Programma het eerste

zaterdag 09 december 2023
's-Heerenbroek 1
-
Oene 1

afgelast


3e Klasse C

Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

1e elftal

Gelijkspel tegen VHK

De laatste speelronde stond de wedstrijd tegen VHK op het programma. Een gelijkspel zou voldoende zijn om 2e te worden in de eindstand. Dit zou inhouden dat we de 1e ronde van de nacompetitie vrij zouden zijn. Voor VHK zou een gelijkspel betekenen dat ze nacompetitie zouden spelen, bij winst zouden zij zelfs 2e worden. Bij verlies van VHK kon CSV'28 bij winst tegen VSW de nacompetitie ingaan ten koste van VHK. Kortom voor VHK stond er veel op het spel, voor ons een vrije zaterdag en een gratis rondje.

De wedstrijd begon wat tammetjes, VHK zakte ver in en liet ons het spel maken. Eigenlijk speelden ze een beetje zoals we verwacht hadden. Vooraf hadden we nog een lesje biologie gehad en waren de hazen en konijnen even onder de loep genomen. De belangrijkste verschillen tussen deze schattige knaagdieren werden besproken. Conclusie: spelen als wilde hazen 90 minuten lang en zorgen dat wij niet het haasje zouden worden na 90 minuten!
 
Dan verder met de wedstrijd.
Na een goede aanval in de 10e minuut over links gaf Jesper de bal voor, deze kans kon net niet door Bjorn benut worden. We kregen wat kansjes het 1e half uur en verschillende corners. We waren iets meer de bovenliggende partij. Echter we waren te slordig in balbezit en verloren ook teveel duels. Hierdoor moesten we regelmatig onnodig omschakelen wat veel kracht kostte. De wapenfeiten van VHK tot de 40e minuut waren 2 schoten van ongeveer 16 meter die over het doel gingen. Vanuit het niets kwam VHK echter op voorsprong, Rick speelde niet goed terug en dit cadeautje werd door de spits uitgepakt 1-0. De laatste minuten voor rust werden we feller en na een goede actie van Jonno schoot Jesper op de keeper. De keeper hield ook nog knap een kopbal van Martin uit het doel en pakte een afstandsschot goed uit de hoek. Ruststand 1-0.
 
In de rust spraken we af dat we zorgvuldiger moesten spelen, meer coachen en meer energie in de wedstrijd moesten stoppen. Nadat enkele aanvallen gestrand waren, had Jonno in de 58e minuut een goeie actie in huis en deze werd door Bjorn binnengeschoten, 1-1. Daarna knokte ook VHK zich weer in de wedstrijd en kreeg 3 minuten later een penalty die werd binnengeschoten 2-1. Wij moesten weer op zoek naar de gelijkmaker, dit betekende dat we ook ruimte gingen weggeven. Hierdoor ontstonden ook kansjes voor VHK. Een mooie loopactie van Gert werd beloond met een prima bal van Martin. Gert wachtte tot broer Wim was bijgesloten en deze schoot binnen 2-2.
 
Toen waren er nog 18 minuten te spelen en je zag iedereen denken, nemen beide ploegen hier genoegen mee? Maar dat was niet het geval, wij gingen op zoek naar de winnende treffer en VHK wilde ook nog graag scoren om zo 2e te worden. Beide ploegen kregen wat kansen maar wisten niet te scoren. Tot 5 minuten voor tijd de bal in de 16 meter ongelukkig tegen de hand van Wiljen stuiterde. De verder goed leidende scheidsrechter gaf wederom een penalty en deze werd binnengeschoten 3-2. Heel Sint-Jansklooster ontplofte en men dacht dat de buit binnen was. De tap begon al spontaan te stromen! Wij besloten onze laatste wissel toe te passen, Henri de Leeuw kwam in het veld voor Martin en ging naast Rob in de spits spelen. We gooiden alles op alles om een puntje te kunnen pakken. Ongeveer 3 minuten in blessuretijd maakte Jonno aan de linkerkant wederom een goeie actie, gaf de bal voor en deze werd verlengd bij de 1e paal. En ja hoor....supersub Leeuwtje stond bij de 2e paal om deze bal binnen te rammen, BAM. 3-3!! De hele dug-out stroomde leeg en iedereen lag op elkaar in het veld, een prachtige ontlading.
 
2 minuten later vond de scheidsrechter het welletjes en floot af. VHK was blij, ze hebben de nacompetitie bereikt. En gezien het feit dat zij een hele constante lijn deze competitie hebben laten zien is dat ook zeker verdiend. Gefeliciteerd hiermee!!! En wij hebben de 2e plek binnen. Een mooie serie gemaakt na de winterstop en we mogen nu rustig gaan opladen voor de 2e ronde nacompetitie. Een prachtig resultaat waar we trots op kunnen zijn en laten we hopen dat we nog 2x kunnen knallen.
 
En CSV'28...................die is uiteindelijk het haasje!!!!!!
 
Dinsdag 14 juni staat voor shb 1 de eerste nacompetitiewedstrijd op het programma. Thuis wordt aangetreden tegen VHK of Blauw Wit'66. Hierover later meer.
Tags:
autotaalglas.pnghet_notarieel.pnghoutburcht.pngbastiaan_installatie.pngrecyclingkampen.pnghofstederijopleidingen.pngmuldertweewielers.pngprofnormkampen.pngboerverzekeringen.pngheutink&heij.pngfov.pngkeukendesign_kampen.pngumbouw.pngvdbergmastenbroek.pngbernardkeppel.pngphverhuur.pngvisscher_mastenbroek.pngschuttetweewielers.pngmailservicezwolle.pngloonbedrijf_bastiaan.pngdesmaakfactor.pngpartyverhuurzwolle.pngbergmakelaardij.pngslagerijvanguilik.pngnl_ecco_com.pngsebo_personeelsdiensten.pngvandijkgroothandel.jpgmachineverhuur123.pngblomauto.pnghairqueen.pngweeghel_gewasbescherming.pngidagro.pngh_deleeuw.pngdeweste.pngbbm_advocaten.pngsheerenhoeve.pngwielinkzalk.pngcafeeigenwijs.pnguitgekookt.pngautotaalglas.pnghet_notarieel.pnghoutburcht.pngbastiaan_installatie.pngrecyclingkampen.pnghofstederijopleidingen.pngmuldertweewielers.pngprofnormkampen.pngboerverzekeringen.pngheutink&heij.pngfov.pngkeukendesign_kampen.pngumbouw.pngvdbergmastenbroek.pngbernardkeppel.pngphverhuur.pngvisscher_mastenbroek.pngschuttetweewielers.pngmailservicezwolle.pngloonbedrijf_bastiaan.pngdesmaakfactor.pngpartyverhuurzwolle.pngbergmakelaardij.pngslagerijvanguilik.pngnl_ecco_com.pngsebo_personeelsdiensten.pngvandijkgroothandel.jpgmachineverhuur123.pngblomauto.pnghairqueen.pngweeghel_gewasbescherming.pngidagro.pngh_deleeuw.pngdeweste.pngbbm_advocaten.pngsheerenhoeve.pngwielinkzalk.pngcafeeigenwijs.pnguitgekookt.png