Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Spelerslijsten jeugd seizoen 2022-2023

 

JO17-1 11 tegen 11  
     
Leider(s): Sander Boeve - Bearny Palland 
Trainer(s):  Matthias van Luijk  
Trainingen: Dinsdag en donderdag 18.00-19.00
Klasse: 3e klasse  
Tenue/sponsor:    
     
Achternaam: Voornaam:
1 Ubink Hans
2 Carvalho Ruben
3 Weerd, de Jarno
4 Postma Seth
5 Ubink Tom
6 Vrugt, van de Imre
7 Leeuw, de Milan
8 Jansen Max
9 Kamerman Niels
10 Palland Kai
11 Boeve Niek
12 Ittersum, van Sven
13 Kattenberg Ruben (K)
14 Laar, van Stijn

 

JO13-1 11 tegen 11  
     
Leider(s): Wilhelm van Lenthe / Wilhelm Kroeze
Trainer(s):  Niek Boersma / Max Postma
Trainingen: Dinsdag en donderdag 18.00-19.00
Klasse: 4e klasse  
Tenue/sponsor:    
     
Achternaam: Voornaam:
1 Meuleman Rolf
2 Oosting Anne Mae
3 Vegte, kijk in de Lars
4 Weerd, van der Daan
5 Pelleboer Robin
6 Kamp, van de Jeroen (K)
7 Lenthe, van Sil
8 Henniphof Sem
9 Groot, de Alec
10 Jansen Rens
11 Prins Nathan
12 Meuleman Kevin
13 Venema Roel
14 Soldt, van Jochem
15 Kloekke Job
     

 

JO12-1 8 tegen 8  
     
Leider(s): Henry Kijk in de Vegte / Geertje van Gerner 
Trainer(s): Daan Boersma / Bo van de Wetering
Trainingen: Dinsdag en donderdag 17.00 - 18.00
Klasse indeling: 2e klasse  
Tenue/sponsor:    
     
Achternaam: Voornaam:
1 Budo Istvan
2 Bastiaan Roan
3 Groot, de Lucas
4 Linde, van der Jurre
5 Laar, van Rachel
6 Weerd, van der Stan
7 Vegte, kijk in de Tim
8 Meuleman Huub
9 Groot, de Cas
10 Gerner, van Philip (K)

 

JO11-1M 8 tegen 8  
     
Leider(s): Henk v.d. Steege / Bernard Stoel
Trainer(s): Iwan Hoogers  
Trainingen: Maandag en woensdag 18.00 - 19.00
Klasse indeling: 4e klasse  
Tenue/sponsor:    
     
Achternaam: Voornaam:
1 Steege, van de Chloe
2 Knol Jari
3 Lenthe, van Jara
4 Meuleman Milan
5 Henniphof Niels
6 Wup Hendrik
7 Doornebal Joep
8 Hoogers Liam
9 Bastiaan Tim

 

MO10-1 6 tegen 6  
     
Leider(s): Gesbert Douma / Wilfried Henniphof
Trainer(s): Wilfried Henniphof / Dames van VR1
Trainingen: Maandag en woensdag 18.00 - 19.00
Klasse indeling: 4e klasse  
Tenue/sponsor:    
     
Achternaam: Voornaam:
1 Wup Lente
2 Douma Lisette
3 Zijda Leonora
4 Henniphof Isa
5 Spijker, van Amy
6 Kamp, van der Lieke
7 Blom Danee
8 Meuleman Lynn
9 van Spijker Naomi

 

JO9-1 6 tegen 6  
     
Leider(s): Henk Bergsma / Harry van Spijker
Trainer(s): Henk Bergsma / Harry van Spijker
Trainingen: Maandag en woensdag 18.00 - 19.00
Klasse indeling: 1e klasse  
Tenue/sponsor:    
     
  Achternaam: Voornaam:
1 Ittersum, van Nick
2 Boeve Jelle
3 Gaasenbeek Ties
4 Kwakkel Daan
5 Henniphof Stijn
6 Spijker, van Owen
7 Bergsma Jesper

 

JO8-1 6 tegen 6  
     
Leider(s): Bianca van der Weerd / Warner van Spijker
Trainer(s): Jan Erik Kroeze en Sven van Ittersum
Trainingen: Woensdag 18.00-19.00  
Klasse indeling: 4e klasse  
Tenue/sponsor:    
     
  Achternaam: Voornaam:
1 Douma Simon
2 Weerd, van der Ramon
3 Bastiaan Sebas
4 Diender Joost
5 Selles Hidde
6 Wup Jelmer
7 Spijker, van Luuk
8 Groot, de Simon

 

JO7-1 4 tegen 4  
     
Leider(s): Janetta Gaasenbeek / Twan van Ittersum
Trainer(s): Jan Erik Kroeze / Sven van Ittersum
Trainingen: Woensdag 18.00-19.00  
Klasse indeling: 4e klasse  
Tenue/sponsor:    
     
  Achternaam: Voornaam:
1 Pelleboer Milan
2 Kattenberg Aron
3 Gaasenbeek Bas
4 Kwakkel Rien

 

 

De green army niet beloond: SHB 1 – 4 VHK

Schermafbeelding 2022 06 16 222144

Het afgelopen seizoen heeft u elke week kunnen genieten van een wedstrijdverslag hier op de website. Als selectie hebben we wekelijks terug kunnen/moeten blikken op de gespeelde wedstrijd. Een seizoen met wisselende successen. Van een 1e plek in de groepsfase van de beker, naar een seizoensopening met een goede overwinning, en vervolgens de ene week verliezen en een week later winnen (en zo door)… tot een reeks van 8 wedstrijden op rij 3 punten in de kofferbak naar huis.

Dit bracht ons tot een plek in de nacompetitie, een plek die 2 jaar eerder ook bereikt was, maar toen, vanwege bekende redenen niet ingevuld kon worden. 14 juni was het dan eindelijk raak. Een 2e plek op de ranglijst had gezorgd voor een vrije zaterdag en toetreding tot de 2e ronde van de nacompetitie.

De KNVB had bij gebrek aan creativiteit besloten dat de winnaar van een duel tussen de nr. 3 van 4D en nr. 3 van 4E zou komen te spelen tegen de nr. 2 van 4D. VHK wist te winnen van Blauw Wit en was daarom krap 1,5 week later na het 3-3 gelijkspel op sportpark Monninkenmolen de tegenstander van ’s-Heerenbroek.

Ondanks een scherpe start van ’s-Heerenbroek met een aantal goede mogelijkheden in de eerste minuten kwam VHK al binnen 10 minuten op 0-1. VHK vervolgens wat scherper, gelukkiger en wist

met 0-2 de kleedkamer in te gaan, waar helaas geen kopje thee klaar stond…

Na wederom een scherpe start van ’s-Heerenbroek, dit keer beloond met een doelpunt en de aansluitingstreffer bleef het 2e doelpunt uit. De wedstrijd zakte vervolgens wat weg met een VHK wat het veld compact hield en ’s-Heerenbroek dat niet bij machte was om hier doorheen te voetballen. Uiteindelijk kon VHK in de counter nog 2 maal scoren en wist de ploeg met een 1-4 overwinning terug te keren naar Sint Jansklooster. Voor de groenhemden was het een kwestie van uithuilen, en de schouders rechten. Op naar de vakantie en komend seizoen een nieuwe poging wagen naar een mooie eindklassering in de ons welbekende 4e klasse.

Verder is bij de auteur nog weinig behoefte om een welbeschreven wedstrijdverslag te overleggen.

Bovendien was de gemiddelde bezoeker van deze website mijns inziens ook aanwezig op een overladen Sportpark Broekerland. Daarom bij deze een welgemeend bedankt aan u, jou, jullie.

Want waar de selectie niet zijn beste 90 minuten beleefde, en als gevolg dus the green army ook niet, waren zij wel zeer aanwezig en verantwoordelijk voor een goede sfeer.

