Pupil van de week - 13 oktober

Geschreven door SW op 11 oktober 2018.

Zaterdag 13 oktober speelt het 1e haar 2e thuiswedstrijd van het seizoen. Tot op heden nog ongeslagen in competitie 4D zal ’s-Heerenbroek dit thuis een vervolg willen geven.

Dit alles zal voltrekken onder toeziend oog van Pupil van de Week; Robbin Pelleboer. Speler van

JO-10. Robbin staat het liefst gepositioneerd op het middenveld, hij heeft namelijk een goede harde trap in de benen, waarmee hij de bal een heel eind weg kan trappen! Het leukst wat hij tot nu toe meegemaakt heeft ;is het doelpunt wat Robbin scoorde uit bij SVI. Hopelijk weet hij ook aankomende zaterdag het net te vinden. ’s Ochtends speelt JO-10 namelijk weer een wedstrijd tegen SVI, alleen ditmaal thuis. Robbin wordt gecoacht door Brenda en Henry. Op de dinsdag en donderdag wordt er hard getraind onder Patrick, Ron en Julian.

In de rust aankomende zaterdag zal Robbin mogen genieten van zijn favoriete eten; een lekkere bak patat, in de Kandelaar. Robbin hoopt later melkveehouder te worden, hij vindt het nu al erg leuk om thuis te helpen op de boerderij en trekker te rijden.

Zaterdag omstreeks 14.30 zal Robbin de aftrap verzorgen, Robbin voorspelt een 5-3 overwinning voor de groenhemden, een doelpuntrijke pot dus! Komt dat zien!

Programma het Eerste

zaterdag 20 oktober 2018
SVV '56
-
's-Heerenbroek

2 - 1


zaterdag 27 oktober 2018
's-Heerenbroek
-
Wilsum

Aanvang: 14:30


4e Klasse D

Evenementen

houtburcht.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pnggarageklaassen.pngbastiaan_installatietechniek.pnganytime.pngbastiaan.pngbrugmedia.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghairqueen.pngbergmakelaardij.pngmorrenhof.pnghdeleeuw.pngvdberg.pngsheerenhoeve.pngphverhuur.pngsebo.png123verhuur.pngbeers.pngmail_service_zwolle.pngschutte.pngubink_meuleman_bouw.pngbbm-advocaten.pngvan_guilik.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngweeghel_gewasbescherming.pngsmaakfactor.pngboerverzekeringen.pngoostindie.pngbeensbootmotoren.pnghetparochiehuis.pnghoutburcht.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pnggarageklaassen.pngbastiaan_installatietechniek.pnganytime.pngbastiaan.pngbrugmedia.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghairqueen.pngbergmakelaardij.pngmorrenhof.pnghdeleeuw.pngvdberg.pngsheerenhoeve.pngphverhuur.pngsebo.png123verhuur.pngbeers.pngmail_service_zwolle.pngschutte.pngubink_meuleman_bouw.pngbbm-advocaten.pngvan_guilik.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngweeghel_gewasbescherming.pngsmaakfactor.pngboerverzekeringen.pngoostindie.pngbeensbootmotoren.pnghetparochiehuis.png