Geen evenementen gevonden.

Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap

7e Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap Vanaf de tribunes zijn talloze ogen strak op de zaal gericht en dat is geen wonder. In hoog tempo zullen enerverende stadsderby’s elkaar opvolgen. Diepgewortelde rivaliteit uit een Hanzestad die al tientallen jaren lang bestaan en waarin winnen niet het alles is, maar het enige dat telt. Wedstrijden op een klein speelveld die in 15 minuten beslist worden. Attractief, technisch, geraffineerd, meedogenloos, adembenemend, meeslepend maar boven alles: sportieve rivaliteit die opnieuw het uiterste van iedere speler zullen vragen. Het vormt voor het zevende jaar het ultieme decor van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap.

Dit drukbezochte evenement is, net zoals voorgaande jaar, opgesplitst in een voor- en hoofdtoernooi. Ook dit jaar zijn er weer de jeugdteams (JO11) van Go – Ahead Kampen, DOS Kampen, KHC en IJVV van de partij. Nieuw aan deze editie is dat dit evenement gekoppeld wordt aan een goed doel; Het Kamper Kracht fonds. Na de finale zal daarom een loting worden gehouden, waarbij de opbrengst bestemd zal zijn voor het Kamper Kracht Fonds.

Voortoernooi woensdag 19 december 2018

Het voortoernooi vindt op woensdagavond 19-12-2018 plaats tussen 19.00 en 21.45 uur in de KHC sporthal. Bij de senioren zullen Go – Ahead Kampen, Futsal DOS Kampen, V.V. Kampen, V.V. Wilsum en Futisala 6 samen vechten om 2 tickets voor het hoofdtoernooi.

Hoofdtoernooi zaterdag 22 december 2018

KHC (winnaar 2015, 2016 en 2017), DOS Kampen, ’s Heerenbroek, KZVV’75, Zalk en Futisala zijn vanwege hun goede prestaties van vorig jaar rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi, dat op zaterdag 22 december 2018 in de Reeve zal plaatsvinden. Het toernooi begint om 11.30 uur en de finale van de senioren zal om circa 15.45 uur gespeeld worden.

Doordat SVI niet deelneemt, mag Zalk als 7e van de vorige editie, nu toch deelnemen aan het hoofdtoernooi. Nieuw is dat de jeugdteams (JO11) van Go – Ahead kampen, DOS Kampen, KHC en IJVV nu om 9.00 uur deze dag, voorafgaand aan de senioren, zullen starten en in de loop van de dag de finale zal worden gespeeld.

De entree voor het publiek is gratis, dus zorg dat je er op woensdagavond 19-12-2018 en zaterdag 22-12-2018 bij bent.

Sponsoring

Opnieuw zijn we gesteund door talloze bedrijven uit Kampen en omstreken. Zonder hun bijdrage was dit evenement niet mogelijk geweest. We bedanken daarom onze sponsoren:

PGVZ B.V., Van der Weerd Elektrotechniek, Autofirst Tadema, Terpstra Hypotheken, Kuiken Accountancy, De Boer Arbeidskundig Advies, Koffeman Bouwbedrijf, Arbeidsmakelaars Kampen, Sport 2000, Notariskantoor Herweijer, A.P. Scheltinga Organisatie, Melis Schildersbedrijf, Atema Consultancy, Eetwinkel Jan de Windt, Kagas Kampen, Asia Express Food B.V., Hotel Van Dijk, JM Office, Stucadoor A. Schill, Fa. de Hagenpoort, Dirk van de Berg Personal trainer, Zalsman, KampenOnlie en BrugMedia.

Voortoernooi woensdag 19 december 2018

Hoofdtoernooi zaterdag 22 december 2018