Zaterdagmiddag stonden Arian, Wilhelm en Keekie gewapend met een tas vol verfspray en linnen op het trapveld achter de Kandelaar. De nieuwboren graffitikunstenaars hadden al snel een grote groep pupillen geïnspireerd en gewapend met de graffiti en een uitgesneden plaat met het logo van de VV werden de spandoeken en vlaggen voorbereid. Ook kwam er uit de achterbak van een aangereden busje genoeg vuurwerk om een waar spektakel te creëren.  

En dat spektakel was er ook dinsdagavond. Nadat de scheidsrechters uitvoerig hun tijd hadden genomen en 22 gespannen spelers al enkele minuten op de J.W. van Lenthestraat stonden te wachten werd de tocht naar het veld begonnen. Grote getalen supporters langs de lijn, of zoals FvdB zou zeggen; er stonden files vanaf Hasselt en Kampen tot aan de Kandelaar, wekelijkse bezoekers en nieuwe supporters: het was druk in de JW. De voetballers namen jeugdspelers mee het veld op, door een haag met pupillen met vlaggen, groene rook en een oorverdovend geknal van vuurwerk maakte dat het sfeer het weinig onderdeed voor een Europees avondje.

Zowel in positieve zin als in negatieve zin was het een avondje Broekerland om nooit te vergeten… de spandoeken hangen er inmiddels wat minder triomfantelijk bij, maar de sfeer van afgelopen week moet ongetwijfeld een extra motivatie zijn voor de groenhemden om volgend seizoen weer een plek in de nacompetitie te behalen!

Voor nu; namens de gehele selectie een fijne zomervakantie toegewenst en we zien u hopelijk in augustus weer langs de lijn van het Broekerland, op naar een nieuw seizoen met nieuwe kansen op succes. Gesteund door ‘the green army’.

Nacompetitie: v.v. 's-Heerenbroek - VHK

FU mwuVWYAEkX5B

Gelijkspel tegen VHK

De laatste speelronde stond de wedstrijd tegen VHK op het programma. Een gelijkspel zou voldoende zijn om 2e te worden in de eindstand. Dit zou inhouden dat we de 1e ronde van de nacompetitie vrij zouden zijn. Voor VHK zou een gelijkspel betekenen dat ze nacompetitie zouden spelen, bij winst zouden zij zelfs 2e worden. Bij verlies van VHK kon CSV'28 bij winst tegen VSW de nacompetitie ingaan ten koste van VHK. Kortom voor VHK stond er veel op het spel, voor ons een vrije zaterdag en een gratis rondje.

De wedstrijd begon wat tammetjes, VHK zakte ver in en liet ons het spel maken. Eigenlijk speelden ze een beetje zoals we verwacht hadden. Vooraf hadden we nog een lesje biologie gehad en waren de hazen en konijnen even onder de loep genomen. De belangrijkste verschillen tussen deze schattige knaagdieren werden besproken. Conclusie: spelen als wilde hazen 90 minuten lang en zorgen dat wij niet het haasje zouden worden na 90 minuten!
 
Dan verder met de wedstrijd.
Na een goede aanval in de 10e minuut over links gaf Jesper de bal voor, deze kans kon net niet door Bjorn benut worden. We kregen wat kansjes het 1e half uur en verschillende corners. We waren iets meer de bovenliggende partij. Echter we waren te slordig in balbezit en verloren ook teveel duels. Hierdoor moesten we regelmatig onnodig omschakelen wat veel kracht kostte. De wapenfeiten van VHK tot de 40e minuut waren 2 schoten van ongeveer 16 meter die over het doel gingen. Vanuit het niets kwam VHK echter op voorsprong, Rick speelde niet goed terug en dit cadeautje werd door de spits uitgepakt 1-0. De laatste minuten voor rust werden we feller en na een goede actie van Jonno schoot Jesper op de keeper. De keeper hield ook nog knap een kopbal van Martin uit het doel en pakte een afstandsschot goed uit de hoek. Ruststand 1-0.
 
