Programma het eerste

zaterdag 25 september 2021
's-Heerenbroek 1
VHK 1

Er zijn momenteel geen evenementen

's-Heerenbroek 1 wint ook 2e bekerwedstrijd!

Op zaterdag 11 september stond de tweede bekerwedstrijd tegen Juliana ’32 op het programma. Juliana afkomstig uit Hengelo had hun eerste bekerwedstrijd gewonnen met 3-1 en maakt net zoals SHB goede kans om door te gaan in de beker. Op voorhand dus een mooi affiche waar het publiek zich voor kon warm maken.

Shb en Juliana zetten in de beginfase allebei hoog druk. Dit resulteert uiteindelijk tot een grote kans voor SHB. Door goed druk zetten van shb wordt de bal pardoes bij Jonno Pruim in de voeten geschoten. De keeper staat ver voor zijn goal en Jonno twijfelt niet, maar helaas gaat de bal net over. Na deze kans neemt shb het voortouw en dat leidt tot een schitterende aanval vanuit achteruit. Wim wordt aangespeeld en die verlengt de bal met schitterend hakje waardoor die Jeppo lanceert en Jeppo maakt het genadeloos af, 1-0 voor shb.
Shb gaat door met druk zetten en creëert een paar mooie aanvallen alleen komt de laatste bal net niet goed terecht. Shb heeft de overhand alleen uit het niets krijgt Juliana een enorme kans die ze niet benutten. Maar een paar minuten later zet shb wederom goed druk en Meule onderschept de bal, hij stuurt Jesper weg en Jesper maakt in de 24e minuut zijn tweede van de dag, 2-0 shb. Het laatste gedeelte van de eerste helft lag het tempo iets lager, maar werden beide teams niet meer heel gevaarlijk, wel vloog een mislukte voorzet van Jonno Pruim nog bijna in de goal.

In de tweede helft had Freddy twee wissels toegepast. Eén van die wissels wou zich meteen in de kijker spelen en dat is hem uiteindelijk gelukt met een geweldige gele kaart in de eerste minuten van de tweede helft, misschien is dit niet wat hij in gedachten had…. Na dat incident pakte shb de draad weer op en probeerde er voor zorgen dat de 3-0 snel werd gemaakt om de wedstrijd op slot te gooien. Dit gebeurd gelukkig al snel na een mooie aanval van shb scoort Jesper Wennemers in de 55e minuut zijn 3e van de dag en heeft daarmee een hattrick te pakken, voor Jeppo is dit extra speciaal omdat dit zijn eerste hattrick is voor de hoofdmacht van shb en wij hopen natuurlijk dat er nog maar vele mogen volgen.
Echter uit het niets viel in de 70e minuut de 3-1. Door een lange bal van de tegenstander stond opeens de spits vrij voor de goal en scoorde. Gelukkig liet shb zich niet van de wijs brengen. Shb bleef kansen creëren en Rob kopte zelfs nog op de lat. In de 79e minuut was Wim niet zelfzuchtig en gaf de vogelvrije Bjorn de bal die niet twijfelde en de 4-1 voor zijn rekening nam. Helaas was de vreugde van korte duur want in de 83e minuut ging de rechtsbuiten van Juliana op avontuur en kwam er met de nodige geluk langs en kon een voorzet afleveren. Vervolgens schoot een speler van Juliana de bal feilloos binnen, 4-2. Gelukkig had shb het laatste woord want in de 90e minuut werd een afgeslagen corner voorgegeven en kopte Bjorn de 5-2 binnen en dus zijn tweede van de dag.

Volgende week zaterdag staat de derde bekerwedstrijd op het programma tegen Bergentheim. Aan een gelijkspel heeft shb genoeg om door te gaan naar de volgende ronde, maar de vraag is of shb met deze immense druk om kan gaan aangezien het al 20 jaar geleden is dat shb voor het laatst door is gegaan in de beker.

De wedstrijd begint om 14:30 in shb, hopelijk tot ziens!