Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Het eerste: Zaterdag 20 november

Na een fantastische speech over de 10 meisjes met de olielampjes van de trainers moest het dan gaan gebeuren.

Onszelf opladen voor een 4 klapper voor de winterstop. Dat zou super zijn… 12 punten is dan ook het doel. Vol goede moed reizen we dan ook af naar het ver gelegen Wijthmen.

Helaas moet ik u vermelden dat de speech mooier was dan de uitslag.  3-1 verlies

‘s-Heerenbroek begon redelijk alleen was de eindpass vaak onvoldoende. Wijthmen daarin tegen was zeer effectief.  2 kansen 2 doelpunten. 

In de 2e helft probeerden we terug te komen door volle bak druk te zetten. Dit resulteerde in een fantastisch doelpunt van wereldklasse. Christiano Wezenberg geeft de bal fantastisch voor en Gert Kwakkel rond fantastisch af met een bijzonder hakje.

Helaas konden we niet doordrukken voor de 2-2. Wijthmen maakte in de slotfase de 3-1 en toen was het wel gespeeld. Helaas een verlies voor SHB wat eigenlijk wel een gelijkspel verdiende.

Volgende week staat vv Kampen op het programma. Laten we hopen dat we dan weer de 3 puntjes pakken.

Uitgebekerd

13 november 2021, een mooie wedstrijd voor 's-Heerenbroek tegen Veensche Boys uit Nijkerkerveen op het programma

Na een knappe prestatie van 's-Heerenbroek om 1e te worden in een poule met: MVV 69, Juliana 32 en Bergentheim. Met 9 punten en een doelsaldo van +9, zijn de mannen uit Nijkerkerveen dus gewaarschuwd voor de groenhemden!

Tegen Dieze West, in de 2e competitiewedstrijd van dit seizoen, hebben we geleerd hoe we niet tegen een tegenstander als Veensche Boys moeten gaan spelen. Met deze ervaring in het achterhoofd waren de afspraken op de training snel gemaakt van de week: terugzakken op kop cirkel, linies kort op elkaar en de ruimte achter de verdediging klein genoeg zodat Jelmer de steekballen kan onderscheppen mocht de steekbal niet onderschept kunnen worden door onze eigen defensie.

De volgende namen mochten in de basiself starten: Jelmer Visscher, Desley van den Burg, Wilbert van der Kolk, Jonas Palland, Bernard Stoel, William Meuleman (C), Bjorn Wezenberg, Henri de Leeuw, Gert Kwakkel, Jonno Pruim, Jesper Wennemers.

De wisselspelers: Sander Wennemers, Martin van Ittersum, Wim Kwakkel, Max Postma en Rutger Plette.

Zoals te verwachten viel had Veensche Boys voornamelijk het balbezit in de opening van de wedstrijd, helaas was na 3 minuten de 1e tegengoal voor 's-Heerenbroek al een feit, een corner viel uit de kluts voor een oplettende speler van Veensche Boys en hij kon van 7 meter van de goal in de korte hoek binnenschieten. Toch een kleine domper voor 's-Heerenbroek, maar zoals we hadden afgesproken in de kleedkamer, aan het plan houden en er vol voor gaan!

Verder in het verloop van de wedstrijd bleek het strijdplan goed te werken, Veensche Boys had voornamelijk de bal, alleen de voorafgesproken tactiek zorgde ervoor dat sheerenbroek alle aanvallen van Veensche Boys onschadelijk kon maken. Op een gegeven moment wist sheerenbroek zelfs een aantal keren een poging te doen om uit te breken.

Het 1e wapenfeit op de goal van Veensche Boys was een actie van Jonno Pruim buitenom via de rechterflank, hij kon de zestien binnendringen en voorzetten op Henri de Leeuw die vrij stond bij de 2e paal, helaas kon Henri de kans niet verzilveren in een doelpunt. Verder had sheerenbroek nog twee aanvallen die ervoor zorgden dat er gevaar werd gesticht in de zestien van Veensche Boys. Een voorzet van Gert Kwakkel kwam op 7 meter van de goal hoog voor bij Henri de Leeuw, helaas kon Henri zijn fantastische linkervoet niet goed genoeg achter de bal zetten waardoor de bal over de goal heen ging.

Daarna wisten we via het middenveld de bal bij Bjorn Wezenberg te krijgen, die kon voorzetten naar Jesper Wennemers die naar de 1e paal was gelopen, echter door goed drukzetten van de verdediger van Veesche Boys, kon Jesper zijn linkervoet niet goed achter de bal krijgen om de goal van Veensche boys onder schot te nemen.

Vlak voor rust moest Bjorn Wezenberg helaas het speelveld verlaten met een blessure, opgelopen tijden een overtreding/botsing met een speler van Veensche Boys in onze eigen zestien. Wim Kwakkel was de vervanger van Bjorn Wezenberg.

Kortom in de 1e helft: Veensche Boys had veelvuldig de bal, sheerenbroek kwam al na 3 min achter, het strijdplan van sheerenbroek werkte goed en kon daarom zelfs 3 maal gevaar stichten in de zestien van Veensche Boys.

2e helft:

In verband met de blessure van Bjorn Wezenberg was Wim Kwakkel op de 10 positie gepositioneerd en is Jonno Pruim verhuist naar de rechtsbuiten positie.

De 2e helft starte eigenlijk precies zoals de 1e helft, Veensche Boys heeft de bal en Sheerenbroek verdedigd gedisciplineerd, zoals voor de wedstrijd is afgesproken en in de 1e helft is laten zien.

Veensche boys probeert met het positiespel, door de spits in te spelen en met veel lopende mensen door de as van sheerenbroek heen te komen. In de 1e helft wist sheerenbroek dit goed tegen te houden en als er een steekbal doorheen ging, was die altijd voor onze keeper Jelmer Visscher. Ook in de 2e helft werd voornamelijk daarom de zijkanten gevonden door de bezoekers en waren een paar voorzetten zeker gevaarlijk, er mag best benoemd worden dan Jelmer ook een paar puike reddingen in huis had.

In de loop van de 2e helft werden Sander Wennemers en Martin van Ittersum gebracht als verse krachten, om de discipline op order te houden, zodat er met een uitval misschien nog gescoord kon worden. 's-Heerenbroek probeerde in de omschakeling nog een aantal keren gevaarlijk te worden, maar tot een echte doelpoging kwam het helaas niet, het enige wapenfeit was een schot van Sander Wennemers die vlak over de goal heen vloog.

In de 80 ste minuut wist Veensche Boys dan toch een doelpunt te maken. Een voorzet vanaf de rechterflank werd door de spits op goal gekopt, Jelmer wist met zijn gezicht redding te brengen, echter de vers ingevallen linksbuiten van Veensche Boys kreeg hem op een presenteerblaadje voor zijn voeten op 2 meter afstand van de goal, deze schoot hij dan ook binnen en de 0-2 was een feit.

Hiermee was de spanning uit de wedstrijd en vonden de bezoekers het ook wel prima.

Echter in de laatste speelminuten van de wedstrijd wist Wim Kwakkel nog een schot te blokken van de keeper op enkele meters van de goal, helaas mocht het niet baten en ging de bal naast. De keeper schoot uit en de wedstrijd was ten einde. Al met al een prima prestatie van Sheerenbroek en zeker de manier waarop er geprobeerd is een stunt te forceren tegen Veensche Boys.

Vanavond (15 november) speelt het eerste een uitwedstrijd in Raalte bij de zondagse 4e klasser SV Raalte en Volgende week speelt 's-Heerenbroek de uitwedstrijd tegen Wijthmen om 14:30 uur, helaas beide wedstrijden zonder publiek in verband met de corona maatregelen.

Pupillen van de week; zaterdag 13 november: 's-Heerenbroek - Veensche Boys

Schermafbeelding 2021 11 12 085723

Een nu al historische pot voetbal staat zaterdag op het programma op Sportpark het Broekerland. In de 2e ronde van de KNVB districtsbeker ontvangt v.v. ’s-Heerenbroek Veensche Boys. Het is immers langlanglang geleden dat ’s-Heerenbroek uitkwam in deze ronde!

De ploeg uit Nijkerkerveen komt uit in de 2e klasse G en staat daar op een verdienstelijke 2e plek achter koploper Batavia. De topper tussen beide ploegen zou afgelopen zaterdag op het programma hebben gestaan, maar vanwege covid-perikelen kreeg Veensche Boys een weekend rust om zich optimaal voor te bereiden voor het bekerduel.

Ook ’s-Heerenbroek kende een goede voorbereiding, immers werd op 6 november Wilsum verslagen in de derby! De effectiviteit tegen Wilsum zou ook komende zaterdag zeer bruikbaar kunnen zijn!