In de rust spraken we af dat we zorgvuldiger moesten spelen, meer coachen en meer energie in de wedstrijd moesten stoppen. Nadat enkele aanvallen gestrand waren, had Jonno in de 58e minuut een goeie actie in huis en deze werd door Bjorn binnengeschoten, 1-1. Daarna knokte ook VHK zich weer in de wedstrijd en kreeg 3 minuten later een penalty die werd binnengeschoten 2-1. Wij moesten weer op zoek naar de gelijkmaker, dit betekende dat we ook ruimte gingen weggeven. Hierdoor ontstonden ook kansjes voor VHK. Een mooie loopactie van Gert werd beloond met een prima bal van Martin. Gert wachtte tot broer Wim was bijgesloten en deze schoot binnen 2-2.
 
Toen waren er nog 18 minuten te spelen en je zag iedereen denken, nemen beide ploegen hier genoegen mee? Maar dat was niet het geval, wij gingen op zoek naar de winnende treffer en VHK wilde ook nog graag scoren om zo 2e te worden. Beide ploegen kregen wat kansen maar wisten niet te scoren. Tot 5 minuten voor tijd de bal in de 16 meter ongelukkig tegen de hand van Wiljen stuiterde. De verder goed leidende scheidsrechter gaf wederom een penalty en deze werd binnengeschoten 3-2. Heel Sint-Jansklooster ontplofte en men dacht dat de buit binnen was. De tap begon al spontaan te stromen! Wij besloten onze laatste wissel toe te passen, Henri de Leeuw kwam in het veld voor Martin en ging naast Rob in de spits spelen. We gooiden alles op alles om een puntje te kunnen pakken. Ongeveer 3 minuten in blessuretijd maakte Jonno aan de linkerkant wederom een goeie actie, gaf de bal voor en deze werd verlengd bij de 1e paal. En ja hoor....supersub Leeuwtje stond bij de 2e paal om deze bal binnen te rammen, BAM. 3-3!! De hele dug-out stroomde leeg en iedereen lag op elkaar in het veld, een prachtige ontlading.
 
2 minuten later vond de scheidsrechter het welletjes en floot af. VHK was blij, ze hebben de nacompetitie bereikt. En gezien het feit dat zij een hele constante lijn deze competitie hebben laten zien is dat ook zeker verdiend. Gefeliciteerd hiermee!!! En wij hebben de 2e plek binnen. Een mooie serie gemaakt na de winterstop en we mogen nu rustig gaan opladen voor de 2e ronde nacompetitie. Een prachtig resultaat waar we trots op kunnen zijn en laten we hopen dat we nog 2x kunnen knallen.
 
En CSV'28...................die is uiteindelijk het haasje!!!!!!
 
Dinsdag 14 juni staat voor shb 1 de eerste nacompetitiewedstrijd op het programma. Thuis wordt aangetreden tegen VHK of Blauw Wit'66. Hierover later meer.

10-3: Misplaatste satire(?) werkt als een rode lap op groene stieren

WhatsApp Image 2022 05 28 at 5.26.21 PM

Vandaag de dag is het wellicht niet helemaal verantwoord om een wedstrijdverslag te beginnen met de heer J. Derksen. We gaan het dan ook niet hebben over de discussies van de afgelopen weken rondom zijn persoon. Maar ik grijp graag terug naar zijn woorden over dat “de satire van  hun praatprogramma afdruipt”. Het probleem met satire is alleen dat de lijn tussen grappig en mislukt vaak heel smal is en een kleine misstap ervoor kan zorgen dat het gehele stuk als misplaatste grap wordt gecategoriseerd.

