Geen evenementen gevonden.

Pupil van de week - 24 november

Aankomende zaterdag staat de wedstrijd v.v. ’s-Heerenbroek 1- Dieze West 1 op het programma in 4e klasse D; een wedstrijd tussen de nummer 9 en 10. Dit alles zal plaats vinden onder toeziend oog van een van de talenten van JO10. Daan van der Weerd heeft zaterdag de eer om de titel “Pupil van de week” te mogen dragen. Veel van zijn ploeggenoten gingen hem al voor in de afgelopen weken, dus het zal u niet verbazen dat JO10 getraind wordt door Julian, Patrick en Ron. Deze jongens leveren op de zaterdag de pupillen over aan Brenda en Henri, om te proberen punten te veroveren met de selectie.

Deze toekomstig melkveehouder speelt het liefst op het middenveld en heeft veel zin in zijn wedstrijd. Zaterdag wordt 10.30 thuis gespeeld tegen DOS Kampen. Na de wedstrijd kan nog snel even terug worden gegaan naar de boerderij, voor zijn lievelingsmaaltijd, Boerenkool met worst. Om vervolgens aan te sluiten bij de selectie van het 1e. Daan heeft vertrouwen in een overwinning voor de groenhemden en ziet een mooie middag tegemoet.

Graag zien we u zaterdagmiddag om 14.30 weer langs de lijn, waar Daan na een goede aftrap hopelijk een goed voorbeeld geeft voor de andere 14 Groenhemden die na hem het net van de Dieze Wester’ keeper moeten gaan vinden!

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor