Er zijn momenteel geen evenementen

Pupil van de week 12 oktober

Aankomende zaterdag, 12 oktober staat de wedstrijd v.v. ’s-Heerenbroek – Dieze West op het programma. De groenhemden treden aan tegen de, nog ongeslagen, koploper van de competitie. na een moeizame start uit bij CSV’28 werden de laatste 2 wedstrijden wel 3 punten over de eindstreep getrokken door ’s-Heerenbroek. Hopelijk weten de mannen van Van De Burg en Bergsma hier tegen de koploper een goed gevolg aan te geven. Met een nagenoeg fitte selectie hebben de coaches weer ruim de keuze tot het selecteren van een goede selectie die de 3 punten in huis kan houden.

Pupil van de week is Rens Jansen en hij zal vanuit de dug-out de wedstrijd aanschouwen. Rens speelt in JO-10 onder leiding van Arjan Kragt en Wilhelm van Lenthe. Hij speelt graag in de spits, waar hij tegenstanders uitspeelt met zijn sterke dribbel. Mooie kop doelpunten pakt hij nog niet vaak mee, Rens zou graag wat beter willen kunnen koppen, om nog gevaarlijker te zijn voor de goal. Zaterdagochtend zal hij weer proberen een doelpuntje mee te pikken, thuis tegen WHC; Rens heeft er in elk geval veel zin in.

Rens is in zijn vrije tijd graag met voetbal bezig. Fifa op de PC, met Messi of met PEC Zwolle en anders voetbalt hij graag buiten.  Later zou Rens ook wel profvoetballer willen worden, dat lijkt hem erg leuk! Hij heeft al eens een grote prijs gewonnen; namelijk de fameuze penalty bokaal bij de familiedag, een prestatie waar Rens trots op is!

Goed overspelen is nog wat Rens mee zou willen geven aan de jongens van he 1e elftal. In een goed resultaat heeft Rens vertrouwen; “We winnen met 3-2!”. Rens hoopt dat Jesper en William aan de aftrap verschijnen en een aantal goede dribbels en acties in huis hebben, en misschien…. Heel misschien dat een van deze mannen er nog een balletje in kopt!

Graag zien we u zaterdag weer langs de lijn bij een van de thuiswedstrijden van de V.V. en natuurlijk graag 14.30 langs de lijn, ter aanmoediging van het 1e en om Rens een groots applaus te geven na het maken van de eerste treffer van de middag.IMG 20191008 WA0026