Evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen

pupil(len) van de week 14 april 2018

Bij de wedstrijd V.V. ’s-Heerenbroek – E.Z.C. staat er, bij kennis van de auteur, een primeur op het programma. De gebroeders Jente en Yfan van der Velde zullen gezamenlijk optreden als pupil(len) van de week. De gebroeders spelen in JO11-2 en staan daar onder coaching van Sander Boeve. De broers hebben de taken goed verdeelt, Yfan als aanvaller maakt de goals, en Jente probeert zijn keeper zoveel mogelijk te ontlasten, als verdediger. Beide pupillen zijn Fan van Real Madrid en Cristiano Ronaldo. De late penal in de Champions League zal hun beiden dan ook kunnen bekoren.

Yfan wil later zijn kennis gebruiken als wetenschapper, zijn broer gaat liever voor een carrière als profvoetballer. Beide jongens genieten van een patatje, waar ze zaterdag ook weer van mogen genieten in de Kandelaar.

Yfan en Jente hebben vertrouwen in een overwinning van ’s-Heerenbroek aankomende zaterdag. Yfan voorziet wanneer er goed overgespeeld wordt een klinkende 3-0 overwinning. Jente raadt de groenhemden aan om niet te lief te spelen, en voorspelt voor een strijdende ploeg een 2-1 overwinning.

Aanstaande zaterdag, 14.30. V.V. ’s-Heerenbroek 1- E.Z.C. 1. Sportpark Broekerland.

Jente (links) en Yfan (rechts)

profnorm.pnghairqueen.pngbbm-advocaten.pngvdberg.pngbastiaan.pngmail_service_zwolle.pngboerverzekeringen.pngbernardkeppel_cleaning.pnganytime.pnghoutburcht.pngphverhuur.pngh_uitgekookt.pngautotaalglas.pngvan_guilik.pngsebo.pngid-agro.pngsmaakfactor.pngb0_mulder_tweewielers.pngbergmakelaardij.pnghdeleeuw.pngubink_meuleman_bouw.pngbrugmedia.pngblom_auto.pngwielink_zink_en_daktechniek.png123verhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan_installatietechniek.pngsheerenhoeve.pngoostindie.pngschutte.pnghofstede_rijopleiding.pngcafeeigenwijs.pnghetparochiehuis.pngEcco-Nederland.pngprofnorm.pnghairqueen.pngbbm-advocaten.pngvdberg.pngbastiaan.pngmail_service_zwolle.pngboerverzekeringen.pngbernardkeppel_cleaning.pnganytime.pnghoutburcht.pngphverhuur.pngh_uitgekookt.pngautotaalglas.pngvan_guilik.pngsebo.pngid-agro.pngsmaakfactor.pngb0_mulder_tweewielers.pngbergmakelaardij.pnghdeleeuw.pngubink_meuleman_bouw.pngbrugmedia.pngblom_auto.pngwielink_zink_en_daktechniek.png123verhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan_installatietechniek.pngsheerenhoeve.pngoostindie.pngschutte.pnghofstede_rijopleiding.pngcafeeigenwijs.pnghetparochiehuis.pngEcco-Nederland.png