Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Zaalvoetbal en nieuwjaarsreceptie 5 januari 2013

Zaterdag 5 januari 2013

Zaalvoetbal: in de Reeve in Kampen houden we ons onderling zaalvoetbaltoernooi. Vanaf 09:00 uur voor de pupillen en jeugdteams en vanaf 13:00 (i.p.v. 13:30) uur voor het B team en senioren. Graag om 12:30 aanwezig i.v.m. de indeling!

Nieuwjaarsreceptie: het bestuur nodigt iedereen uit voor nieuwjaarsreceptie met stamppotbuffet, v.a. 17:00 uur in de Kandelaar!

van_guilik.pngbastiaan_installatietechniek.pngmail_service_zwolle.pnghdeleeuw.pnghofstede_rijopleiding.pngsmaakfactor.png123verhuur.pngcafeeigenwijs.pngh_uitgekookt.pngbernardkeppel_cleaning.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngsheerenhoeve.pngprofnorm.pngEcco-Nederland.pngautotaalglas.pngbergmakelaardij.pngid-agro.pngoostindie.pngsebo.pngboerverzekeringen.pngbrugmedia.pngschutte.pnghetparochiehuis.pnghairqueen.pngb0_mulder_tweewielers.pnghoutburcht.pngweeghel_gewasbescherming.pnganytime.pngbastiaan.pngblom_auto.pngbbm-advocaten.pngphverhuur.pngvdberg.pngubink_meuleman_bouw.pngvan_guilik.pngbastiaan_installatietechniek.pngmail_service_zwolle.pnghdeleeuw.pnghofstede_rijopleiding.pngsmaakfactor.png123verhuur.pngcafeeigenwijs.pngh_uitgekookt.pngbernardkeppel_cleaning.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngsheerenhoeve.pngprofnorm.pngEcco-Nederland.pngautotaalglas.pngbergmakelaardij.pngid-agro.pngoostindie.pngsebo.pngboerverzekeringen.pngbrugmedia.pngschutte.pnghetparochiehuis.pnghairqueen.pngb0_mulder_tweewielers.pnghoutburcht.pngweeghel_gewasbescherming.pnganytime.pngbastiaan.pngblom_auto.pngbbm-advocaten.pngphverhuur.pngvdberg.pngubink_meuleman_bouw.png