Programma het eerste

dinsdag 16 augustus 2022
's-Heerenbroek 1
-
ESC 1

Aanvang: 19:30


4e Klasse D

Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

1e elftal

's-Heerenbroek pakt bonuspunt tegen Dieze West

 

Op deze zonovergoten zaterdag kwam koploper Dieze West op bezoek. De Zwolse club trakteerde  ’s-Heerenbroek in het uitduel op een 7-1 nederlaag en wist sindsdien alle wedstrijden te winnen waardoor het met 27 punten uit 9 wedstrijden ongeslagen bovenaan stond. Er moest dus uit een ander vaatje getapt worden dan tijdens de vorige wedstrijd.  

Met de bespreking werd het strijdplan dan ook flink omgegooid. In plaats van hoog druk zetten werd er deze keer voor gekozen om lekker in te zakken op eigen helft. Dit resulteerde in een eentonige eerste helft waarbij Dieze West de bal had zonder echt gevaarlijk te worden. Eenmaal moest Jelmer Visscher redding brengen op een gevaarlijk afstandschot. Ondanks de lastige stuit wist hij de bal vakkundig uit het doel te houden. Daartegenover werd ’s-Heerenbroek een paar keer gevaarlijk via de counter. Dieze West mocht zelfs van geluk spreken dat ze de tweede helft met 11 man mochten starten. Na een lange bal van achteruit stond Rob Henniphof één op één met de doelman. Rob werd echter op randje zestien in de rug gebeukt door de centrale verdediger. De vrije trap werd toegekend maar de speler kreeg geen enkele kaart van de scheidsrechter waar rood misschien zelfs wel op zijn plaats was omdat het om een doorgebroken speler ging. Hierdoor gingen beide teams met 11 spelers de rust in met een 0-0 stand.

De tweede helft was het spelbeeld hetzelfde als de eerste helft. De ruimtes werden aan beide kanten echter wel groter waardoor beide teams dichter bij het doel kwamen. De echte grote kansen bleven in de beginfase uit. ’s-Heerenbroek hield de pot goed dicht en iedereen beet zich vast in de persoonlijke duels. Deze werden dan ook veelvuldig gewonnen. Na weer een gewonnen duel werd Jesper (Jelmer) Wennemers de diepte ingestuurd. Met zijn snelheid en behendigheid hield hij de verdedigers goed van zich af. Helaas werd het schot geweldig gepakt door de doelman van Dieze West. Dit was dé kans op de 1-0 en op de kans om Dieze West hun eerste nederlaag te bezorgen. Gezien de strijd en passie die het team leverde was dit ook zeker niet onverdiend geweest. Beide ploegen werden daarna een paar keer dreigend zonder echt gevaarlijk te worden. Het bleef dus helaas bij 0-0. 

Het was wel het eerste puntenverlies van Dieze West. Gezien de kwaliteiten die de ploeg uit Zwolle heeft mogen we toch spreken van een bonuspunt. Aankomende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen VSW op het programma. Om de aansluiting bij de bovenste plekken te behouden zal er gewonnen moeten worden van de ploeg uit Windesheim. Tot Zaterdag!

Tags:
autotaalglas.pngwielinkzalk.pngloonbedrijf_bastiaan.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngprofnormkampen.pngumbouw.pngrecyclingkampen.pngbernardkeppel.pngdeweste.pngboerverzekeringen.pngvdbergmastenbroek.pngslagerijvanguilik.pngschuttetweewielers.pngbergmakelaardij.pngmailservicezwolle.pngnl.ecco.com.pngbrugmedia.pnghetparochiehuis.pngsebo-personeelsdiensten.png123machineverhuur.pngbastiaan-installatie.pngdesmaakfactor.pngmuldertweewielers.pngVisscher-Mastenbroek.pngphverhuur.pngh-deleeuw.pnghofstederijopleidingen.pngcafeeigenwijs.pnguitgekookt.pngbbm-advocaten.pngidagro.pngweeghel_gewasbescherming.pngblomauto.pnghairqueen.pngautotaalglas.pngwielinkzalk.pngloonbedrijf_bastiaan.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngprofnormkampen.pngumbouw.pngrecyclingkampen.pngbernardkeppel.pngdeweste.pngboerverzekeringen.pngvdbergmastenbroek.pngslagerijvanguilik.pngschuttetweewielers.pngbergmakelaardij.pngmailservicezwolle.pngnl.ecco.com.pngbrugmedia.pnghetparochiehuis.pngsebo-personeelsdiensten.png123machineverhuur.pngbastiaan-installatie.pngdesmaakfactor.pngmuldertweewielers.pngVisscher-Mastenbroek.pngphverhuur.pngh-deleeuw.pnghofstederijopleidingen.pngcafeeigenwijs.pnguitgekookt.pngbbm-advocaten.pngidagro.pngweeghel_gewasbescherming.pngblomauto.pnghairqueen.png