Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

De club van 50

Wat is en wat doet de club van 50

Voor veel mensen die VV 's-Heerenbroek een warm hart toedragen is het sponsoren van bijvoorbeeld een elftal of een reclamebord een te kostbare zaak. Om toch de mogelijkheid te bieden om op vrijwillige basis een financiële bijdrage te leveren aan VV 's-Heerenbroek is de club van 50 in het leven geroepen.

Wie kunnen er lid worden

Uiteraard leden, oud leden, donateurs, vrijwilligers, bedrijven en groepen van VV 's-Heerenbroek.
Ook ouders, opa's en oma's van onze jeugdleden kunnen lid worden. En een ieder die VV 's-Heerenbroek een warm hart toedraagt.

Wat kost het lidmaatschap

De contributie bedraagt €50 per seizoen. Van 1 januari tot 31 december

Wat is het doel van de club van 50

Het primaire doel van de club van 50 is het genereren van extra inkomsten t.b.v. VV 's-Heerenbroek.
Deze inkomsten kunnen vervolgens worden aangewend voor zaken die niet uit de normale begroting kunnen worden betaald. Daarbij denken we aan bijvoorbeeld extra jeugd activiteiten, opknappen van de accommodatie en vele andere doeleinden.

Wat krijgt u hiervoor terug

  • Veel waardering en sympathie vanuit de vereniging;
  • Vermelding van uw naam op het bord van de club van 50 (niet verplicht);
  • Vermelding op de website van VV 's-Heerenbroek (niet verplicht);
  • Ieder lid heeft het recht om een bestedingsaanvraag in te dienen bij de club van 50.

Bestedingsaanvraag

Alle leden kunnen een bestedingsaanvraag schriftelijk indienen, deze verzoeken worden in beraad genomen. De ledencommissie kiest drie doelen, waaruit de leden op de jaarlijkse bijeenkomst, door middel van stemming het doel zullen uitkiezen. Dan zal ook een financieel verslag worden uitgebracht.

Inschrijfformulier
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Tags:
machineverhuur123.pnghofstederijopleidingen.pngboerverzekeringen.pngkeukendesign_kampen.pngbrugmedia.pngrecyclingkampen.pngbastiaan_installatie.pngdesmaakfactor.pngidagro.pngpartyverhuurzwolle.pnghairqueen.pngcafeeigenwijs.pngnl_ecco_com.pngsheerenhoeve.pngbernardkeppel.pngprofnormkampen.pngheutink&heij.pngfov.pngbergmakelaardij.pngvdbergmastenbroek.pnghoutburcht.pngsebo_personeelsdiensten.pngvandijkgroothandel.jpgphverhuur.pngloonbedrijf_bastiaan.pngschuttetweewielers.pngmuldertweewielers.pngumbouw.pngweeghel_gewasbescherming.pngautotaalglas.pngbbm_advocaten.pngwielinkzalk.pngdeweste.pnghetparochiehuis.pnghet_notarieel.pnguitgekookt.pngslagerijvanguilik.pngvisscher_mastenbroek.pngmailservicezwolle.pngh_deleeuw.pngblomauto.pngmachineverhuur123.pnghofstederijopleidingen.pngboerverzekeringen.pngkeukendesign_kampen.pngbrugmedia.pngrecyclingkampen.pngbastiaan_installatie.pngdesmaakfactor.pngidagro.pngpartyverhuurzwolle.pnghairqueen.pngcafeeigenwijs.pngnl_ecco_com.pngsheerenhoeve.pngbernardkeppel.pngprofnormkampen.pngheutink&heij.pngfov.pngbergmakelaardij.pngvdbergmastenbroek.pnghoutburcht.pngsebo_personeelsdiensten.pngvandijkgroothandel.jpgphverhuur.pngloonbedrijf_bastiaan.pngschuttetweewielers.pngmuldertweewielers.pngumbouw.pngweeghel_gewasbescherming.pngautotaalglas.pngbbm_advocaten.pngwielinkzalk.pngdeweste.pnghetparochiehuis.pnghet_notarieel.pnguitgekookt.pngslagerijvanguilik.pngvisscher_mastenbroek.pngmailservicezwolle.pngh_deleeuw.pngblomauto.png