Maar genoeg ingeleid, tijd om ter zake te komen:

Zaterdag hebben we wederom 2 pupillen van de week, Chloë van der Steege  en Jara van Lenthe uit MO-10 zullen zaterdag de achterhoede van de Veensche Boys hun hielen laten zien en proberen de keeper te passeren met een mooi doelpunt!

Jara staat het liefst achterin om de bal af te pakken, maar ze doet als volleerd “wingback” ook graag mee aan het aanvallende spel, opzoek naar een doelpunt. 2 weken geleden scoorde ze zelfs met de kop!! Chloë staat het liefst op de vleugels, links of rechts maakt haar niet uit. Het leukste met voetballen vond ze de 0-20 overwinning bij DESZ.

Jara is fan van PEC Zwolle en vv ’s-Heerenbroek. Volgens haar vader is Bram van Polen de beste voetballer, maar Jara gaat daar niet mee akkoord en vindt Cristiano Ronaldo véél beter! Ook Chloë is fan van Ronaldo, en ook van Lionel Messi. Wie van de 2 nou beter is… dat is en blijft een discussie!...

De trainingen van MO-10 worden verzorgd door Bo, Twan en Henk van der Steege. Chloë speelt graag partijtjes en Jara doet het liefst latje trap, en ze oefent graag haar in speel pass en het schieten.

Buurmannen Sander en Jesper de favoriete spelers zijn van Jara! (uitstekende keuze al zeg ik het zelf) Én Chloë kiest – oud en vertrouwt – voor William (Meuleman)!

Jara gaat niet uit van een stunt voor de groenhemden en voorspelt een 2-4 overwinning voor de blauwen “want die zitten in een hogere klasse….” Maar ze hoopt stiekem wel op een grote/kleine stunt!! Chloë voorspelt zelfs een stunt en ziet aan het eind van de wedstrijd een 3-2 zege voor ’s-Heerenbroek op het scorebord staan!

Naar alle waarschijnlijkheid ben(t) u/jij morgenmiddag nog gewoon welkom op het Broekerland om het historische-knock-out bekerduel van ’s-Heerenbroek te aanschouwen. Ook IJsselmond is aanwezig, dus ook vanaf de bank in huis kan mee worden geluisterd met de verrichtingen van SHB!

‘s-Heerenbroek zet 2e slag om de IJssel binnen 8 dagen wel om in 3 punten.

Na de deceptie van een week eerder in Zalk, was het voor de Groene Draken tijd hun rug te rechten op deze zaterdag 6 november 2021. Om 14.30 uur was de aftrap tegen Wilsum, een mooiere kans om de nare smaak van een week eerder weg te spoelen konden de mannen van Freddy van den Burg zich niet wensen (compagnon Carlo Bergsma lag dit maal ziek in bed de verrichtingen van ‘s-Heerenbroek 1 te volgen via Radio IJsselmond).


De 11 uitverkorenen waren deze middag: Jelmer Visscher op goal. De laatste linie werd gevormd door
Martin van Ittersum, Jonas Palland, Rik Kroeze en Sander Wennemers. Op het middenrif had van den Burg gekozen voor William Meuleman, Wim Kwakkel en Jonno Pruim. De mannen die voorin het verschil moesten gaan maken: Jesper Wennemers (verrassend vanaf rechts), Rob Henniphof en Gert Kwakkel.


Pupil Cas de Groot kon zijn geluk niet op, omdat hij met groot voorbeeld, trainer en tevens de aanvoerder van vanmiddag “good old Meule” het veld mocht betreden. De welbekende shoot out werd vakkundig door Cas omgezet in een doelpunt en het hoofdaffiche kon aanvangen onder toeziend oog van het in grote getale op sportpark Broekerland aanwezige publiek.


