pupil van de week 27 oktober

Geschreven door SW op 26 oktober 2018.

Voor aankomende zaterdag staat de IJsselderby weer op het programma. Deze kraker wordt natuurlijk weer afgetrapt door een der pupillen van ’s-Heerenbroek. Aangezien jeugd tegenwoordig ook in de middag wedstrijden speelt werd een beroep gedaan op een pupil uit JO-8-1.

Philip van Gerner mag zaterdag de aftrap verzorgen bij de derby, bij het eerste spelen maar liefst drie werknemers van zijn pa, waarvan Sander Wennemers zijn favoriet is. In hoeverre dat met zijn voetbalkwaliteiten te maken heeft laten we maar in het midden.

Philip speelt zelf graag op het middenveld, omdat hij dan mannetjes uit kan spelen en kan scoren. Zijn trainers zijn Jan Erik en Bo en op zaterdag staan Gerhard Bastiaan en Geertje langs de lijn met de nodige tactische aanwijzingen. Vorig jaar is het team kampioen geworden, dit was het leukste moment uit de nog jonge carrière van Philip.

Ook loopt hij graag in een tenue van zijn favoriete club én speler, namelijk het shirtje van Lionel Messi van Barcelona. Zijn droom is om het ooit net zo ver te kunnen schoppen, tot profvoetballer, aangezien hij dan elke dag mag voetballen! Philip mag graag tegen een balletje trappen en telt dan ook de dagen af tot hij aankomende zaterdag zelf aan mag treden tegen IJVV JO-8-3.

Philip heeft ook nog een goede tip voor de jongens van het eerste: “niet vergeten te scoren!” , iets wat de groenhemden namelijk nog wel eens nalaten…. Daarnaast moet iedereen goed overpassen en goed zijn best doen, dan blijven de 3 punten wel in ’s-Heerenbroek. Philip voorspelt namelijk een 2-1 overwinning.

Zaterdag 27 oktober, omstreeks 14.30 zal Philip de aftrap verzorgen en hopelijk zelf alvast laten zien wat de ’s-Heerenbroekers moeten doen in de 90minuten daarna! Wilsummers voorbij lopen en scoren! Graag tot zaterdag, langs de lijn!

zaterdag 17 november 2018
HTC