Geen evenementen gevonden.

pupil van de week 2 maart 2019

Deze zaterdag staat de wedstrijd tussen vv ’s-Heerenbroek en Daarlerveen op het programma. De wedstrijd met de meest scorende ploeg (Daarlerveen) en de ploeg die het minste doelpunten tegen kreeg( ’s-Heerenbroek) tot nu toe in 4D. Kan Daarlerveen de ’s-Heerenbroeker defensie beslechten? Of loopt de aanval van Daarlerveen zich stuk op keeper Jelmer Visscher en zijn ondersteuning?

Deze thuiswedstrijd wordt weer bijgestaan door een pupil, uit de JO-9 selectie. Deze week mag Joas Kattenberg het ‘pupil van de week tenue’ aantrekken. Joas is fan van het 1e van ’s-Heerenbroek, met profclubs heeft hij niet zoveel. Dit geldt ook voor profvoetballers. Joas kent ze niet en vindt het niet zo interessant. Wel stuurde hij een foto mee van zijn rugnummer (nr. 7) waarbij de auteur van dit stuk even dacht aan een fan van C. Ronaldo. Maar niks is minder waar. Misschien hebben we te maken met een fan van Björn Wezenberg, die de afgelopen wedstrijden veelal met dit nummer acteerde in ’s-Heerenbroek 1.

Deze verdediger, zal de wedstrijd kijken naar zijn mede-groenhemden die de veel scorende tegenstander zullen moeten gaan tegenhouden. Joas is als verdediger graag zijn keeper ten dienst. Zelf vindt hij het keepen maar niks, al die harde ballen van de tegenstander op je af… Joas voorkomt liever dat de ballen op doel worden geschoten. Zelf scoren is Joas ook niet onbekend, zo scoorde hij ooit een met een "luppie", dit doet menig spits van Sheerenbroek 1 hem niet na!!

Joas wordt gecoacht en getraind door een veelkoppige staf, namelijk; Bo, Daan, William, Max en Jonas. Zaterdag wordt er gevoetbald tegen CSV’28 JO9-4. Joas heeft zin in de wedstrijd, hij vindt de wedstrijden altijd leuk om te spelen.

Voor aankomende zaterdag wenst Joas de mannen van Wim Groen VEEL SUCCES! Hij hoopt op een mooie en spannende pot voetbal en heeft veel zin om te kijken naar de wedstrijd. Joas heeft veel vertrouwen in de ’s-Heerenbroeker achterhoede  en voorspelt een 2-1 overwinning op Daarlerveen.

Bedankt voor het lezen en graag tot ziens op zaterdag 2 maart, omstreeks 14;30 zal Joas de aftrap verrichten.

rsz joas1rsz img 20190301 081000957

Kok verhuur