Geen evenementen gevonden.

pupil van de week 4 mei 2019

Op de winterkoude lentedag, zaterdag 4 mei staat de wedstrijd tussen v.v. ’s-Heerenbroek 1 en s.v. HTC 1 op het programma. De bezoekers kunnen bij winst op ’s-Heerenbroek de titel in 4D en de daarbij behorende promotie naar de 3e klasse veilig spelen. Aan ’s-Heerenbroek de taak om het kampioensfeest nog even een week uit te stellen. De groenhemden zijn de punten ook hard nodig in de strijd om plek 4, die recht geeft op nacompetitie. “In het verleden behaalde resultaten” bieden natuurlijk geen garanties voor de toekomst… Maar ’s-Heerenbroek uit is voor de tuinders vaak een lastige pot gebleken, de afgelopen jaren bleven de punten veelal in bezit van ’s-Heerenbroek.

Pupil van de Week, Sem Henniphof, zal de mannen van Wim Groen het goede voorbeeld moeten geven door na de aftrap de doelman van HTC alvast te laten vissen. Sem is speler van JO9-1 en staat daar het liefst achterin; zowel als keeper of als verdediger. Hij doet er alles aan om te voorkomen dat z’n tegenstander scoort. Sem pikt ook zelf zo nu en dan een goaltje mee, zelfs een keer 3 stuks in één thuiswedstrijd!!

Deze PSV fan wil graag nog leren om een goede snelle dribbel met de bal uit te voeren, zodat hij de tegenstander op hoog tempo voorbij kan sprinten. Dit kunstje kan hij wellicht afkijken bij een van de ’s-Heerenbroeker aanvallers of van zijn favoriete voetballer Lozano. Zelf ambieert Sem een carrière op de boerderij, werken op de boerderij van zijn vader vind Sem namelijk een mooie bezigheid. Wanneer Sem niet zijn vader aan het helpen is mag hij graag voetballen of pony rijden.

Zaterdag moet JO9 thuis voetballen tegen ASV Dronten JO9-3. Sem heeft er erg veel zin in! Hij ziet ook de wedstrijd van het eerste goed aflopen en voorspelt een spannende pot waarbij keeper Visscher niet hoeft te vissen en de doelman van HTC een tweede maal (na de goal van Sem voor de wedstrijd); 1-0 is volgens hem dan de uitslag.

Graag zien we u allen zaterdag langs de lijn. Wellicht is warme kleding aanbevolen, of de spanning van de wedstrijd moet hoog genoeg zijn om u wat te laten opwarmen… De kampioenskoorts zal in elk geval bij het uitpubliek tot grote hoogte stijgen!

Kok verhuur

Wedstrijdsponsors