Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

pupil van de week 9 maart 2019

Aankomende zaterdag staat de wedstrijd tussen 's-Heerenbroek 1 en S.V.V.'56 1 op het programma. Pupil van de Week is Kai ten Veen, inmiddels alweer de vierde keer dat hij mag toeleven naar deze middag, laten we er van uitgaan dat het dit keer wel door kan gaan. Al weten we het natuurlijk nooit met de 's-Heerenbroekermat en de regen van deze dagen... 's-Heerenbroek zal goed voor de dag willen/moeten komen, aangezien het de uitwedstrijd eerder in het seizoen met 2-1 verloor, heeft het wat goed te maken. 

hieronder volgt het "oude stukje" uit november: 

Kai speelt in JO-10 en speelt daar vooral op het middenveld. Hij beschikt over uitstekende kwaliteiten voor die positie; een goede passeerbeweging en goed kunnen kappen en draaien! Zoals de trouwe lezer van dit stukje inmiddels wel weet, JO-10 wordt getraind door; Ron, Patrick en Julian. Hopelijk krijgt Kai nog veel goede training van deze jongens. Aangezien het zijn droom is om later in het blauw-wit van PEC Zwolle te kunnen voetballen. Voetballen, is volgens Kai namelijk het mooiste wat er is. Ook is PEC zijn favoriete club, en als Sepp van den Berg het waarmaakt om een echte cultheld te worden, kan Kai misschien nog gezamenlijk met zijn favoriete voetballer op het Zwolse (kunst-?)gras staan.

Kai moet zaterdagochtend zelf voetballen tegen Dos Kampen JO-10-5, dit om 08.30 in Kampen, hij heeft er veel zin in. Kai kan genieten van de kleine dingen in het leven, zo verloren ze met 23-1 van IJVV maar maakte hij zelf wel een fantastische goal, zijn enige van het seizoen tot nu toe. Mits hij zaterdagochtend niet scoort kan hij zaterdagmiddag bij de aftrap gaan voor een verdubbeling van zijn moyenne. Waarbij Kai de aftrap doet van een mooie voetbalmiddag, die zal gaan eindigen in een 4-3! Dit wel onder de voorwaarde dat de ’s-Heerenbroeker spelers goede acties maken, niet te lang met de bal lopen en veel overspelen.

Zaterdag vanaf 14.30 kunt u toeschouwer zijn van deze, misschien wel, zeer doelpuntrijke middag. Graag tot dan!

autotaalglas.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pngvdberg.pngh_uitgekookt.pngid-agro.pngweeghel_gewasbescherming.pnghdeleeuw.pngcafeeigenwijs.pngbrugmedia.pngb0_mulder_tweewielers.pngbernardkeppel_cleaning.pngbastiaan_installatietechniek.pngsebo.pngbergmakelaardij.pngubink_meuleman_bouw.pngvan_guilik.pnghoutburcht.pngschutte.pnganytime.png123verhuur.pngbbm-advocaten.pnghofstede_rijopleiding.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngprofnorm.pngsmaakfactor.pngphverhuur.pngEcco-Nederland.pngboerverzekeringen.pngoostindie.pnghetparochiehuis.pngbastiaan.pngmail_service_zwolle.pngblom_auto.pngautotaalglas.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pngvdberg.pngh_uitgekookt.pngid-agro.pngweeghel_gewasbescherming.pnghdeleeuw.pngcafeeigenwijs.pngbrugmedia.pngb0_mulder_tweewielers.pngbernardkeppel_cleaning.pngbastiaan_installatietechniek.pngsebo.pngbergmakelaardij.pngubink_meuleman_bouw.pngvan_guilik.pnghoutburcht.pngschutte.pnganytime.png123verhuur.pngbbm-advocaten.pnghofstede_rijopleiding.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngprofnorm.pngsmaakfactor.pngphverhuur.pngEcco-Nederland.pngboerverzekeringen.pngoostindie.pnghetparochiehuis.pngbastiaan.pngmail_service_zwolle.pngblom_auto.png