Afgelopen donderdag werd door ’s-Heerenbroek 1 niet getraind, omwille van de Hemelvaart hadden de mannen van ’s-Heerenbroek een avondje vrij. Toch kwam er laat op de avond wat leesvoer binnen in de groepsapp. Het was géén wedstrijdverslag van Reaal-Dronten – ’s-Heerenbroek (excuses namens uw verslaggever voor het ontbreken/uitblijven van dat verslag), ook was het géén wedstrijdanalyse en ook géén uitgewerkt epistel van Carlo over hoe Zalk bestreden moest worden. Wat het wel was? Een voorbeschouwing van onze zuiderburen over de wedstrijd tussen ’s-Heerenbroek en Zalk.

Met veel verwondering werd het stuk gelezen door menig kritisch selectielid en vervolgens werd gezamenlijk gezocht naar de boodschap die uit deze voorbeschouwing moest komen. Een grappig (bedoeld?) stuk om ’s-Heerenbroek te kakken te zetten? Moest het vuur nog even opgestookt worden? Of was het bedoelt om de ’s-Heerenbroekers te kleineren en Zalk op te hemelen? Antwoorden op deze vragen hebben de spelers niet gevonden. De enige conclusie die kon worden getrokken was; dat zaterdag rond de klok van 5 uur, de Zalker die dit stukje geschreven had af zou moeten druipen en met knikkende knietjes terug op het pondje zou staan. Met in zijn rug, de prachtige schoorsteen van de Melkfabriek, links van hem een informatiebord waarop vermeld staat dat ’s-Heerenbroek in 2013 650 jaar bestond en wellicht met nieuwe inspiratie voor een vlammend gedicht.

Zoals de auteur zelf al optekende: “Omdat het om een derby gaat staat ook alles op scherp”. Deze voorbeschouwing had in ’s-Heerenbroek inderdaad alles op scherp gezet. Met 11 messcherpe spelers aan de aftrap en met een bank waar nog meer gretige jongens zaten werd even na half 3 de wedstrijd ingang gefloten door de scheidsrechter uit Wilsum, die ter bevordering van de IJsselderby-sfeer had gekozen voor een Wilsum-oranje scheidsrechterstenue. Nog geen 40 seconde later had de arbiter de fluit alweer in de mond en wees deze gedecideerd naar de middenstip. De meest scherpe speler had de 1-0 al tegen de touwen geschoten. Supporters die nog onderweg waren vanuit de Kandelaar dachten nog dat het de pupil van de week was die haar doelpuntje had meegepikt, maar néé het was toch echt Gert Kwakkel die gevat reageerde op de Zalker-satire. Een messcherpe droomstart voor de ’s-Heerenbroekerformatie.

Vanaf de tribune klonk een enthousiast: “TIEN TIEN TIEN TIEN”. Iets wat natuurlijk al snel ten gehore wordt gebracht na een snelle voorsprong… Het duurde echter tot de 15e minuut voordat opnieuw een doelpunt kon worden bijgeschreven. Een goede actie van Jonno, die niet voor het eerst en zeker ook niet voor het laatst zijn directe tegenstander diep het Zalkerbos instuurde. Jonno zag zijn poging gekeerd, maar Jesper reageerde scherp en prikte de 2-0 binnen. Nog geen minuut later stuurde Sander, na goede coaching vanaf de tribune, Jesper weg over de linkerflank, zijn voorzet bereikte Jonno die 3-0 tegen de touwen schoot. En ook deze stand stond amper op het scorebord of er moest alweer een update worden aangebracht; Gert scoorde namelijk de 4-0. Ongekende weelde voor de groenhemden, binnen 18 minuten voetbal een comfortabele 4-0 op de borden in een derby.

Luister vooral ook naar de verslaggever Hans van IJsselmond (zie onderstaande link) die live verslag kon doen van deze doelpunten.

Freddie leek na dit moment ook de rust gevonden te hebben. Niet dat de coach normaal als een soort Pep Guardiola langs de lijn loopt, maar het handschrift in zijn wedstrijd aantekeningen ging naderhand met stappen vooruit!

