Geen evenementen gevonden.

pupil van de week 16 februari 2019

Zaterdag speelt v.v. ’s-Heerenbroek 1 haar eerste thuiswedstrijd van 2019. Waarbij gehoopt wordt op een succesvolle tweede seizoenshelft, waarin nog de nodige punten worden binnengehaald. De thuis wedstrijden zullen, als vanzelfsprekend, worden voorzien van een ‘pupil van de week’. Deze week is de eer aan Lasse van de Vrugt.

Lasse speelt in JO-9 en wordt getraind door Bo, Daan en ‘de vader van Kevin’. Deze vader van Kevin laten wij liever anoniem. Zaterdag speelt Lasse zelf ook een thuiswedstrijd, tegen Csv’28. De wedstrijd zal gespeeld worden zonder aanwezigheid van coach Jonas, die dan nog op de ski’s staat. Hopelijk weet de vervangend coach JO-9 bij de hand te nemen en naar een overwinning te helpen. Wat dan weer een opmaat zou kunnen zijn naar een nieuw kampioenschap, net zoals vorig jaar. Toen werden zij ook kampioen, waarna een rit door het dorp volgde, achterop de vrachtwagen van de Groot Diervoerders. Dit vond Lasse een prachtige ervaring, die hij graag wil herhalen!

Lasse staat op het middenveld, maar is een roulerende speler en kan op veel plaatsen uit de voeten. Hij mag graag een doelpunt maken, maar ook voor het afpakken van de bal draait Lasse zijn hand niet om. Hij hoopt nog te kunnen oefenen in het overpassen, dit is niet zijn sterkste punt. Een enkele speler van de eerste selectie zou hier nog wel een voorbeeld aankunnen nemen.

Lasse’s favoriete voetballer is…. je raadt het al; Lasse Schöne. Verder is Lasse fan van Pec. Later hoopt hij monteur te worden van vrachtwagens en trekkers. Zodat hij misschien ooit nog zijn opwachting kan maken in Parijs Dakar. Net als, inmiddels wereld beroemd dorpsgenoot, Klaas Kwakkel.

Voor de wedstrijd van het 1e tegen MVV voorspelt Lasse een 4-2 overwinning. 3 punten die zeer welkom zijn voor de groenhemden en 4 doelpunten; waarbij de voorhoede het aantal van 3 van vorige week zal moeten overtreffen. “Lekker voetballen en lekker scoren” is dan ook de boodschap die Van de Vrugt de mannen van Wim Groen mee wil geven.

Bedankt voor het lezen, en graag tot ziens langs de lijn van “Het Broekerland”. Omstreeks 14.30 zal Lasse de aftrap verrichten, waarna u hopelijk kunt genieten van 6 doelpunten en een leuke pot voetbal!IMG 20190214 WA0024

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor