gegeven aan 's-Heerenbroek, dit scheelt me minstens een kwartier per week," aldus Willard. "Maar zonder gekheid, ik zie er naar uit om weer voor 's-Heerenbroek te spelen."

Samen met Willard keert ook Jonno Pruim terug naar de club van zijn jeugd.  Jonno speelde de afgelopen seizoenen veelvuldig in de basis bij IJVV.

In de jeugd was Jonno ook al actief bij de groenhemden en ook speelde hij twee seizoenen in de senioren, waar hij dusdanig opviel dat  DOS Kampen hem ophaalde. Vervolgens werd na een jaar de IJssel alweer overgestoken richting IJsselmuiden, met enkele goede seizoenen op de vleugels bij IJVV.

Komend seizoen lijkt er, mede vanwege het aantrekken van enkele nieuwe aanvallers, weinig potentie voor Pruim bij IJVV.

Mede door veelvuldig aanmoedigen van zijn vriendengroep besloot Pruim om terug te keren naar v.v. ’s-Heerenbroek. De club waar hij goede herinneringen aan heeft, onder andere vanwege de succesvolle jaren onder Anton Visscher, met een kampioenschap bij de B’s en zijn debuut bij het 1e.

Jonno heeft enorm veel zin om weer voor 's-Heerenbroek te spelen en kijkt er naar uit om weer met z'n vrienden op het veld te staan.

Met deze twee spelers heeft v.v. ’s-Heerenbroek zich goed versterkt voor komende seizoen. Met het terughalen van deze jongens met ervaring in 2e en 3e klasse krijgt de club een goede kwaliteitsimpuls. De club hoopt de lijn van de afgelopen seizoenen onder het trainersduo Van den Burg en Bergsma door te trekken en ook komend seizoen weer boven in de vierde klasse mee te kunnen draaien.

Waarbij hopelijk komend seizoen wél volledig gespeeld kan worden.

OUDE VERHALEN EN BEELDMATERIAAL GEZOCHT!!

HELP, HELP, HELP ONS!!!!!
 
Volgend jaar bestaat VV 's-Heerenbroek alweer 50 jaar. Regelmatig komen er prachtige verhalen voorbij over de oprichting, het oude veld, bijzondere vrijwilligers, trainers, sponsoren en memorabele toernooien of bloedstollende derbys.
Graag willen wij dit bundelen in een boekwerk. "50 jaar voetbal in 's-Heerenbroek"
Dus heeft u, prachtige verhalen, weet u nog iets over de oprichting, kent u (oud) vrijwilligers met een mooi verhaal, enz enz. Laat het ons alstublieft weten.
Wij gaan proberen een groepje enthousiaste mensen te zoeken die dit, voorzien van de juiste ondertoon, op papier kunnen zetten.
En natuurlijk zoeken we alles qua beeldmateriaal. Foto's, krantenknipsels, rekeningen, noem het maar op.
U kunt dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U mag ook gewoon mailen dat u iets heeft. Dan zoeken wij contact en gaan we samen bekijken hoe we die foto uit uw plakboek kunnen digitaliseren, of hoe we uw verhaal op de juiste manier op papier kunnen krijgen.
 
Alvast hartelijk dank!
 

Bjorn Wezenberg keert terug op het oude nest

’S-HEERENBROEK – Nu het er steeds sterker op begint te lijken dat ook dit seizoen weer verloren zal gaan, heeft vv ’s-Heerenbroek zijn peilen alweer gericht op volgend seizoen. Nadat het trainersduo van den Burg-Bergsma onlangs hun contract hadden verlengd, daar heeft oudgediende Bjorn Wezenberg besloten terug te keren bij de groen-zwarte brigade. Na een uitstapje van 1 seizoen bij VSCO ’61, wisten Freddie en Carlo hem te polsen (op 1,5m uiteraard) voor een terugkeer.

Na een succesvol seizoen 2019-2020, waarin Wezenberg zich ontwikkelde tot een belangrijke kracht in het eerste elftal, maakte Wezenberg in 2020 de overstap naar VSCO ‘61 in Oosterwolde. Helaas kwam hij hier mede door de welbekende huidige omstandigheden, weinig aan spelen toe. Daarbij miste hij de warme sfeer van de ’s-Heerenbroeker kleedkamer en de daarbij behorende grappen en grollen van de ‘s-Heerenbroeker selectieleden die uiteindelijk, in vergelijking met de Oosterwolders, over een buitengewoon goed gevoel voor humor bleken te beschikken.


