Geen evenementen gevonden.

Pupil van de week 18 mei

Zaterdag 18 mei staat de laatste thuiswedstrijd van ’t eerste op het programma. De wedstrijd tussen de nummer 6 en 7 van de competitie; v.v. ’s-Heerenbroek – Lemele. Alec de Groot is pupil van de week.

Alec speelt in JO-9, het liefst in de spits. Waar hij kan dribbelen, de tegenstander uit kan spelen en doelpunten kan maken! Z’n aannames wil die graag nog wat verbeteren, zodat hij nog makkelijker de doelpunten mee kan pakken. Het kampioenschap wat Alec heeft mogen vieren was het mooiste moment uit de nog jonge carrière van deze pupil! Afgelopen week heeft hij ook weer mogen juichen, zijn favoriete club, Ajax, pakte de 34e landstitel!

Op zaterdag is het coach Jonas die Alec en consorten naar de overwinning leidt, doordeweeks verzorgen Daan en Bo de trainingen. Maar Alec maakt ook zonder trainers graag gebruik van het kunstgrasveld “in de achtertuin” om te voetballen. Ook een potje FIFA slaat Alec niet graag over, een sportieve jongen! :)

Zaterdag speelt jo-9 tegen WZC, Alec heeft er zin in en vertrouwen in een overwinning. Ook het eerste ziet hij de 3 punten binnen halen. Een 3-2 overwinning is zijn voorspelling. Wel belangrijk; goed overspelen!! Meule is de favoriete speler van Alec, coach Wim Groen moet hem zeker opstellen, wat ook ongetwijfeld zal gebeuren!

Zaterdag 14.30 zal Alec de eerste goal van de wedstrijd gaan maken! Graag zien we u langs de lijn, op deze naar alle waarschijnlijkheid, mooie zonnige zaterdagmiddag.

IMG 20190517 WA0000

Kok verhuur