Evenementen

Geen evenementen gevonden.

Alle amateurwedstrijden afgelast

De KNVB heeft alle amateurvoetbalwedstrijden voor dit weekend afgelast. In het betaald voetbal wordt voorafgaand aan de wedstrijden op vrijdag, zaterdag en zondag een minuut stilte gehouden.

De voetbalbond heeft het besluit genomen in overleg met het bestuur van SC Buitenboys. Bij die club in Almere overleed maandag een grensrechter die zondag ernstig was mishandeld door spelers van een club uit Amsterdam.

Verenigingsgebouw de Kandelaar is zaterdag vanaf 15:00 geopend om de mogelijkheid te bieden over dit voorval te praten.

Bestuur v.v. 's-Heerenbroek

Zoeken

Hoofdsponsor

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor

Vloerenmarkt Genemuiden
Schering 17b
8281 JW Genemuiden
vloerenmarkt
houtburcht.pngubink_meuleman_bouw.pnghairqueen.pngsmaakfactor.pngbernardkeppel.pngboerverzekeringen.pngmail_service_zwolle.pngautotaalglas.pngsebo.pngvan_guilik.pngvdberg.pnghetparochiehuis.pngsheerenhoeve.pngh_uitgekookt.pngweeghel_gewasbescherming.pngoostindie.pngprofnorm.pngphverhuur.pngbergmakelaardij.pnghofstede_rijopleiding.pngb0_mulder_tweewielers.pngbastiaan.pngschutte.pngbastiaan_installatietechniek.png123verhuur.pnganytime.pngbbm-advocaten.pnghdeleeuw.pngbrugmedia.pngid-agro.pngblom_auto.pngcafeeigenwijs.pnghoutburcht.pngubink_meuleman_bouw.pnghairqueen.pngsmaakfactor.pngbernardkeppel.pngboerverzekeringen.pngmail_service_zwolle.pngautotaalglas.pngsebo.pngvan_guilik.pngvdberg.pnghetparochiehuis.pngsheerenhoeve.pngh_uitgekookt.pngweeghel_gewasbescherming.pngoostindie.pngprofnorm.pngphverhuur.pngbergmakelaardij.pnghofstede_rijopleiding.pngb0_mulder_tweewielers.pngbastiaan.pngschutte.pngbastiaan_installatietechniek.png123verhuur.pnganytime.pngbbm-advocaten.pnghdeleeuw.pngbrugmedia.pngid-agro.pngblom_auto.pngcafeeigenwijs.png