De groene stieren namen nadien even wat rust in het duel en zochten naar nieuw gif om de Zalker wespen (sorry voor deze inside-joke) meer schade toe te doen. De 5-0 leidde een boeiende slotfase in van de 1e helft. Zalk kwam ná een strafschop terug tot 5-1. Jelmer wist in 1e instantie de bal te keren, maar de aanstormende aanvaller was hem te snel af en wist te scoren. Als gestoken door een wesp reageerden de groenhemden en binnen een minuut stond het dan ook alweer 6-1. Vlak voor rust wist Zalk ook nog de 6-2 te maken. Een ongekende derby met maarliefst 8 doelpunten in de eerste 45 minuten.

Waar een getergd Zalk werd verwacht aan de start van de 2e helft was hier amper wat van te zien, de meest zoekgespeelde en de meest gefrustreerde Zalkers mochten in de kleedkamer achterblijven. En ’s-Heerenbroek zocht rustig naar de, door de supporters en spelers, gewenste dubbele cijfers. In de 70e minuut was het heugelijke feit eindelijk daar, de doelman van Zalk kon voor de 10e keer de bal uit het net rapen. Luid gejuich klonk vanaf de tribune, dubbele cijfers in een derby tegen Zalk. Dat had vooraf niemand durven voorspellen.

“Hamers altijd links”, dit had prima een wijsheid kunnen zijn van een timmerman of een tip aan de nieuwe vakkenvuller bij de Hornbach, maar het was een tip voor de ’s-Heerenbroeker achterhoede. Geheel verrassend was het dan ook dat Hamer met zijn rechterpoot een goede goal maakte en daarmee de eindstand van de wedstrijd op 10-3 bracht.

Nog eenmaal werpen we een blik op de woorden van de Zalker-satire: “Omdat het om een derby gaat staat ook alles op scherp, zeker omdat het afgelopen woensdag misging in Rotterdam. Neemt veldwachter Kraan het zeker voor het onzekere en staat er een vol getankte auto klaar in Kampen. Als het dreigt mis te gaan in ’s Heerenbroek, kunnen ze direct in stappen en met een noodgang komen.” Waar het gedeelte uit Rotterdam precies op moet slaan (Roma-Feyenoord staat bij mij in elk geval niet bekend als derby) is nog onduidelijk. Maar de schrijver had een zekere voorspellende kracht. Het dreigde niet alleen mis te gaan in ’s-Heerenbroek, het ging voor Zalk volledig mis in ’s-Heerenbroek. Benieuwd of Veldwachter Kraan de spelers van Zalk veilig terug heeft gebracht .

Voor ’s-Heerenbroek werd de vreugde daarentegen na aankomst in de kleedkamer nog wat groter. Na het checken van liveuitslagen kwam bleek de 3e periode officieel binnen gehaald te zijn en kan er dus ook ná volgende week nog gevoetbald worden in de nacompetitie. De uitwedstrijd in Sint Jansklooster van 4 juni is nog een belangrijke; de 2e plek, die recht geeft op een vrije zaterdag, staat op het spel. Kanshebbers zijn VHK en ’s-Heerenbroek. Echter, is ook CSV nog belanghebbend, zij het niet voor die 2e plek, maar bij een nederlaag van VHK en een overwinning van CSV kunnen zij aan de haal gaan met de vrijkomende periode-plek van Dieze. Al met al een zaterdag met nog meer dan voldoende spanning. Graag zien we u zaterdag rond 14.30 langs de lijn van sportpark Monnikenmolen voor de spannende ontknoping van 4D.  

volledig radio verslag:

https://uitzendinggemist.rtvijsselmond.nl/uitzendinggemist/program.php?programid=78&_ga=2.154404344.1587909622.1653856917-71441616.1653856917

verkorte versie (alleen vv 's-Heerenbroek - Zalk) met veel live-doelpunten

https://drive.google.com/file/d/1zACkx9A5lOV4RUezEy1VKT5raPXXzXRt/view?usp=sharing

Pupil van de week 28 mei

IMG 20220526 WA0007

Zaterdag staat de laatste thuiswedstrijd van 's-Heerenbroek op het programma. Tevens de laatste derby van het seizoen. Aan de groenhemden de taak om de eerdere nederlaag van de wedstrijd in Zalk weg te spoelen. Destijds werd met 2-1 verloren, na een gemiste strafschop en een onhandig weggegeven vrije trap in de slotfase van de wedstrijd.

