Geen evenementen gevonden.

Sponsor- en vrijwilligersavond terugblik

Afgelopen vrijdagavond was het dan zover. Om onze vrijwilligers en sponsoren te bedanken voor de inzet en betrokkenheid hebben we het dit jaar wat anders aangepakt dan andere jaren. Waar er andere jaren een barbecue werd georganiseerd voor de vrijwilligers en een kleinigheidje voor de sponsoren werd uitgedeeld hebben we het dit jaar samengevoegd in een gezellige avond in De Kandelaar.

Om 20.00 uur was de inloop waarna we de avond hebben geopend met een voorwoord van de sponsorcommissie en een woordje van voorzitter van de VV onder het genot van een bakje koffie.

Rond 21.00 uur zijn we met ons allen de kleine zaal in gegaan en hebben daar de prachtige verhalen gehoord van zeiler Henk de Velde. Als geboren `s-Heerenbroeker was dit natuurlijk leuk om zijn avonturen aan zijn voormalig dorpsgenoten te vertellen. En avonturen waren het. De zaal was muisstil toen hij zijn belevenissen met ons deelde. Ondersteund door prachtige dia`s deed Henk zijn verhaal. Erg indrukwekkend. Na een uurtje was het afgelopen al kon Henk wel 3 uur vol praten.

Hierna kon iedereen genieten van een buffet en natuurlijk de daarbij horende drankjes. Rond 24.00 uur was de avond afgelopen. Naar ons inzicht was het een geslaagde avond aan de reacties van de aanwezigen te horen.

Bij deze een bedankje richting De Kandelaar en De Smaakfactor voor de fijne samenwerking.

Sponsoren en vrijwilligers bedankt voor jullie komst. Laten we er samen weer een mooi jaar van maken.

De sponsorcommissie.

Kok verhuur