Programma het eerste

zaterdag 09 december 2023
's-Heerenbroek 1
-
Oene 1

afgelast


3e Klasse C

Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

1e elftal

Vv 's-Heerenbroek pakt 3 punten in Kampen

Het was zaterdagmiddag 5 november. De wedstrijd V.V. Kampen – ’s-Heerenbroek stond op het programma. Op het eerste oog misschien een makkie voor de uitploeg. Het was namelijk de nummer één tegen de nummer laatst in de vierde klasse E. 

In de voorafgaande week maakte trainer Freddie van den Burg herhaaldelijk duidelijk dat het de week van de behoedzaamheid was. Punten laten liggen in Kampen? Nooit! In de bespreking vóór de wedstrijd dirigeerde de trainer zijn mannen tot het overrompelen van V.V. Kampen. Overrompelen betekend het laten schrikken van iets/iemand door een plotselinge heftige gebeurtenis. Een ander woord voor overrompelen is aanranden. Dit leek de trainer ongepast.

’s-Heerenbroek ging met een verrassende basis elf van start. Met maar liefst zes wisselingen ten opzichte van vorige week was er weinig sprake van behoedzaamheid. De formatie zag eruit als volgt: Jelmer Visscher stond op goal, de verdediging bestond uit Wiljen van Ittersum, Rik Kroeze, William Meuleman en Niek Boersma. Het middenveld werd gevormd door Martin van Ittersum, Willard Visscher en Sem Pruim. In de aanval mochten Bjorn Wezenberg, Henri de Leeuw en Jesper Wennemars aan de start verschijnen.  Op de bank namen Rutger Plette, Bernard Stoel, Jonno Pruim, Sander Wennemers en Rob Henniphof plaats.

Het fluitsignaal klonk op sportpark De Maten. De eerste 35 minuten weten de groene draken niet te overtuigen. Het was zelfs V.V. Kampen die na een fout achterin als eerste de bal achter doelman Jelmer Visscher wist te krijgen. Deze 1-0 voor V.V. Kampen werd gelukkig voor buitenspel afgekeurd, maar ’s-Heerenbroek is gewaarschuwd. Eindelijk leken de groene draken te zijn ontwaakt. In de 39e minuut weet de van een blessure teruggekeerde Willard Visscher keurig af te ronden. Een pass vanuit het middenveld van Henri de Leeuw komt bij Sem Pruim terecht die de bal handig weet mee te geven aan de doelpuntenmaker. En meteen weten de groenen de 0-2 te maken. Henri de Leeuw krijgt de bal voor de voeten vanuit een rebound en hoeft alleen nog maar aan te halen. Rust! ’s-Heerenbroek mag nog niet tevreden zijn over het eigen spel, maar kan met een 0-2 voorsprong met een gerust hart aan de thee. Na rust gebeurt er weinig. De eerste wissels lijken aanstaande. Een kwartier na rust is het dan zover. Jonno Pruim, Bernard Stoel en Rob Henniphof komen in de ploeg voor Jesper Wennemers, Martin van Ittersum en Willard Visscher die het veld mogen ruimen. In de 65e minuut maakt Sem Pruim de 0-3. Uit een corner van zijn oudere broer weet Pruim boven iedereen uit te toren en raak te koppen. Nu is ’s-Heerenbroek los en weet kans na kans te creëren. De bal moet door V.V. Kampen twee keer van de lijn gehaald worden. In de 78e minuut maakt Jonno Pruim de laatste goal van vanmiddag. Na een één-tweetje met Rob Henniphof soleert eerstgenoemde uitstekend langs 4 man van V.V. Kampen naar de eerste paal. Vanaf daar schuift hij de bal onder de keeper door. De gehele tweede helft had ’s-Heerenbroek de wedstrijd onder controle. V.V. Kampen wist er geen enkele keer gevaarlijk meer uit te komen. En zo konden de groene draken met de volle buit richting het nest. In de laatste minuten mocht Sander Wennemers nog het veld in om de moegestreden Bjorn af te lossen.

Met deze overwinning staan de groenhemden vijf punten los. Volgende week treden de groene draken aan tegen MSC uit Meppel. De mannen zullen deze wedstrijd strijden voor de eerste periodetitel. 

Graag zien wij u en jullie langs lijn om de mannen te supporten! Tot dan! 

Tags:
desmaakfactor.pngvisscher_mastenbroek.pngweeghel_gewasbescherming.pngboerverzekeringen.pngprofnormkampen.pngslagerijvanguilik.pnghoutburcht.pngmailservicezwolle.pngsheerenhoeve.pngbbm_advocaten.pngblomauto.pnghet_notarieel.pnghofstederijopleidingen.pngbernardkeppel.pngbastiaan_installatie.pnguitgekookt.pngfov.pngphverhuur.pngh_deleeuw.pngpartyverhuurzwolle.pngnl_ecco_com.pngautotaalglas.pngidagro.pngheutink&heij.pngloonbedrijf_bastiaan.pngumbouw.pngmuldertweewielers.pngbergmakelaardij.pngrecyclingkampen.pngvdbergmastenbroek.pngschuttetweewielers.pngsebo_personeelsdiensten.pngmachineverhuur123.pngcafeeigenwijs.pnghairqueen.pngwielinkzalk.pngdeweste.pngkeukendesign_kampen.pngvandijkgroothandel.jpgdesmaakfactor.pngvisscher_mastenbroek.pngweeghel_gewasbescherming.pngboerverzekeringen.pngprofnormkampen.pngslagerijvanguilik.pnghoutburcht.pngmailservicezwolle.pngsheerenhoeve.pngbbm_advocaten.pngblomauto.pnghet_notarieel.pnghofstederijopleidingen.pngbernardkeppel.pngbastiaan_installatie.pnguitgekookt.pngfov.pngphverhuur.pngh_deleeuw.pngpartyverhuurzwolle.pngnl_ecco_com.pngautotaalglas.pngidagro.pngheutink&heij.pngloonbedrijf_bastiaan.pngumbouw.pngmuldertweewielers.pngbergmakelaardij.pngrecyclingkampen.pngvdbergmastenbroek.pngschuttetweewielers.pngsebo_personeelsdiensten.pngmachineverhuur123.pngcafeeigenwijs.pnghairqueen.pngwielinkzalk.pngdeweste.pngkeukendesign_kampen.pngvandijkgroothandel.jpg