Evenementen

Geen evenementen gevonden.

Zaalvoetbal en nieuwjaarsreceptie 5 januari 2013

Zaterdag 5 januari 2013

Zaalvoetbal: in de Reeve in Kampen houden we ons onderling zaalvoetbaltoernooi. Vanaf 09:00 uur voor de pupillen en jeugdteams en vanaf 13:00 (i.p.v. 13:30) uur voor het B team en senioren. Graag om 12:30 aanwezig i.v.m. de indeling!

Nieuwjaarsreceptie: het bestuur nodigt iedereen uit voor nieuwjaarsreceptie met stamppotbuffet, v.a. 17:00 uur in de Kandelaar!

Zoeken

Hoofdsponsor

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor

Vloerenmarkt Genemuiden
Schering 17b
8281 JW Genemuiden
vloerenmarkt
profnorm.pngbastiaan.pngid-agro.pnghofstede_rijopleiding.pngweeghel_gewasbescherming.pngvan_guilik.pnghdeleeuw.pngphverhuur.pnghetparochiehuis.pngb0_mulder_tweewielers.pngh_uitgekookt.pngbastiaan_installatietechniek.pngschutte.pngoostindie.pngsebo.pngvdberg.pngboerverzekeringen.pngsmaakfactor.pngbbm-advocaten.pngbergmakelaardij.pngcafeeigenwijs.png123verhuur.pngsheerenhoeve.pngmail_service_zwolle.pnghairqueen.pnghoutburcht.pngubink_meuleman_bouw.pngblom_auto.pngbrugmedia.pngbernardkeppel.pnganytime.pngautotaalglas.pngprofnorm.pngbastiaan.pngid-agro.pnghofstede_rijopleiding.pngweeghel_gewasbescherming.pngvan_guilik.pnghdeleeuw.pngphverhuur.pnghetparochiehuis.pngb0_mulder_tweewielers.pngh_uitgekookt.pngbastiaan_installatietechniek.pngschutte.pngoostindie.pngsebo.pngvdberg.pngboerverzekeringen.pngsmaakfactor.pngbbm-advocaten.pngbergmakelaardij.pngcafeeigenwijs.png123verhuur.pngsheerenhoeve.pngmail_service_zwolle.pnghairqueen.pnghoutburcht.pngubink_meuleman_bouw.pngblom_auto.pngbrugmedia.pngbernardkeppel.pnganytime.pngautotaalglas.png