Naast het sociale aspect, hoopt Wezenberg komend seizoen ook het plezier in het spelletje terug te vinden. ‘Het plezier terugkrijgen in het spelletje’ is iets waar de ’s-Heerenbroeker voetbalvereniging patent op heeft en Wezenberg heeft er dan ook alle vertrouwen in dat hij in het seizoen 2021-2022 weer van grote waarde kan zijn op sportpark Broekerland.

 

Hugo in het kort

Kort..? Ja, inderdaad korter dan andere jaren, echter 2020 heeft mij nou niet echt getriggerd om uitgebreid op terug te kijken.
Zelden sloot ik een jaar dan ook zo graag af als het jaar 2020. Een jaar wat geweldig begon met een eerste elftal als herfstkampioen en later zelfs periodekampioen. Meer jeugdleden dan ooit te voren en werkelijk niets leek het ‘succesvolste seizoen van de plaatselijke vv’ in de weg te kunnen staan. Totdat… Tsja, eigenlijk had ik mezelf voorgenomen geen woord vuil te maken aan het Covid-19 virus, oftewel ‘CORONA’, echter heeft dit het jaar dusdanig beïnvloed dat er geen ontkomen meer aan is. Het opvallendste wat mij betreft is de hypocrisie van de meeste Nederlanders die voor (naar eigen zeggen) de veiligheid van anderen thuis gaan ‘werken’ om vervolgens wel op Black Friday gewapend met mondkapje zo’n beetje over de medewinkeliers te duiken om op het laatste moment nog het uitermate scherp aangeboden tosti-ijzer te bemachtigen. Het welbekende ‘principes tot een tientje’ verhaal. Maar goed, ook ík heb door deze gekte soms de neiging om de werkelijke ernst niet meer te wíllen zien en iedereen met een corona-allergie zou ik dan ook graag een ‘stuk gewassen’ hand willen geven, wat helaas niet gebruikelijk meer is. Waar ik in het verleden een allergie voor de band Racoon had ontwikkeld daar komen alle woorden en termen welke een relatie hebben met het corona-virus mij zo onderhand nóg meer de strot uit en klinkt ‘No Mercy’ als muziek in de oren (nou ja, bíjna dan). Met angst en beven zet ik elke avond de TV aan met het gevaar dat ik weer wordt overspoeld met coronanieuws. Het lijkt er zelfs op dat er verder niets meer in de wereld gebeurt. Als er ergens een leraar of een half Afrikaans dorp wordt onthoofd door moslimextremisten moet je de krant 2x lezen om hier een artikel over te vinden. Het enige wat het coronanieuws een beetje deed verstommen waren de ‘Black Lives Matters’ perikelen. Op zich een nobel streven, maar helaas ook iets wat binnen de kortste keren compleet doorgeslagen was en zo onderhand alleen maar voor méér verdeeldheid heeft gezorgd. Maar goed, als klap op de inmiddels verboden vuurpijl kwam daar dan ook nog het nieuwe seizoen ‘Beste (huilende) Zangers’ om de hoek kijken…
Een beetje emotie op TV vind ik uiteraard geen probleem, maar dit seizoen sloeg werkelijk alles. Man, man, man. Ik dacht dat rappers stoere gasten met dikke gouden kettingen waren die niet snel ergens van onder de indruk raakten, maar Diggy Dex (misschien ligt het aan de naam) is volgens mij nog in staat te gaan brullen wanneer Stef Bos (de pratende zanger) het telefoonboek voorleest. “Pagina 63, Amersfoort, J. Haverkort, Prinses Beatrixstraat 31” en ja hoor, daar veranderd Diggy alweer in een jankende plumpudding…  
Toch maar even over voetbal hebben dan. Het leek inderdaad een mooi seizoen te worden, maar helaas kende dit een abrupt einde. Echter ook in het nieuwe seizoen doet het eerste elftal het weer naar behoren en vinden wij ze terug op een keurige 3e plaats, achter het verrassende Wijthmen en Zalk. Het is echter ook nu helaas nog maar de vraag of ook deze competitie wel wordt uitgespeeld. Zo niet, dan is het tevens de vraag hoe de selectie van onze plaatselijke vv er in het nieuwe seizoen uit komt te zien. Rik, alias ‘de Tank’, lijkt definitief te stoppen aan het eind van dit seizoen en ook de komst van Kelly (onze nieuwe verzorgster) lijkt hem niet op andere gedachten te kunnen brengen. Ook zijn buurman Rob overweegt om te stoppen, simpelweg omdat hij aan een ‘serieus’ leven wil beginnen of zoiets. Aangaande de jeugd ziet de toekomst, zoals gezegd, er gelukkig hoopvol uit en lijkt een kwestie van tijd wanneer het eerste weer een versterking vanuit de eigen jeugd kan verwelkomen.
Daarbij is het geweldig om te zien dat onze club liefst 3 JO7 teams kon inschrijven voor de competitie, diverse jeugdleden zich beschikbaar stellen als jeugdtrainer en dat er ondanks de stilliggende competities door alle jeugdteams fanatiek werd doorgetraind. Al met al maar weer de bevestiging dat het kunstgrasveld misschien wel de beste investering is geweest sinds de oprichting van de club.
Ook de voorzieningen rondom het hoofdveld hebben dankzij de inzet van diverse vrijwilligers een flinke update gehad. Zo zijn er nieuwe dug-outs geplaatst en is de tribune voorzien van nieuwe stoeltjes. Nu alleen nog hopen dat er in januari/februari ook weer gebruik kan worden gemaakt van deze voorzieningen. En dan niet om stiekem op de roken of een biertje te drinken, maar gewoon om te genieten van een leuke pot voetbal.
 