Iets wat tot extra motivatie zou kunnen leiden is het iet wat denigrerende voorbeschouwing op de website van de club aan de zuidelijke IJsseloever.

Bij deze wedstrijd is Lente uit MO-10 de pupil van de week. Ze speelt op het middenveld en vindt het erg leuk om corners te nemen. Het leukste wat ze heeft gedaan tijdens een wedstrijd is het maken van een doelpunt tegen Go Ahead Kampen.

Coach Henk van der Steege moet de tactiek wat aanpassen zodat de bal beter in bezit kan worden gehouden tijdens een wedstrijd. Trainers Bo en Twan zullen hier op de training extra moeten gaan focussen. Zaterdag tegen IJVV kan dit gelijk worden geoefend, de laatste wedstrijd van het seizoen voor de dames. Lente heeft er zin in, want ze heeft goede vertrouwen in een overwinning.

In haar vrije tijd speelt ze graag thuis op de boerderij. En op voetbal doet Lente graag partijtje.

Lente denkt dat 's-Heerenbroek de goede lijn van de afgelopen weken door kan trekken en met 3-2 gaat winnen van Zalk! Hiermee kan het 1e goede zaken doen voor het behouden/veroveren van de 2e plek in 4D. Bovendien is er nog wat recht te zetten tegen de zuiderburen!

14.30 wordt de wedstrijd in gang gefloten door de heer Rigterink, afkomstig uit het naburige Wilsum. Graag zien we u langs de lijn van het Broekerland!
Gastheren Henk en Dick zullen u verwelkomen met een bak vol loten, geld en een pinapparaat, ze hebben weer een selectie mooie prijzen samengesteld! Dus draag uw steentje bij en bezorg de heren een mooie middag! :)

Visscher-Mastenbroek.pngsebo-personeelsdiensten.pngsheerenhoeve.pngmuldertweewielers.pngumbouw.pngprofnormkampen.pngh-deleeuw.pngloonbedrijf_bastiaan.pngrecyclingkampen.pngslagerijvanguilik.pngwielinkzalk.pnghoutburcht.pngidagro.pngnl.ecco.com.pngdesmaakfactor.pngbastiaan-installatie.pnguitgekookt.pngvdbergmastenbroek.pnghetparochiehuis.pngblomauto.pnghairqueen.pngbrugmedia.pngboerverzekeringen.pngweeghel_gewasbescherming.pngbergmakelaardij.pngbernardkeppel.pnghofstederijopleidingen.pngphverhuur.pngschuttetweewielers.png123machineverhuur.pngbbm-advocaten.pngmailservicezwolle.pngcafeeigenwijs.pngautotaalglas.pngdeweste.pngVisscher-Mastenbroek.pngsebo-personeelsdiensten.pngsheerenhoeve.pngmuldertweewielers.pngumbouw.pngprofnormkampen.pngh-deleeuw.pngloonbedrijf_bastiaan.pngrecyclingkampen.pngslagerijvanguilik.pngwielinkzalk.pnghoutburcht.pngidagro.pngnl.ecco.com.pngdesmaakfactor.pngbastiaan-installatie.pnguitgekookt.pngvdbergmastenbroek.pnghetparochiehuis.pngblomauto.pnghairqueen.pngbrugmedia.pngboerverzekeringen.pngweeghel_gewasbescherming.pngbergmakelaardij.pngbernardkeppel.pnghofstederijopleidingen.pngphverhuur.pngschuttetweewielers.png123machineverhuur.pngbbm-advocaten.pngmailservicezwolle.pngcafeeigenwijs.pngautotaalglas.pngdeweste.png