Er zijn momenteel geen evenementen

pupil van de week 14 december 2019

Aankomende zaterdag staat alweer de laatste (thuis-)wedstrijd van v.v. ’s-Heerenbroek 1 op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld tegen S.E.H. uit Heerde, de huidige nummer 7 van 4E klasse D. Beide ploegen zullen graag de laatste 3 puntjes voor de winter mee willen pakken. Voor ’s-Heerenbroek betekent een overwinning, of gelijkspel, dat de groenhemden als ‘winterkampioen’ het jaar afsluiten. De ploeg uit Heerde zal graag de aansluiting willen zoeken met de topploegen en komt bij een overwinning op slechts 6 punten van de koppositie.

De laatste pupil van de week van 2019 is Rolf Meuleman, spelend in JO-11. Hij wordt getraind door Bernard, Julian en Max op zaterdag staan coaches Henri en Jaap langs de lijn om de ploeg naar de overwinning te leiden! Rolf is goed in het nemen van vrijetrappen, vorig jaar scoorde hij er eentje via de lat! Z’n trap techniek wil hij nog wel wat bijspijkeren, zodat de balletjes nog mooier in de goal belanden! Wellicht kan hij wat (oud-)beeld materiaal van zijn favoriete voetballer Ronaldo bekijken, die de nodige vrije trappen genomen heeft. (Nog ouder beeldmateriaal, van een nog oudere Ronaldo levert misschien nóg betere voorbeelden op!)

Rolf hoeft zaterdag zelf niet te voetballen, ze hebben al winterstop.  Zodoende kan Rolf zich goed voorbereiden op zijn acties vanaf de middenlijn en alvast het eerste balletje achter de Doelman van SEH in het netje leggen. Als de Groenhemden de Heerdenaren één stapje voor zijn, dan komt het goed met het winterkampioenschap. Dus goed de tegenstander afdekken en gaan voor de bal!

Zaterdag vindt de aftrap plaats om 14.30, hopelijk zijn we dan voor het donker is klaar met de wedstrijd! Graag zien we u zaterdag weer langs de lijn om “het eerste” naar de overwinning te schreeuwen!! Rolf ziet dit overigens wel goed komen en voorspeld een 3-1 overwinning!IMG 20191211 WA0024