Webshop
Wat verder nog zéker het vermelden waard is betreft onze nieuwe webshop waar diverse clubartikelen kunnen worden besteld en waarmee automatisch de clubkas wordt gespekt. Een aantal ijverige vrijwilligers hebben hier tijdens de pandemie behoorlijk wat tijd in gestoken en het resultaat mag er zijn! Voor deze webshop verwijs ik u graag naar https://www.vvsheerenbroek.nl/webshop.html.
 
2021
Het nieuwe jaar zullen wij helaas moeten aftrappen zonder nieuwjaarsreceptie. Ontzettend jammer natuurlijk, maar gelukkig hebben een aantal vrijwilligers voor een fantastisch alternatief gezorgd. Op 9 januari wordt er namelijk door vv ’s-Heerenbroek een nieuwjaarsquiz georganiseerd waar zowel jong als oud aan mee kan doen. Tegen betaling van slechts € 5,00 p.p. ben je al deelnemer en ding je direct mee naar de prijzen van de verloting. Daarbij bied De Smaakfactor een bezorgd borrelarrangement aan voor slechts € 12,50 p.p. Voor verdere info aangaande deze quiz verwijs ik u graag naar https://www.vvsheerenbroek.nl/nieuwjaarsquiz.html.
Qua inspiratie houdt het hier voor mij helaas een beetje op. Een erg inspirerend jaar was het dan ook niet en laten we hopen dat 2021 weer zal voelen als een ‘normaal’ jaar. Een jaar waarin we weer durven te hoesten in de supermarkt en wanneer iemand niest, we gewoon weer “gezondheid!” tegen elkaar kunnen zeggen in plaats van gillend weg te rennen.
Voor nu wil ik eenieder een fantastisch en bovenal gezond 2021 toewensen!! Maak er wat van!
 
Hugo
sheerenhoeve.pngh-deleeuw.pnghetparochiehuis.pngphverhuur.pngdeweste.pngrecyclingkampen.png123machineverhuur.pngcafeeigenwijs.pnguitgekookt.pngbastiaan-installatie.pngbergmakelaardij.pngweeghel_gewasbescherming.pngbrugmedia.pngidagro.pngvdbergmastenbroek.pngnl.ecco.com.pngumbouw.pnghoutburcht.pngbernardkeppel.pngsebo-personeelsdiensten.pngschuttetweewielers.pngautotaalglas.pngmailservicezwolle.pngblomauto.pngloonbedrijf_bastiaan.pnghofstederijopleidingen.pngslagerijvanguilik.pngdesmaakfactor.pngbbm-advocaten.pngmuldertweewielers.pngwielinkzalk.pngprofnormkampen.pnghairqueen.pngboerverzekeringen.pngsheerenhoeve.pngh-deleeuw.pnghetparochiehuis.pngphverhuur.pngdeweste.pngrecyclingkampen.png123machineverhuur.pngcafeeigenwijs.pnguitgekookt.pngbastiaan-installatie.pngbergmakelaardij.pngweeghel_gewasbescherming.pngbrugmedia.pngidagro.pngvdbergmastenbroek.pngnl.ecco.com.pngumbouw.pnghoutburcht.pngbernardkeppel.pngsebo-personeelsdiensten.pngschuttetweewielers.pngautotaalglas.pngmailservicezwolle.pngblomauto.pngloonbedrijf_bastiaan.pnghofstederijopleidingen.pngslagerijvanguilik.pngdesmaakfactor.pngbbm-advocaten.pngmuldertweewielers.pngwielinkzalk.pngprofnormkampen.pnghairqueen.pngboerverzekeringen.png