Geen evenementen gevonden.

Interview pupillen

Ik kreeg een paar weken terug een formulier in de handen gedrukt over een interview wat je kon regelen via radio ijsselmond. Dit leek me wel een leuk idee, dus daar ben ik maar eens mee aan de slag gegaan.

Het gaat om het programma kids lokaal op radio ijsselmond. Een programma waarin kinderen hun verhaal mogen vertellen over een bijzondere hobby gebeurtenis of bijvoorbeeld hun sport. Het programma is bedoeld voor kids van 6 tot 12 jaar. We hebben dan ook met de leiders van E1 en F1 geregeld dat er iemand van 6 van 8 van 10 en van 12 jaar meededen. Seth (F1) Bo (E1) Zeger en Bram (D1) waren de gelukkigen. Donderdag middag om 4 uur kwam er iemand om hun vragen te stellen over voetbal.

Wilt u horen hoe deze jongens enthousiast vertellen over onze club en hun belevenissen. Over wat hun favoriete club en speler is. Waarom Seth nog wel eens tegen Wilsum wil voetballen en Bo juist tegen Lelystad. De nuchtere antwoorden van Zeger of juist het uitgebreide vertellen van Bram, luisterd u dan 2 januari om 13:00 uur of 5 januari om 08:00 uur naar omroep ijsselmond op de 106.4 of 104.1 FM naar het programma kidslokaal.

Heeft u zelf nog een leuk idee voor een interview, kijk dan eens op www.omroepijsselmond.nl en zoek op kidslokaal of Suzelot Karduks.

Foto's volgen voor de kinderen die mee hebben gedaan.

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor