Geen evenementen gevonden.

Pupil van de week 9 november

Zaterdag 9 november voetbalt ’s-Heerenbroek 1 thuis tegen V.V. Kampen. De groenhemden staan er momenteel uitstekend voor in de tussenstand met een verdienstelijke 3e plek op de ranglijst. Hier hopen ze aankomende zaterdag een goed gevolg aan te geven. Ook V.V. Kampen lijkt op de goede weg, en won 2 van zijn laatste 3 wedstrijden. Aan ’s-Heerenbroek om dit aantal op 2 te houden.

Het is nog even wachten welke 11 spelers aan de aftrap mogen starten deze wedstrijd. De nummer 6 van ’s-Heerenbroek zal deze week extra graag in de basis willen beginnen. Zijn zoon Kevin is namelijk “de pupil van de week”, de nummer 6; William Meuleman. Het verbaast dan ook weinig dat ‘William’ de favoriete speler is van Kevin… (Of Kevin dit uit vrije wil opschreef, of onder druk van zijn vader is bij mij niet bekend.)

De pupil van de week speelt in JO-10 en speelt hier graag, net als zijn vader, controlerend op het middenveld. Kevin is goed in het opknappen van de verdedigende taken. Zo af en toe pakt Kevin zijn doelpuntje mee, zo scoorde hij maar liefst 3X tegen SVI! Op de training wil hij graag wat meer oefenen in het aannemen en het goed plaatsen van de bal. De trouwe lezer van de vvsheerenbroek site is inmiddels bekend met het feit dat JO-10 wordt gecoacht door Wilhem van Lenthe en Arjan Kragt. Aan hen de taak om het aannemen en het goed richting meegeven aan de bal de jongens wat meer bij te brengen.

Kevin is, fan van PSV en zijn favoriete speler is dan ook een van de sterren van de PSV-selectie; Donjel Malen.  Barcelona wil Kevin graag nog een keer bezoeken, wellicht vanwege de lokale topclub. Later wil Kevin boer worden, zijn beide ouders komen van de boerderij en dat lijkt hem een mooie plek om later te gaan werken.

Zaterdagochtend speelt JO-10 tegen CSV. Kevin heeft er veel zin in, wellicht schiet ie er nog wel een in. We gaan er van uit dat hij zijn vader (en de rest van ’s-Heerenbroek 1) het goede voorbeeld geeft met een mooie overwinning.  Als de ’s-Heerenbroekers goed hun best doen voorspelt Kevin een mooi 3-0 zege tegen de Kampenaren!

Komt u zaterdag kijken naar vader en zoon aan de aftrap!? Kevin zal de aftrap nemen, om 15.00, of William aan de aftrap verschijnt…. Dat ziet u zaterdag.. tot dan!IMG 20191106 WA0018

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor