Programma het eerste

zaterdag 18 mei 2024
's-Heerenbroek 1
-
Zwolsche Boys 1

1 - 2


zaterdag 25 mei 2024
Hattem 1
-
's-Heerenbroek 1

Aanvang: 14:30


3e Klasse C

Evenementen

1e elftal

Freddie van den Burg verlengt contract bij VV 's-Heerenbroek

Trainer van het eerste elftal Freddie v/d Burg zal ook volgend seizoen de leiding hebben over het eerste elftal van VV 's-Heerenbroek.

Daarmee gaat Freddie v/d Burg met ingang van het seizoen 2023/2024 starten aan zijn 5e seizoen bij VV 's-Heerenbroek. Waar hij zijn eerste drie seizoenen nog door Carlo Bergsma geassisteerd werd, pakt v/d Burg het nu vooral op eigen initiatief op waarbij hij bijgestaan wordt door assistent Bo v/d Wetering en teamleider Freddy Mijnheer. Op zaterdag komt daar nog de assistentie van grensrechter Peter Wennemers bij.

Als bestuur zijn wij erg content met de contractverlenging. Freddie is een trainer die uiterst goed in staat is gebleken om een hecht en goed draaiend team te smeden van het eerste elftal, bestaande uit veel eigen jeugdspelers of spelers met een eerder verleden bij VV 's-Heerenbroek. Hier zijn wij erg trots op en dit succes vormt volgens ons een hele sterke en goede basis voor een verlengde samenwerking.

We kijken samen met Freddie v/d Burg hoopvol vooruit naar de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022/2023 en het daarop volgende seizoen 2023/2024! 

Tags:

Hoofdsponsor

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor

Visscher bv
Bisschopswetering 81
8293 PC Mastenbroek
Telefoon: 038 - 344 62 36

vloerenmarkt
mailservicezwolle.pngidagro.pngblomauto.pngwielinkzalk.pngautotaalglas.pngdeweste.pngbergmakelaardij.pngfov.pngslagerijvanguilik.pngbastiaan_installatie.pnghoutburcht.pngh_deleeuw.pngweeghel_gewasbescherming.pngrecyclingkampen.pngheutink&heij.pngpartyverhuurzwolle.pngumbouw.pngdesmaakfactor.pnghet_notarieel.pngbbm_advocaten.pngsebo_personeelsdiensten.pngvdbergmastenbroek.pngspijkerboer_bouwadvies.jpghairqueen.pngbernardkeppel.pngloonbedrijf_bastiaan.pnguitgekookt.pngphverhuur.pngsheerenhoeve.pngnl_ecco_com.pngschuttetweewielers.pngmuldertweewielers.pngprofnormkampen.pngkeukendesign_kampen.pngcafeeigenwijs.pngvandijkgroothandel.jpghofstederijopleidingen.pngboerverzekeringen.pngvisscher_mastenbroek.pngmailservicezwolle.pngidagro.pngblomauto.pngwielinkzalk.pngautotaalglas.pngdeweste.pngbergmakelaardij.pngfov.pngslagerijvanguilik.pngbastiaan_installatie.pnghoutburcht.pngh_deleeuw.pngweeghel_gewasbescherming.pngrecyclingkampen.pngheutink&heij.pngpartyverhuurzwolle.pngumbouw.pngdesmaakfactor.pnghet_notarieel.pngbbm_advocaten.pngsebo_personeelsdiensten.pngvdbergmastenbroek.pngspijkerboer_bouwadvies.jpghairqueen.pngbernardkeppel.pngloonbedrijf_bastiaan.pnguitgekookt.pngphverhuur.pngsheerenhoeve.pngnl_ecco_com.pngschuttetweewielers.pngmuldertweewielers.pngprofnormkampen.pngkeukendesign_kampen.pngcafeeigenwijs.pngvandijkgroothandel.jpghofstederijopleidingen.pngboerverzekeringen.pngvisscher_mastenbroek.png