Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

pupil van de week 30 november

Zaterdag 30 november speelt v.v. ’s-Heerenbroek 1 de voorlaatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2019. Bij de aftrap bezitten de ’s-Heerenbroekers een (gedeelde) eerste plek op de ranglijst. De 3 punten zullen in huis gehouden moeten worden tegen de nummer 4 van de competitie, WZC Wapenveld. In deze spreekwoordelijke 6-punten-wedstrijd zullen beide ploegen graag de overwinning behalen, om goede zaken te doen voor het winterkampioenschap.

’s-Heerenbroek zal dit proberen te doen onder toeziend oog van pupil van de Week, Tim Kijk in de Vegte. Tim speelt in JO-9 en is een uitstekende aanvaller, altijd blij wanneer hij een doelpunt scoort. Keepen vindt hij lastig en een schaar zou hij graag willen kunnen uitvoeren.  Zijn favoriete ploeg is PSV en, voormalig topscoorder van de Eindhovenaren, Luuk de Jong is zijn favoriete speler. Aan aanvallende kwaliteiten geen gebrek. Ook aankomende zaterdag bij de wedstrijd zijn sterke aanvallers aanwezig. Met ’s-Heerenbroek en WZC staan de twee meest scorende ploegen uit de 4e klasse D op het veld. Met 28 goals voor WZC en 25 goals van de Groenhemden! 

Tim wil later graag politieagent worden omdat hij graag boeven wil vangen. Ook wil hij graag een bezoek brengen aan ‘the Gunners’, zeer toepasselijk! Naar Engeland en daar een wedstrijd kijken van Arsenal lijkt hem een gave reis.

v.v. ’s-Heerenbroek jo-9 speelt zaterdag thuis tegen Hattem, Tim heeft er veel zin in en gaat zijn best doen om alvast een doelpuntje mee te pakken. Mocht dit niet slagen, krijgt hij in de middag nog een herkansing. De aftrap, die ‘gewoon’ plaats vindt op 14.30 zal ongetwijfeld volgen in een goede solo naar en het eerste doelpunt van de middag! De wedstrijd eindigt volgens Tim in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Maar dan moeten de jongens van ‘het eerste’ wel  goed overspelen!!

Graag tot zaterdag langs de lijn van Sportpark het Broekerveld, bij het mooie affiche tussen de nummers 2 en 4 van de ranglijst in 4D.

IMG 20191128 WA0025

hairqueen.pngmail_service_zwolle.pnghetparochiehuis.pngid-agro.pngblom_auto.pngbergmakelaardij.pngcafeeigenwijs.pnghdeleeuw.pngoostindie.pngb0_mulder_tweewielers.pnghofstede_rijopleiding.pngbastiaan.pngboerverzekeringen.pngbrugmedia.pngprofnorm.pngphverhuur.pngbernardkeppel_cleaning.pngbbm-advocaten.pngbastiaan_installatietechniek.png123verhuur.pngsheerenhoeve.pngEcco-Nederland.pngsebo.pngschutte.pngautotaalglas.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngubink_meuleman_bouw.pnganytime.pngvan_guilik.pngweeghel_gewasbescherming.pngh_uitgekookt.pngsmaakfactor.pnghoutburcht.pngvdberg.pnghairqueen.pngmail_service_zwolle.pnghetparochiehuis.pngid-agro.pngblom_auto.pngbergmakelaardij.pngcafeeigenwijs.pnghdeleeuw.pngoostindie.pngb0_mulder_tweewielers.pnghofstede_rijopleiding.pngbastiaan.pngboerverzekeringen.pngbrugmedia.pngprofnorm.pngphverhuur.pngbernardkeppel_cleaning.pngbbm-advocaten.pngbastiaan_installatietechniek.png123verhuur.pngsheerenhoeve.pngEcco-Nederland.pngsebo.pngschutte.pngautotaalglas.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngubink_meuleman_bouw.pnganytime.pngvan_guilik.pngweeghel_gewasbescherming.pngh_uitgekookt.pngsmaakfactor.pnghoutburcht.pngvdberg.png