Geen evenementen gevonden.

Pupil van de week - 8 december

Aankomende zaterdag 8 december, speelt het Eerste alweer haar laatste thuiswedstrijd van 2018. Zo vlak na Sinterklaas is het te hopen dat de selectie van Wim Groen genoeg cadeautjes heeft ontvangen en weggegeven. En de 3 punten voor het eerst dit seizoen in eigen huis blijven, de selectie wordt hierbij aangemoedigd door Pupil van de Week Kai ten Veen.

Kai speelt in JO-10 en speelt daar vooral op het middenveld. Hij beschikt over uitstekende kwaliteiten voor die positie; een goede passeerbeweging en goed kunnen kappen en draaien! Zoals de trouwe lezer van dit stukje inmiddels wel weet, JO-10 wordt getraind door; Ron, Patrick en Julian. Hopelijk krijgt Kai nog veel goede training van deze jongens. Aangezien het zijn droom is om later in het blauw-wit van PEC Zwolle te kunnen voetballen. Voetballen, is volgens Kai namelijk het mooiste wat er is. Ook is PEC zijn favoriete club, en als Sepp van den Berg het waarmaakt om een echte cultheld te worden, kan Kai misschien nog gezamenlijk met zijn favoriete voetballer op het Zwolse (kunst?)gras staan.

Kai moet zaterdagochtend zelf voetballen tegen CSV’28 JO-10-6, dit om 11.00 op de ’s-Heerenbroeker kunstgrasmat, hij heeft er veel zin in. Kai kan genieten van de kleine dingen in het leven, zo verloren ze met 23-1 van IJVV maar maakte hij zelf wel een fantastische goal, zijn enige van het seizoen tot nu toe. Mits hij zaterdagochtend niet scoort kan hij zaterdagmiddag bij de aftrap gaan voor een verdubbeling van zijn moyenne. Waarbij Kai de aftrap doet van een mooie voetbalmiddag, die zal gaan eindigen in een 4-3! Dit wel onder de voorwaarde dat de ’s-Heerenbroeker spelers goede acties maken, niet te lang met de bal lopen en veel overspelen.

Zaterdag vanaf 14.30 kunt u toeschouwer zijn van deze, misschien wel, zeer doelpuntrijke middag. Graag tot dan!

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor