Geen evenementen gevonden.

pupil van de week 4 april 2019

Aankomende zaterdag, 6 april, staat de competitiewedstrijd V.V. ’s-Heerenbroek 1- SP Daarle 1 op het programma. Op 15 december wist ’s-Heerenbroek de uitwedstrijd met een nipte 1-2 overwinning 3 punten mee te nemen in de bus. Deze zaterdag de kans voor ’t eerste om hier in ieder geval een vervolg aan te geven. Daarle wist vorige week tegen onze Wilsummerburen hun tweede 3-punter van het seizoen te pakken. ’s-Heerenbroek is dus gewaarschuwd!

Bij een thuiswedstrijd, hoort een pupil van de week. Wederom wordt er deze week geput uit de selectie van JO-9-1, Nathan Prins is de gelukkige. Zoals de trouwe lezer van dit stuk inmiddels wel gewend is. Worden de ’s-Heerenbroeker jeugdteams getraind door een grote begeleidersstaf, voor JO-9-1 zijn dat; Jonas, Meule, Bo, Max en Daan.

Als het aan Nathan ligt hoeven deze 5 mannen geen moeilijke keuzes te maken over wie onder de lat gepositioneerd mag worden, Nathan staat namelijk graag te keepen. Wel zou hij graag nog leren om naar de bal toe te duiken. Nathan heeft zaterdag met Jelmer Visscher op goal van ‘t 1e een uitstekend voorbeeld om de kunstjes van af te kijken! Uit bij Daarle heeft Jelmer namelijk een flink aantal keren ‘naar de bal toe moeten duiken’ om puntenverlies te voorkomen. Al ligt dat dan ook weer aan de scherpte van de ’s-Heerenbroeker achterhoede, die zou (moeten) proberen Jelmer zo veel mogelijk van duiken te ontzien.

Nathan’s mooiste moment als voetballer is dat hij maar liefst 3x achter elkaar de lat wist te raken! Een knappe prestatie, al levert dit natuurlijk geen punten op!!! Nathan is fan van Lionel Messi en zijn favoriete club is PSV. (Of de coaches van Nathan hier enige invloed hebben gehad is mij niet bekend…) En na de voetbal, of eigenlijk altijd wel, eet Nathan graag een Broodje Hamburger; zijn lievelingseten.

Nathan houdt het kort, maar krachtig, met zijn tip voor de Groenhemden: WINNEN! Een goede boodschap, die zeker opgevolgd zal moeten worden door de mannen van Wim Groen om te zorgen dat een acceptabele positie op de ranglijst bereikt kan worden. Nathan voorspelt een 3-2 overwinning! Een pot vol spanning dus!

Zaterdag, 14.30 zal Nathan de aftrap verrichten; graag tot dan!

IMG 20190405 WA0009