Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

Pupil van de week 20 april

20 april 2019 treedt  v.v. ’s-Heerenbroek 1 aan tegen v.v. Kampen 1. Onze gemeentegenoten verloren afgelopen zaterdag de andere “gemeentelijke-derby” van Wilsum. Afgelopen dinsdag wist koploper HTC de punten vanuit Kampen mee naar huis te nemen.

Voor de ’s-Heerenbroekers de taak om te zorgen dat Kampen zich niet kan herpakken na deze nederlagen. Bij het 1e heerst een goede focus, getuige de overwinning uit bij DKB. Om ook de thuiswedstrijd van DKB( dinsdag 23 april) met goede vertrouwen in te gaan moet ’s-Heerenbroek de drie punten tegen v.v. Kampen in huis weten te houden.

Onze pupil van de week heeft in elk geval vertrouwen in de mannen van Wim Groen, en voorspelt een 5-3 overwinning van de Groenhemden op de Kampenaren. De pupil van deze week is; Roel Venema uit JO-9; jawel dat elftal met de vele trainers; Jonas, Daan Bo en (met zijn leeftijd dwingt hij dan toch respect af) Meneer Meuleman.

Roel speelt het liefst op het middenveld, zodat hij ballen af kan pakken en veel vrij kan lopen, zodat ook de aanval weer gezocht kan worden. Roel mag graag doelpunten scoren! Hierin wil hij zich ook nog ontwikkelen, hoog en hard kunnen schieten is wat hij graag wil kunnen. Roel is een fan van Barcelona en van dé speler die Barcelona zo goed maakt, Lionel Messi.

Wanneer Roel niet aan het voetballen is speelt hij graag op de computer, ook vindt hij het leuk om hutten te bouwen. Wat hij later wil worden weet hij nog niet, maar bioloog lijkt hem uiterst interessant. Op de vraag of er zaterdagochtend zelf nog gevoetbald werd was de hulp van moeders nodig, Roel wist dat er een bekerduel op het programma stond. Moeders wist te vertellen dat er aangetreden gaat worden tegen Dronten, Roel heeft er veel zin in!  

Graag tot ziens langs de lijn, het weer lijkt gunstig, dus geen reden om niet te komen kijken bij deze pot in 4D! 

IMG 20181118 WA0015

 

van_guilik.pnghdeleeuw.pngbernardkeppel_cleaning.pngblom_auto.pngweeghel_gewasbescherming.pngsebo.pngbastiaan.pngbrugmedia.pnghofstede_rijopleiding.pngsheerenhoeve.pnghetparochiehuis.pngsmaakfactor.pngvdberg.pngid-agro.pngphverhuur.pnghairqueen.pngoostindie.pngbergmakelaardij.pngboerverzekeringen.pngEcco-Nederland.pngprofnorm.pnganytime.pngb0_mulder_tweewielers.pngschutte.pngbastiaan_installatietechniek.png123verhuur.pnghoutburcht.pngmail_service_zwolle.pngubink_meuleman_bouw.pngcafeeigenwijs.pngbbm-advocaten.pngautotaalglas.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngh_uitgekookt.pngvan_guilik.pnghdeleeuw.pngbernardkeppel_cleaning.pngblom_auto.pngweeghel_gewasbescherming.pngsebo.pngbastiaan.pngbrugmedia.pnghofstede_rijopleiding.pngsheerenhoeve.pnghetparochiehuis.pngsmaakfactor.pngvdberg.pngid-agro.pngphverhuur.pnghairqueen.pngoostindie.pngbergmakelaardij.pngboerverzekeringen.pngEcco-Nederland.pngprofnorm.pnganytime.pngb0_mulder_tweewielers.pngschutte.pngbastiaan_installatietechniek.png123verhuur.pnghoutburcht.pngmail_service_zwolle.pngubink_meuleman_bouw.pngcafeeigenwijs.pngbbm-advocaten.pngautotaalglas.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngh_uitgekookt.png