In de eerste 5 minuten viel een licht veldoverwicht voor ‘s-Heerenbroek te noteren, waarbij vooral over de rechterkant de aanval werd gezocht via gelegenheidsduo Martin en Jesper, tot kansen leidde dit echter niet. De eerste echte kans was in de 7e minuut voor Wilsum vanuit de counter, maar meer dan een slappe inzet werd er niet geproduceerd. De wedstrijd viel tot dit moment niet aan te merken als hoogstaand en het duurde dan ook tot de 17e minuut voordat er weer iets gebeurde. Wilsum kreeg een corner en deze kopbal werd bijna gepromoveerd tot doelpunt. Maar gelukkig voor iedereen met een groen hart spatte de kopbal van spits Bart Schoonhoven van Wilsum uiteen op de lat. Niet veel later kreeg Gert Jan Sollie een uitgelezen kans om de score voor Wilsum te openen. Hij kwam vrij bij de tweede paal na een voorzet vanaf de zijkant, op dat moment kopte hij a la Bep Bakhuys in, maar dan niet al te best uitgevoerd. Kon ‘s-Heerenbroek hier nog iets tegenoverstellen? Ja zeker in 21e minuut volgde de 1-0 via Jesper Wennemers na een gelukkige aanval langs de rechterkant van het veld. De assist kwam op naam van Wim Kwakkel.


Na een wild schot van een van de Wilsummer gladiatoren in de 23e minuut (ten tijde van het schrijven van dit verslag is het nog niet duidelijk of de bal inmiddels is teruggevonden), was het volgende wapenfeit in deze wedstrijd in de 30e minuut een schot hoog over de goal van Meule uit de tweede lijn na een afgeslagen corner. Gevalletje van die valt eenmaal per carrière goed. Na een half uur voetbal is er een rommelige fase aangebroken met veel balverlies over en weer en is het wachten tot de 40e minuut op de volgende kans. Meule pikt een afgeslagen corner op, neemt even de tijd en geeft een bekeken voorzet op Jesper, die de keeper ternauwernood redding ziet brengen op zijn kopbal. Met de stand van 1-0 is er gerust en de thee zal aan de groene zijde van de kleedkamers beduidend beter hebben gesmaakt. Van den Burg zag in de rust geen noodzaak om wissels door te voeren in zijn elftal.

‘S-Heerenbroek begon de 2e helft met de wind in de rug richting het “oude” dorp. Echter was het Wilsum dat in de 49e minuut een dwarrelbal op de lat boven doelman Visscher zag vallen. In de 54e minuut rukte Jonno pruim op met de bal aan de voet, kapte naar binnen en haalde uit. Naar eigen zeggen was het een polletje die de bal over en naast het vangnet liet belanden. ‘s-Heerenbroek had in de 58e minuut wederom een kans. Een bekeken hakje van Wim op de aanstormende Martin leek een grote kans op te leveren, maar Martin produceerde een slap rolletje naast het doel van de Wilsummer goalie. Na een uur spelen vond van den Burg het tijd voor zijn eerste wissel, Björn verving Gert. Niet veel later in de 62e minuut en niet voor het eerst vanmiddag een vrije schietkans voor Gert Jan Sollie, maar hij schoot wild over. Op een aantal halfslachtige pogingen over en weer na, viel er in deze fase van de wedstrijd weinig te genieten. Dit deed de trainer van ‘s-Heerenbroek in de 76e minuut besluiten een tweede wissel toe te passen. Henri de Leeuw verving (toekomstig) zwager Wim Kwakkel. Amper een minuut later veroverde Jesper goed de bal op de helft van Wilsum en ging 1 op 1 af op de keeper, maar bewaarde het overzicht goed. Hij gaf de bal breed op Rob die makkelijk kon scoren in een leeg doel, nadat hij eerst tot ieders schrik nog het enige kap en draaiwerk aan deze aanval toevoegde. 2-0 voor ‘s-Heerenbroek en de wedstrijd leek gespeeld.

Vlak na de 2-0 moest doelman Jelmer zich groot maken om zo de inzet van Merijn Mijnheer onschadelijk te maken. Mijnheer was naar voren gestuurd om zo een laatste (wanhoops)offensief te forceren. In plaats van het gewenste effect, viel in de 82e minuut de 3-0. Jonno Pruim strafte geklungel achterin bij Wilsum genadeloos af. Na goed doorjagen van Björn schoof de keeper de bal pardoes in de voeten van Jonno die de bal in het lege doel kon schuiven. Laatste wapenfeit van deze wedstrijd was een goed schot van Martin die werd gepareerd door de nieuwe keeper Riezebos van Wilsum, die Malanda was komen vervangen nadat hij geblesseerd raakte bij de 3-0 van ‘s-Heerenbroek.

Al met al een belangrijke overwinning voor ‘s-Heerenbroek, op een moeilijk bespeelbare grasmat, waarbij  de wind ook nog eens een rol speelde. De nare smaak van een week eerder werd enigszins weggespoeld en ook trainer van de Burg was in zijn nopjes met de overwinning op vriend Dick! Volgende week mogen de Groene Draken op sportpark Broekerland aantreden tegen 2e klasser Veensche Boys om het bekertoernooi te vervolgen. Wij zien u graag weer langs de lijn.

Pupil van de week zaterdag 6 november

WhatsApp Image 2021 11 04 at 9.25.44 AM

Zaterdag 6 november staat de 2e IJsselderby op het programma voor v.v. ’s-Heerenbroek. Waar vorige week in Zalk de punten door een late vrije trap niet mee konden worden genomen op het Zalkerveer zal ’s-Heerenbroek er alles aan doen deze week de punten in eigen dorp te behouden.

Pupil van de Week is Cas de Groot. Het was nog even spannend met de persco van afgelopen woensdag maar alles kan gelukkig gewoon doorgaan. Het was voor Cas inmiddels de 3e keer dat hij op papier stond als pupil van de week, maar Corona gooide al 2x eerder roet in het eten… 3e keer is scheepsrecht zo blijkt maar weer eens!

Cas speelt in JO-11. Zijn trainer is William, voor de meesten ook wel bekend als Meule. Coachend duo: Geertje en Hetty. Dat dit een succesformatie is blijkt wel uit het kampioenschap in 2021 wat al behaald is door dit elftal!

Het doen van trucjes wil Cas nog verbeteren, ondergetekende wil daar graag bij vermelden dat je trucjes erg snel moet doen, dan is het heel lastig voor de tegenstander!! Verder is hij vooral een balafpakker en staat daarom ook achter gepositioneerd. Op training oefent hij graag 1-op-1-duels. Hierin kan hij trucjes oefenen en de bal afpakken! Verder beschikt Cas over een goede pass waarmee hij de spelers voor hem aan het werk kan zetten.

Zaterdag speelt JO-11 thuis tegen WVF! Cas heeft er erg veel zin in.

Voor de IJsselderby voorspeelt Cas een 2-1 overwinning, dezelfde score die vorige week op het scorebord stond na 90 minuten! Op die manier kunnen de groenhemden zich dus prima revancheren voor de nederlaag van de week ervoor. Cas hoopt dat coacht Meule vanaf de aftrap mag starten, want zoals jullie inmiddels wel weten, met het trainen van een jeugdelftal zet je jezelf enorm in de schijnwerpers bij de jeugd en wordt je daarom vrijwel gegarandeerd “Favoriete speler van de pupil van de week”. (PS. Daarmee wil ik de voetballende kwaliteiten van de betreffende speler niet te kort doen)

Gelukkig kan een ieder, speler of supporter, zaterdag gewoon zonder QR-code langs de lijn plaatsnemen, in afwachting van hopelijk een spannende en enerverende pot voetbal!

Graag zien we u 14.30 weer langs de lijn van het Broekerland!

'S-Heerenbroek verliest eerste slag om de IJssel

‘s-Heerenbroek verliest eerste slag om de IJssel.

 
De IJssel, een 127 kilometer lange rivier die ten oosten van Arnhem aftakt van de Rijn en uitmond in het Ketelmeer. Verschillende dropen en steden zijn gehuisvest aan ‘de oevers van de IJssel’. Zo worden er ook enkele derby, ofwel slagen, om de IJssel gespeeld. Denk aan PEC Zwolle – Go Ahead Eagles, maar de wedstrijden die de komende twee zaterdagen voor ‘s-Heerenbroek op het programma staan willen we ook niet te kort doen. Op 30 oktober wordt de eerste slag uitgevochten tegen Zalk, een week later (6 november) de tweede slag tegen Wilsum.
 
Waar in de beker nog alles werd gewonnen valt het in de competitie nog niet de goede kant op voor ‘s-Heerenbroek. De groen hemden staan na vijf wedstrijden op een teleurstellende 6 punten en een zevende plek. Afgelopen zaterdag stond de derby tegen Zalk op het programma. De beide ploegen stonden na vier wedstrijden op 6 punten, de belangen waren aan beide kanten dus groot voor de drie punten.
 
