Geen evenementen gevonden.

Pupil van de week 26 oktober

Wellicht heeft u de voorbeschouwing van de wedstrijd v.v. ’s-Heerenbroek – Reaal Dronten inmiddels al gelezen. Dit vrij uitgebreide verslag vanuit Dronten geeft een goede voorbereiding op de wedstrijd van aankomende zaterdag.

Zoals u echter gewend bent bij een thuiswedstrijd van ‘de groene cowboys’ zal de aftrap worden verricht door een pupil van de week. Wie dit is en een klein verslagje van een vragenlijst en een korte voorbeschouwing op de wedstrijd vind u dan doorgaans in dit verslag. Die korte voorbeschouwing kan voor deze zaterdag de prullenbak in, de Pupil van de Week blijft natuurlijk net zo belangrijk!

Aankomende zaterdag is de eer aan Sil van Lenthe. Sil zal voor het eerst (ik kan het verkeerd hebben) in wedstrijdkleding op het veld voor zijn huis mogen gaan scoren. Normaal gesproken werkt deze pupil zijn wedstrijden af op het kunstgrasveld achter ‘De Kandelaar’. Sil speelt dit seizoen in JO-10 en speelt dan het liefst op het middenveld als een echte allrounder; eerst de bal afpakken, vervolgens met een paar goede combinaties naar het doel van de tegenstander en dan scoren! Om zijn doelpuntenaantal nog wat groter te kunnen maken wil Sil graag zijn schotkracht verbeteren, ook lijkt het hem goed om tweebenig te worden, zodat hij een groot gevaar vormt voor de tegenstanders! Aan coaches Arian Kragt en zijn Vader Wilhelm de taak om hem  deze vaardigheden bij te brengen.

Sil voetbalt en gamet graag in zijn vrije tijd en later zou hij profvoetballer willen worden; dit lijkt hem namelijk héél leuk. Zijn favoriete voetbalclub is PEC Zwolle waar hij zo af en toe ook de thuiswedstrijden van bezoekt.

Aankomende zaterdag speelt Sil thuis tegen ESC JO-10-2, waar hij erg veel zin in heeft een hoopt dat zijn team een goede pot voetbal speelt. Sil heeft vertrouwen dat de groenhemden de goede resultaten van de afgelopen weken een vervolg kunnen geven. Als de mannen hun stinkende best doen en keihard werken dan staat er een 4-2 stand op het bord na 90minuten. U leest het goed, “op het bord”, het gat van het defecte scorebord is opgevuld met een nieuw scorebord. Aan Sil de eer om het eerste goal “op het scorebord” te zetten!

Graag zien we u zaterdag weer langs de lijn op sportpark het Broekerland, de aftrap vindt plaats om 14.30. De weersvoorspellingen lijken een goede sporttemperatuur aan te geven, dus daar zal het niet aan liggen.

IMG 20191022 WA0003

Kok verhuur