‘s-Heerenbroek begon scherp aan de wedstrijd en kwam na 8 minuten op 0-1. Een schot van Wim Kwakkel werd in de rebound binnengeschoten door Jesper Wennemers. Deze vroege voorsprong zou ‘s-Heerenbroek moeten helpen makkelijker te voetballen maar de groen hemden verloren de controle en Zalk zette voor rust aan en slingerde de bal veelvuldig richting de ‘s-Heerenbroeker goal. In de 18e minuut kwam Zalk hierdoor op 1-1. Tot aan de rust wisten de groen hemden weinig meer in te brengen en werd de thee gedronken met dezelfde stand. 
 
In de rust was het verhaald duidelijk, ’s-Heerenbroek moest in het tweede bedrijf meer laten zien; meer voetbal, meer pit en er moesten meer duels gewonnen worden. De tweede helft drong ‘s-Heerenbroek dan ook meer aan maar kon niet echt doorbreken naar de goal. Daarbij werkte het ook niet mee dat de man met de vlag aan Zalker zijde de doorgebroken groen hemden een keer of vijf afvlagde, waarvan enkele keren zeer twijfelachtig. ‘s-Heerenbroek kreeg nog wel een grote kans om de voorsprong te pakken, na een terecht gegeven penalty, maar deze mogelijkheid werd echter gemist. Een paar minuten voor tijd kreeg William Meuleman de bal op de hand en gaf de arbiter een vrije trap op de rand van de 16. Deze vrije trap werd niet al te best ingeschoten maar werd door de ‘s-Heerenbroeker defensie aangeraakt, waardoor goalie Jelmer Visscher alleen nog maar kon toekijken hoe de bal in de touwen belande, 2-1. In de laatste minuten probeerde ‘s-Heerenbroek nog om tot een poging te komen om de gelijkmaker te maken, maar de scheids vond het na een korte blessuretijd mooi geweest en floot de middag af. Een punt voor beide partijen was verdiend geweest, maar ‘s-Heerenbroek ging met lege handen terug.
 
Volgende week de kans voor ‘s-Heerenbroek om zichzelf revancheren in de tweede slag aan de IJssel. De kraker van het seizoen staat op het programma, ‘s-Heerenbroek neemt het op het eigen Broekerland op tegen buurman Wilsum. Wilsum staat met een punt meer één plekje hoger dan ‘s-Heerenbroek, dus moeten de groenhemden alles op alles zetten om de drie punten in het eigen dorp te houden. Al met al een mooi vooruitzicht om zaterdag om half 3 langs de lijn te staan en te genieten van een, hopelijk, mooi pot voetbal. Wij zien u en jullie graag deze zaterdag weer aan de lijn, tot dan!

Zoeken

Hoofdsponsor

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor

WEB Trailer B.V.
Om de Landskroon 12
7722 VG Dalfsen
Mobiel: 06 54 68 68 60
Klik hier voor de website

Web Trailer

autotaalglas.pngwielinkzalk.pngsheerenhoeve.png123machineverhuur.pngmailservicezwolle.pnghofstederijopleidingen.pngdesmaakfactor.pngbbm-advocaten.pnghoutburcht.pngumbouw.pngmuldertweewielers.pngprofnormkampen.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan-installatie.pngh-deleeuw.pngbernardkeppel.pnghetparochiehuis.pngblomauto.pngrecyclingkampen.pngphverhuur.pngvdbergmastenbroek.pnghairqueen.pngidagro.pngweeghel_gewasbescherming.pngbrugmedia.pngbergmakelaardij.pngschuttetweewielers.pngnl.ecco.com.pngloonbedrijf_bastiaan.pngboerverzekeringen.pnguitgekookt.pngdeweste.pngslagerijvanguilik.pngsebo-personeelsdiensten.pngautotaalglas.pngwielinkzalk.pngsheerenhoeve.png123machineverhuur.pngmailservicezwolle.pnghofstederijopleidingen.pngdesmaakfactor.pngbbm-advocaten.pnghoutburcht.pngumbouw.pngmuldertweewielers.pngprofnormkampen.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan-installatie.pngh-deleeuw.pngbernardkeppel.pnghetparochiehuis.pngblomauto.pngrecyclingkampen.pngphverhuur.pngvdbergmastenbroek.pnghairqueen.pngidagro.pngweeghel_gewasbescherming.pngbrugmedia.pngbergmakelaardij.pngschuttetweewielers.pngnl.ecco.com.pngloonbedrijf_bastiaan.pngboerverzekeringen.pnguitgekookt.pngdeweste.pngslagerijvanguilik.pngsebo-personeelsdiensten.png